Poche-uri pentru decorat prăjituri

4 articole în total
Manșon de cofetărie 40 cm, textil, de Buyer
60 lei –30 %
42 lei
DB485640N
Manșon de cofetărie 40 cm, 100 buc, de Buyer
189 lei –39 %
114 lei
DB434840N
Recipient pentru dozare aluat GOOD GRIPS 1,0 l, negru, plastic, OXO OXO11231000
Manșon de cofetărie, reutilizabil, nailon, de Buyer
76 lei –44 %
42 lei
DB485946

Manșoane de cofetărie - un instrument excelent pentru fanii de cofetărie

Ce sunt manșoanele de cofetărie?

Un manșon de cofetărie, denumit uneori"pungă de cofetărie" sau "pungăde patiserie", este un accesoriu de copt conic - o pungă cu o gaură la capăt și un vârf pentru decorarea prăjiturilor sau brioșelor, plăcintelor, fursecurilor și a altor produse de patiserie. Unele manșoane de cofetărie sunt de unică folosință, altele sunt reutilizabile, iar atunci când cumpărați un set de decorare care include o pungă de patiserie, primiți, de obicei, și un set de vârfuri înlocuibile cu diferite dimensiuni de găuri și perforații pentru diferite tipuri de modele de cremă.

La ce poți folosi o pungă de lipit?

Există mai multe utilizări ale unui manșon de cofetărie care se pot dovedi extrem de utile pentru dumneavoastră. Ce poți face cu o pungă de lipit?

  • decorați prăjituri, fursecuri și tot felul de produse de patiserie
  • stoarceți aluaturi, aluaturi, creme și albușuri de ou bătut pe foile de copt
  • stilizează-ți felul de mâncare prin stoarcerea ingredientelor piure, cum ar fi cartofii, pe farfurii sau platouri

Cum să alegeți sacul de piping potrivit și cum să-l utilizați?

În primul rând, trebuie să verificați o rețetă, să citiți instrucțiunile de coacere și să vedeți ilustrațiile pentru a decide ce fel de vârf pentru punga de copt să folosiți.

Pe Kulina, puteți obține atât manșoane de cofetărie de unică folosință, cât și reutilizabile, iar alegerea depinde de rețetă și de preferințele dumneavoastră personale.

  • pungile de patiserie de unică folosință sunt mai ușor de utilizat, nu trebuie să le curățați și, dacă folosiți o pungă de copt doar din când în când, este posibil să faceți o pungă de copt DIY dintr-o pungă de plastic pe care o folosiți pentru congelare, de exemplu.
  • cu toate acestea, dacă coaceți și decorați prăjituri frecvent, dacă aveți nevoie de multă cremă sau glazură și dacă doriți să folosiți soluții ecologice, ar trebui să alegeți un manșon de cofetărie reutilizabil din bumbac sau nailon.

Cum se umplu manșoanele de cofetărie?

Veți avea nevoie de un pahar mare sau de un pahar de sticlă pentru a plia marginile manșoanelor de cofetărie în jos peste partea de sus a unui recipient mare, gol. Aceasta o menține în poziție în timp ce folosiți o spatulă de cauciuc pentru a pune crema sau glazura din bol în pungă.

Umpleți punga cu aproximativ două treimi. Vă va oferi un control mai bun asupra cantității de cremă pe care o împingeți din punga de umplutură. Pentru a menține glazura la locul ei, puteți răsuci punga și o puteți înnoda în partea de sus.

Pe Kulina veți găsi manșoane de cofetărie marca de Buyer, dar și multe alte accesorii de cofetărie, cum ar fi tigăi de copt, spatule pentru decorare și glazură și sertare pentru prăjituri.