Spatule pentru decorat și glazurat

9 articole în total
Spatulă pentru glazură FKOFFICIUM 20 cm, de Buyer
189 lei –40 %
113 lei
DB423120
Spatulă pentru glazură FKOFFICIUM 15 cm, de Buyer
159 lei –25 %
119 lei
DB423015
Spatulă pentru copt 24 cm, de Buyer
43 lei –30 %
30 lei
DB489124N
Spatulă pentru glazură FKOFFICIUM 9 cm, de Buyer
138 lei –39 %
83 lei
DB423109
Spatulă pentru glazură FKOFFICIUM 8 cm, de Buyer
134 lei –29 %
94 lei
DB423108
Spatulă pentru glazură PRO, Zwilling
159 lei –12 %
139 lei
ZW37160028

Spatule pentru glazură și decorare - transformă-ți tortul într-o operă de artă

Ce este o spatulă pentru glazură?

Spatulele pentru glazură, după cum sugerează și numele lor, sunt folosite în principal pentru a întinde glazura, pentru a întinde umplutura între straturile de tort și pentru a întinde uniform crema de unt pe torturi, prăjituri și fursecuri. Spatulele de glazură și de decorare au de obicei mânere lungi care vă țin degetele departe de cremă sau de glazură și au de obicei lame lungi, înguste și puțin flexibile, cel mai adesea din metal.

Spatula trebuie să se potrivească confortabil în mână, iar lama trebuie să fie robustă, dar flexibilă în același timp, pentru a vă ajuta să obțineți margini netede și frumoase.

Printre spatulele noastre pentru decorarea prăjiturilor, veți găsi și spatule de copt și spatule de răzuit aluatul, care vă vor ajuta la amestecarea aluatului și la răzuirea bolurilor de amestecat.

Verificați oferta noastră de accesorii de coacere premium de la producători de încredere, cum ar fi de Buyer sau Zwilling.

Care este cel mai bun tip de spatulă pentru glazura tortului?

O spatulă offset este instrumentul potrivit pentru a pune glazura deasupra tortului. Acest tip de spatulă are o lamă atașată la un mâner cu un unghi decalat. Forma vă oferă mai mult control decât o spatulă standard, iar unghiul creează spațiu între mâna dumneavoastră și cremă, împiedicându-vă să vă înmuiați accidental degetele în stratul pe care lucrați. Lama înclinată este, de asemenea, utilă pentru a ridica mâncarea din tigăi, forme sau tăvi de copt.

Cum se folosește o spatulă decorativă?

  • Înainte de a o folosi, înmuiați spatula în apă caldă pentru a preveni aderența glazurii pe ea.
  • Folosiți partea plană a spatulei de glazură pentru a adăuga primul strat de glazură sau pentru a sigila firimiturile pentru a crea un strat de glazură. Acest strat poate fi destul de subțire. Puneți tortul în frigider timp de 30 de minute după ce ați aplicat stratul de miez.
  • Puneți o bucată de glazură pe partea superioară a celui de-al doilea strat de tort și întindeți-o pentru a obține o suprafață plană. După aceea, acoperiți părțile laterale ale tortului cu glazură folosind spatula de glazură. Continuați până când întreaga prăjitură este acoperită.

Cum îmi întrețin spatula de glazură?

  • Întotdeauna treceți spatula sub apă fierbinte înainte de a o folosi pentru a preveni ca glazura să se lipească de ea.
  • Nu folosiți niciodată spatula de glazură sau spatula de decorare pentru altceva decât pentru a vă decora prăjiturile. Evitați să îl folosiți pentru a deschide capace (ca să nu mai vorbim de cutii!) și evitați să loviți marginea lamei pe o suprafață dură pentru a evita deteriorarea, ciobirea sau zgârierea lamei. Acest lucru va rezulta în straturi de glazură cu un model pe care nu ai vrea să îl obții niciodată!
  • Spălați spatula cu mâna imediat după ce ați terminat de folosit-o și uscați-o cu o cârpă moale.