Palete servire tort

10 articole în total
Set tacâmuri pentru desert NUOVA, 13 buc, WMF
234 lei
WM1291376040
Set de tacâmuri pentru servit tort NUOVA, 2 buc, WMF
116 lei
WM1291516040
Server de prăjituri B BOIS, de Buyer
158 lei –20 %
126 lei
DB270108
Paletă pentru prăjituri 27 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Eva Solo ES551797
Server de prăjituri SOHO, Zwilling
Outlet
186 lei –25 %
139 lei
ZW7031057
Lingură pentru întors FKOFFICIUM, perforat, de Buyer
159 lei –28 %
114 lei
DB423601
Spatulă de bucătărie FKOFFICIUM, de Buyer
159 lei –28 %
114 lei
DB423600
Paletă servire prăjituri STELLA, Blomus
179 lei
BM63955
Server de prăjituri NUOVA, WMF
62 lei
WM1291486040
Servitor de tort DAILY, 25 cm, Nicolas Vahé
36 lei –16 %
30 lei
NV160670017

Cake Servers - servește-ți prăjiturile ca o regină

Ce este un server de tort?

Un servitor de tort este un tip de tacâmuri de servire folosit pentru a servi și, uneori, pentru a tăia prăjituri. Are un mâner și o lamă triunghiulară, poziționată puțin mai jos decât mânerul. Această formă facilitează utilizatorului să gliseze lama sub o bucată de tort și să o ridice.

Un server de tort este de obicei fabricat din oțel inoxidabil, uneori și din argint placat, lemn sau plastic. Dacă achiziționați un set întreg de tacâmuri, este posibil să găsiți în interior și un servitor de tort, deoarece acesta este unul dintre instrumentele esențiale pentru servirea mesei.

La ce poți folosi un server de tort?

Servitoarele de tort pot fi folosite nu numai pentru a servi prăjituri de pe un suport de tort pe o farfurie de tort, ci și pentru a scoate bucăți de tort dintr-o formă de copt, pentru a servi tarte, lasagna sau pește.

Serverele de tort vin într-o varietate de modele, modele și dimensiuni, iar în Kulina, veți găsi câteva servere grozave de la mărci precum WMF sau Zwilling.

Cum să tăiați și să vă tăiați tortul cu ușurință și elegant?

Dacă doriți să tăiați și să serviți tortul făcut în casă, asigurați-vă că folosiți mai întâi un cuțit ascuțit pentru a-l tăia. Puteți tăia tortul cu un cuțit de bucătar sau puteți folosi un cuțit special pentru patiserie, care are o lamă lungă, perfectă pentru tăierea torturilor mari sau a torturilor în straturi.

Înainte de a începe să tăiați tortul, puneți cuțitul pentru o secundă într-un pahar înalt sau într-un ulcior umplut cu apă fierbinte sau puneți-l sub jet de apă fierbinte. Uscați bine cuțitul și tăiați feliile cât timp cuțitul este încă ușor cald la atingere. În acest fel, veți tăia glazura ca pe unt.

Asigurați-vă că tăiați tortul cu precizie și că tăiați bine partea de jos a tortului și până la capăt.

Folosiți servitorul de tort pentru a transfera feliile de tort pe un suport de tort sau direct pe farfuriile de tort. Asigurați-vă că aveți furculițe pentru desert pentru a servi dulciuri oaspeților.