Seturi de furculițe pentru desert

2 articole în total
Furculiță pentru desert set NUOVA, 6 buc, WMF
120 lei
WM1291666046
Furculiță pentru desert STELLA, set de 4 bucBlomus
179 lei
BM63950

Seturi deFurculiță pentru desert pentru desert - modul perfect de a vă bucura de desert

Ce sunt seturile de furculiță pentru desert ?

Un set de furculiță pentru desert este o necesitate în fiecare casă, deoarece este perfect pentru a servi și mânca deserturi mici și delicate, cum ar fi fructele, prăjiturile și produsele de patiserie. Face parte din tacâmurile de masă care vor însoți frumos sertarele de tort sau suporturile de tort.

Cum aleg un set de furculiță pentru desert ?

Atunci când alegeți un furculiță pentru desert trebuie luați în considerare factori precum materialul, designul și numărul de furculițe din set.

Oțelul inoxidabil, care este cel mai rezistent material și cel mai puțin costisitor în comparație cu alte alternative, cum ar fi aurul, este adesea folosit pentru a face furculițe de desert. Unele seturi de furculițe pentru desert au un design simplu, în timp ce altele au modele mai elaborate. Alegeți un stil care vă place și care se potrivește cu decorul din zona dvs. de luat masa.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare numărul de furci din seturile pe care le cumpărați. În oferta noastră, veți găsi atât seturi de 6 cât și de 12 piese de la producători precum WMF.

Cum îmi îngrijesc furculițele pentru desert?

Recunoaștem valoarea confortului în viața noastră agitată de zi cu zi. Seturile noastre de furculiță pentru desert sunt, prin urmare, concepute pentru a fi atât atractive, cât și ușor de curățat. Deoarece sunt fabricate din oțel inoxidabil, nu se corodează sau se pătează și își vor păstra strălucirea strălucitoare timp de mulți ani.

Pur și simplu spălați-le de mână în apă caldă cu săpun ușor, iar după aceea, asigurați-vă că le uscați complet cu un prosop de ceai. Vesela poate fi deteriorată de mașinile de spălat vase, de aceea este mai bine să evitați să le folosiți dacă este posibil. Furculițele pentru desert trebuie păstrate într-o zonă răcoroasă și uscată atunci când nu sunt folosite. Acest lucru va reduce probabilitatea ca acestea să ruginească sau să se păteze. Furculițele trebuie păstrate într-un dulap sau într-un sertar pentru tacâmuri. Cu acestea, furcile sunt întotdeauna pregătite pentru utilizare.

Cum pot îngriji o furculiță pentru desertdin oțel inoxidabil?

După ce ați cumpărat setul de furculiță pentru desert de pe Kulina și ați început să îl folosiți, este esențial să înțelegeți cum să aveți grijă de el. Câteva sfaturi de bază care se aplică și altor seturi de tacâmuri includ:

  • Una dintre cele mai bune abordări pentru curățarea furculițelor de desert din oțel inoxidabil este spălarea manuală.
  • După curățare, este important să clătiți corespunzător furculița pentru a scăpa de orice reziduu de săpun.
  • Întotdeauna trebuie să uscați furculița imediat după spălare cu un prosop delicat.
  • În cele din urmă, atunci când nu este utilizată, păstrați furca într-un loc uscat pentru a reduce riscul de coroziune.

Puteți cumpăra, de asemenea, seturi de tacâmuri de masă, seturi delinguriță de ceai și bețișoare.