Forme pentru gheață

10 articole în total
Cutie de gheață cu formă pentru cuburi ICE BOX, 1,8 l, alb, Lékué LKE0250400B01C002
Forme pentru înghețată, set de 4 buc, multicolore, din silicon, Lékué LKE3400221S01U150
Pietre pentru whisky LOUNGE, Blomus
169 lei –21 %
132 lei
BM63539
Formă pentru cuburi de gheață, pentru 4 bile de gheata, silicon, Bitz BITZ225291
Formă pentru cuburi de gheață GEMS, silicon, Bitz
Outlet
67 lei –25 %
50 lei
BITZ225290
Formă pentru cuburi de gheață, silicon, Bitz
67 lei
BITZ225293
Formă pentru înghețată ICONIC, set de 4 bucLékué
104 lei –12 %
91 lei
LKE3400231S01U150

Ce sunt formele și tăvile pentru cuburi de gheață și la ce pot folosi formele pentru cuburi?

Formele pentru cuburi sunt aparate de bucătărie multifuncționale care pot fi folosite pentru a face diferite tipuri de cuburi de gheață sau pentru a îngheța lichide, cum ar fi apa, sucul de fructe, cafeaua și ceaiul, printre altele.

Pe lângă alte articole, acestea pot fi folosite pentru a congela alimente pentru copii, sos, bulion și bulion, cum ar fi înghețata pentru copii. Unele persoane le folosesc, de asemenea, pentru a face sculpturi de gheață elegante sau centre de masă pentru ocazii speciale.

Kulina își alege cu grijă matrițele pentru cuburi de la producători renumiți precum Bitz, Joseph Joseph, și Lekue. Nu uitați să verificați și răcitoarele noastre de sticle, clește pentru gheață, și găleți de gheață pentru a vă servi perfect băuturile.

Ce tipuri de băuturi se servesc cel mai bine cu gheață?

Gheața este adesea folosită pentru a servi o gamă largă de băuturi, inclusiv:

 • Apă: Pentru a o menține rece și plăcută, apa de băut este adesea turnată peste gheață.
 • Băuturi răcoritoare: Pentru a le menține la rece, băuturile carbogazoase, cum ar fi sifonul, limonada și ceaiul cu gheață, sunt de obicei prezentate cu gheață.
 • Sucuri: Pentru a menține răcoarea sucurilor de fructe, cum ar fi sucul de portocale, de afine și de mere, se servește de obicei gheață împreună cu sucurile de fructe, inclusiv.
 • Băuturi alcoolice: Multe băuturi mixte și cocktailuri, inclusiv amestecuri bine cunoscute precum Margaritas, Mojitos și Gin and Tonics, sunt servite cu gheață.
 • Cafea cu gheață și ceai cu gheață

În general, gheața este o componentă versatilă care poate fi folosită pentru a menține o varietate de băuturi răcoroase și răcoritoare.

Care sunt diferitele moduri de a face gheață?

Fabricarea gheții se poate face prin mai multe metode, printre care:

 • Cuburile de gheață simple sunt produse prin înghețarea apei în cuburi de gheață mici, de formă pătrată, folosind un aparat de făcut cuburi de gheață, o pungă de congelare sau o tavă.
 • Cuburi de gheață aromatizate: se folosește aceeași procedură ca și în cazul cuburilor de gheață obișnuite, dar se adaugă fructe, ierburi sau alte arome în apă înainte de congelare.
 • Gheața pentru cocktailuri este obținută prin utilizarea unor forme de gheață specifice pentru a produce cuburi sau sfere de gheață uriașe, care se topesc lent.
 • Gheață mărunțită: folosiți un concasor de gheață sau un blender pentru a zdrobi gheața în bucăți mici.
 • Gheață rasă: este gheața care a fost rasă cu un echipament special pentru a crea o textură pufoasă, asemănătoare zăpezii.
 • Blocul de gheață se obține prin înghețarea apei într-un bloc solid care poate fi spart sau ras în bucăți mai mici, în funcție de necesități, folosind un recipient mare sau o găleată.