Frapiere

5 articole în total
Frapieră Grand Cru, 16 cm, oțel inoxidabil, Rosendahl
335 lei
RSD18744
Frapieră ALIR, alamă, House Doctor
315 lei
HD211290801
Frapieră pentru gheață ARNE JACOBSEN 1 l, argintiu, Stelton
1 361 lei
SN051

Găleți cu gheață - pentru băuturi răcoritoare

Ce sunt gălețile de gheață și la ce sunt folosite?

O găleată de gheață gheață este un recipient conceput pentru a conține gheață. Acesta poate fi găsit într-o varietate de forme și modele și este de obicei construit din oțel inoxidabil. Gheața este utilizată pentru a menține băuturile reci și răcoritoare.

Gălețile cu gheață sunt adesea folosite la evenimente, adunări și petreceri unde se oferă băuturi, dar pot fi folosite și în mod privat, acasă. Funcția principală a unei găleată de gheațăgheață este de a păstra gheața rece, datorită pereților dubli care dublează durata de timp în care poate păstra gheața. Gheața va fi păstrată înghețată timp de mai multe ore, tehnologia cu perete dublu asigurându-se că nu transpiră.

La Kulina, avem găleți de gheață de mare calibru și eficacitate de la producători de încredere precum Eva Sola, House Doctor, și Stelton. Aceste găleți vin adesea împreună cu (sau pot fi folosite cu) clește pentru gheață pentru ridicarea gheții din găleată. Este posibil să aveți nevoie și de niște forme de cuburi de gheață pentru a pregăti gheața, pe care le găsiți și pe Kulina.

Ce băuturi se servesc cel mai bine cu gheață?

În funcție de sezon, de vreme și de rețetă, trebuie pur și simplu să serviți băuturile cu gheață. Mai jos veți găsi câteva băuturi care cu siguranță vor beneficia de faptul că sunt servite cu gheață:

  • Apă: Într-o zi călduroasă, adăugarea de gheață în apă ar putea să o facă mai hidratantă și mai plăcută.
  • Soda: Este ideal să serviți băuturile carbogazoase, cum ar fi sifonul sau apa minerală, reci și cu gheață, deoarece combinația le poate accentua aroma și efervescența.
  • Bere: În anumite țări, în special în cele cu temperaturi ridicate, berile ușoare, cum ar fi bere blondă sau pilsner, sunt adesea însoțite de gheață.
  • Vin: Vinul alb și rosé sunt adesea servite reci, iar adăugarea de gheață poate ajuta la menținerea temperaturii adecvate de servire.
  • Cocteiluri: O mulțime de cocktailuri, inclusiv margaritas, mojito și daiquiris, sunt servite de obicei cu gheață. Gheața poate echilibra aroma prin reducerea tăriei alcoolului.

În general, băuturile care se beau de obicei reci și care beneficiază de efectul răcoritor al gheții sunt cele ideale pentru a fi servite cu gheață.

Ar trebui să vă uitați și la răcitoarele de sticle, agitatoarele și tirbușoanele noastre pentru o experiență de bar fără cusur. Pentru idei despre ce să oferiți unui prieten sau coleg de serviciu căruia îi place să bea vin, parcurgeți ideile noastre de cadouri pentru iubitorii de vin.