Set pahare Nachtmann

71 articole în total
Pahare NOBLESSE, set de 18, transparente, Nachtmann
Nou
499 lei
NM101764
Pahar înalt pentru băuturi PUNK, set de 4 buc, Nachtmann
139 lei –12 %
121 lei
NM99498
Pahar înalt pentru băuturi NOBLESSE 375 ml, set de 4 buc, Nachtmann NM89208
Pahare BOSSA NOVA, set de 18, transparente, Nachtmann
Nou
549 lei
NM103000
Pahar pentru shot NOBLESSE 55 ml, set de 4 buc, Nachtmann
99 lei –5 %
94 lei
NM100694
Pahare BOSSA NOVA, set de 12, transparente, Nachtmann
Nou
359 lei
NM102710
Pahar pentru whisky ASPEN 320 ml, set de 4 buc, Nachtmann
139 lei –18 %
113 lei
NM92126
Set de whisky BOSSA NOVA, 3 buc, Nachtmann
669 lei –29 %
475 lei
NM101095
Sus
Produsele următoare

Bine ați venit în magazinul nostru online, poarta de intrare în lumea rafinamentului și a eleganței. Cufundați-vă în farmecul seturilor de pahare Nachtmann, unde măiestria și stilul se unesc pentru a vă redefini experiențele de băut.

Seturile noastre de pahare Nachtmann sunt o dovadă a angajamentului de nezdruncinat al mărcii față de calitate și estetică. Fiecare set este proiectat și realizat cu meticulozitate din cel mai fin cristal, oferind claritate, strălucire și durabilitate de neegalat. Fie că sorbiți vinuri fine, savurați un whisky sau serviți cocktailuri, seturile noastre de pahare transformă fiecare băutură într-o celebrare a gustului și a rafinamentului.

Explorați o gamă variată de modele și dimensiuni, de la clasic la contemporan, permițându-vă să vă exprimați personalitatea unică și să vă ridicați nivelul de servire a băuturilor. Frumusețea atemporală a cristalului Nachtmann adaugă o notă de lux la masa dvs., îmbunătățind fiecare ocazie cu o notă de opulență.

Dincolo de scopul lor utilitar, seturile de pahare Nachtmann servesc, de asemenea, ca elemente decorative rafinate. Contururile lor grațioase și modelele captivante le fac ideale pentru a vă îmbunătăți decorul casei. Aceste seturi de pahare îmbină perfect estetica și funcționalitatea, ceea ce le face perfecte atât pentru plăcerea zilnică, cât și pentru întâlniri speciale.

Alegând magazinul nostru online, nu achiziționați pur și simplu un set de pahare, ci investiți într-o operă de artă care vă îmbogățește stilul de viață. Oferim o selecție atent curatoriată de seturi de pahare Nachtmann, asigurându-vă că aveți acces la cele mai bune obiecte de cristal la prețuri competitive.

Porniți astăzi într-o călătorie pentru a descoperi frumusețea și strălucirea seturilor de sticlă Nachtmann. Ridicați momentele de băutură cu calitatea și stilul de neegalat pe care numai Nachtmann le poate oferi. Primiți rafinamentul în viața dumneavoastră, un pahar la un moment dat.