Ceainic electric THE LOFT 1,7 l, albastru, Tefal

Cod: TEFKO251430
Marcă: Tefal
289 lei –27 %
Ceainic electric THE LOFT 1,7 l, albastru, Tefal
289 lei –27 % 209 lei
În stoc (37 ks)

Ceainicul electric Loft este inspirat de designul clasic britanic. Designul său atemporal amintește de ceainicele clasice din ceramică și este completat de o notă modernă și elemente cromate rafinate. Cu o gamă de funcții practice speciale, ceainicul prepară băuturi calde delicioase pentru întreaga familie.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Începeți fiecare dimineață cu stil, cu un design britanic clasic. Curbele elegant canelate ale ceainicului electric Loft se combină elegant cu elementele moderne de crom într-un design atemporal care își va pune amprenta pe orice bucătărie.

Conține un rezervor mare de apă de 1,7 litri și are o putere de 2400 W pentru pregătirea rapidă a băuturilor calde. Ideal pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii. capacul detașabil conferă ceainicului o notă de stil retro, fără a compromite caracterul practic, în timp ce elementul de încălzire intern ascuns asigură o încălzire rapidă și o curățare ușoară. Ceainicul este, de asemenea, echipat cu un indicator practic pentru nivelul apei, care face ca informațiile privind cantitatea de apă să fie vizibile dintr-o privire. Datorită filtrului de decalcifiere detașabil, apa este mai curată și băuturile mai delicioase. Pâlnia cu formă precisă facilitează turnarea fără picurare. Toate acestea sunt completate de un întrerupător iluminat cu funcție de oprire automată, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji dacă uitați să opriți ceainicul. Baza rotativă permite ceainicului să se rotească la 360°, facilitând în același timp utilizarea pe loc.

Parametri suplimentari

Categorie: Ceainice din plastic, Fierbător electric Tefal
Greutate: 1.18 kg
Culoare: Albastru
Material: Plastic
Volum: 1,7 l
Tip produs: Fierbător electric
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: