Prese de usturoi

9 articole în total
Presă pentru usturoi PROFI PLUS L 17,5 cm, WMF
164 lei –10 %
146 lei
WM1871636030
Presă pentru usturoi INGENIO K2072614, negru, Tefal
102 lei
TEFK2072614
Presă pentru usturoi PROFI PLUS, WMF
241 lei
WM1872916030
Presă pentru usturoi ROCKER, verde, Joseph Joseph
78 lei
JS20062
Presă pentru usturoi HELIX, verde, Joseph Joseph
99 lei –6 %
93 lei
JS20102
Presă pentru usturoi PRO, Zwilling
200 lei
ZW37160019
Curățător de usturoi DUO, roșu, silicon, Joseph Joseph
48 lei
JS80003

Prese de usturoi - prepararea usturoiului mai ușoară

Ce este o presă de usturoi?

O presă de usturoi este folosită pentru a presa usturoiul crud prin pori mici pentru a crea usturoi tocat. Utilizarea unei prese de usturoi vă poate economisi mult timp în loc să fiți nevoit să tocați cu grijă fiecare cățel de usturoi cu un cuțit.

Puteți alege dintr-o varietate de prese de usturoi de înaltă calitate disponibile pe site-ul nostru de la producători de renume, cum ar fi WMF sau Joseph Joseph.

Care este cel mai bun material pentru o presă de usturoi?

Materialul ideal pentru presele de usturoi depinde, în general, de alegerea personală și de ceea ce căutați la o presă de usturoi. Următoarea listă de materiale tipice pentru presele de usturoi, împreună cu unele dintre avantajele lor:

Oțel inoxidabil: Oțelul inoxidabil este un material preferat pentru presele de usturoi datorită rezistenței sale, a ușurinței de curățare și a lipsei de reacție la alimente. De asemenea, este rezistent la rugină și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Aluminiu: Aluminiul nu reacționează cu alimentele, este ușor și rezistent la rugină. Acesta poate fi anodizat pentru o durabilitate sporită și este adesea mai puțin costisitor decât oțelul inoxidabil.

Plastic: Presele de usturoi din plastic sunt ușoare și, de obicei, mai puțin costisitoare decât alte materiale. Acestea sunt disponibile într-o gamă largă de culori și sunt foarte ușor de curățat.

Presele de usturoi chiar funcționează?

Da, o presă de usturoi face toată munca în locul tău. Acesta presează usturoiul crud prin pori mici pentru a produce usturoi tocat. Cățeii de usturoi nici măcar nu trebuie să fie decojiți înainte de a fi zdrobiți într-o presă de usturoi.

Este mai bine să tocați usturoiul sau să folosiți o presă de usturoi?

Răspunsul la această întrebare depinde de preferințele dumneavoastră și de felul de mâncare pe care îl pregătiți.

Atunci când tăiați sau feliați usturoiul cu un cuțit, cum ar fi cuțitul de bucătar sau cuțitul Santoku, puteți regla dimensiunea bucăților și puteți adăuga textură mâncării, ceea ce reprezintă un avantaj. De asemenea, vă puteți îmbunătăți abilitățile de mânuire a cuțitului și prin tocarea manuală a usturoiului.

Pe de altă parte, folosirea unei prese de usturoi este mai rapidă și mai ușoară (mai ales dacă folosiți mult usturoi) și produce o tocătură mai fină care poate fi folosită mai uniform în cadrul unei rețete. Dacă pregătiți un sos sau o pastă de tartine sau căutați o aromă mai discretă de usturoi, acest lucru ar putea fi incredibil de util.

Și dacă nu vă place mirosul de usturoi pe mâini, puteți verifica și colecția noastră de dispozitive de îndepărtare a mirosului de săpun pentru mâini din oțel inoxidabil.