Storcătoare manuale pentru citrice

6 articole în total
Storcător pentru citrice 13 cm WMF
225 lei
WM0605806040
Storcător electric de citrice STELIO, WMF
597 lei
WM416030012
Storcător de citrice, Eva Solo
155 lei –23 %
119 lei
ES567613
Storcător de citrice FUNCTIONAL FORM, Fiskars
62 lei –6 %
58 lei
FISK1016125
Presă pentru citrice Top Tools WMF
229 lei –15 %
194 lei
WM0646906210

Storcătoare manuale de citrice - un instrument util pentru a stoarce fructele

Ce este un storcător manual de suc de citrice?

Un storcător manual de citrice este un accesoriu de bucătărie folosit pentru a stoarce eficient lămâile, portocalele sau limetele fără a vărsa sucul pe mâini și pe tejghea sau fără a fi nevoit să scoți semințele de citrice. Puteți obține rapid și simplu sucul pe care îl doriți pentru rețetele preferate sau pentru o băutură nutritivă și energizantă cu o presă de citrice.

Pierd nutrienți atunci când folosesc un storcător de fructe?

Da, unele dintre substanțele nutritive care se găsesc în fructele întregi pot fi pierdute atunci când faceți suc de fructe. Acest lucru se datorează faptului că pulpa, care conține o mulțime de fibre și alte substanțe nutritive, este adesea îndepărtată în timpul procesului de preparare a sucului.

Prepararea sucurilor poate oferi o cantitate concentrată de antioxidanți, vitamine și minerale, dar vă face să pierdeți și fibrele valoroase și alți nutrienți din pulpă.

Ce se poate stoarce într-o presă de citrice?

Numeroase citrice, inclusiv lămâi, lime, portocale, grapefruit și mandarine, pot fi stoarse cu ajutorul unei prese pentru citrice. Presa manuală pentru citrice funcționează prin exercitarea unei presiuni asupra citricelor și separarea sucului de pulpă și coajă. Dacă aveți nevoie să stoarceți multe fructe sau dacă doriți să beți suc proaspăt în fiecare dimineață, puteți consulta și oferta noastră destorcătoare electrice , care sunt mai simplu de utilizat decât storcătoarele manuale.

Este mai bine un storcător sau un storcător?

Alegerea între un storcător și un storcător depinde de tipul de suc pe care îl doriți. În timp ce storcătorul funcționează bine pentru citrice, cum ar fi lămâile și limetele, storcătorul de fructe este excelent pentru a extrage sucul din fructe și legume care au multă pulpă.

Pe Kulina veți găsi multe storcătoare manuale de citrice de înaltă calitate de la producători renumiți, cum ar fi WMF, Joseph Joseph sau Eva Solo sunt disponibile pe site-ul nostru. Aceste storcătoare de citrice sunt disponibile într-o varietate de modele fabricate din plastic, sticlă sau aluminiu pentru a satisface cerințele și preferințele dumneavoastră individuale.