Storcător de citrice HELIX, galben, Joseph Joseph

Cod: JS20101
133 lei
În stoc (8 buc.)

Provocarea de design a lui Joseph Joseph: presarea fără forță brută

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Provocarea de design a lui Joseph Joseph: presarea fără forță brută

Soluție: storcătoarele Helix ergonomice

Majoritatea storcătoarelor manuale funcționează pe principiul exercitării forței pe verticală, în jos. În mod surprinzător, în cazul storcătoarelor Helix , forța este orizontală. Mișcarea unică de răsucire multiplică forța aplicată, făcând munca aproape fără efort. Storcătorul din două piese din oțel inoxidabil și nailon este detașabil pentru o curățare ușoară. Seria include storcătoare pentru cartofi, citrice și usturoi.

  • Storcătoare orizontale ergonomice Helix
  • Parte funcțională din oțel inoxidabil pentru o igienă maximă
  • Mânerul din nailon robust colorat este robust și stabil
  • În condiții de siguranță în mașina de spălat vase

Storcătorul manual pentru citrice și lămâi verzi stoarce sucul din jumătățile de fructe pe care le introduceți în storcător cu partea tăiată în jos. Apoi puneți piesa de sus și "înșurubați-o" în ea însăși. Veți ajunge rapid să iubiți metoda inovatoare de stoarcere pentru confortul său.

Îmbunătățirea ajutoarelor obișnuite de bucătărie a fost un obiectiv al lui Joseph Joseph și al designerilor săi încă din 2003. Frații Richard și Anthony Joseph au decis să își transfere experiența acumulată în urma studiilor de design de produs în propria afacere. Entuziasmul lor pentru inovație aduce noi produse și noi game de culori atractive în fiecare sezon. Fiecare produs în parte este rezultatul unei dezvoltări care a urmărit să ridice la maximum funcționalitatea, siguranța și atractivitatea vizuală. Produsele rezultate inspiră entuziasm și aduc bucurie, nu numai prin designul lor jucăuș, ci și prin caracterul lor surprinzător de practic, pe care îl veți îndrăgi de la prima utilizare. Joseph Joseph nu numai că se bucură de succese în toate domeniile, cu clienți din peste 100 de țări, ci și de numeroase premii și nominalizări pentru design și inovație în fiecare an. Vânzările ridicate și popularitatea produselor de bucătărie au permis designerilor să își mute atenția dincolo de blatul de lucru și, în special, sub acesta - către segmentul de deșeuri și curățare. Prin urmare, clienții se pot bucura acum nu numai de ustensile de bucătărie de design, ci și de o soluție cuprinzătoare, variabilă și inteligentă de reciclare și gestionare a deșeurilor, care se potrivește perfect cu stilul de viață modern. Joseph Joseph nu mai este doar o garanție de design și calitate premium, ci și o oportunitate de a vă schimba stilul de viață.

Parametri suplimentari

Categorie: Storcătoare manuale pentru citrice
Greutate: 0.42 kg
Culoare: Galben
Tip produs: Ustensile de bucătărie
Seria: Joseph Joseph Helix
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: