Set de tacâmuri pentru friptură NUOVA 12 bucWMF

Cod: WM1291436046
Marcă: WMF
299 lei –20 %
Set de tacâmuri pentru friptură NUOVA 12 bucWMF
299 lei –20 % 238 lei
În stoc (3 buc.)
6x cuțit de friptură, 6x furculiță

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tacâmurile Nuova pentru friptură sunt ideale pentru a mânca carne la grătar, care este deosebit de gustoasă atunci când este crocantă la exterior și frumos suculentă în interior. Cuțitul pentru friptură are o lamă foarte ascuțită, realizată din oțel special pentru tacâmuri, cu o muchie zimțată, care poate tăia cu ușurință această carne. Mânerul se potrivește bine în mână. Furculița pentru friptură are vârful extrem de lung și ascuțit. Marginea exterioară largă poate fi folosită pentru a tăia cartofii prăjiți, legumele sau salata.

Datorită designului lor sofisticat, tacâmurile speciale din seria Nuova din oțel inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate, cu finisaj lustruit, ușurează activitățile zilnice și, în plus, sunt foarte arătoase. Farmecul seriei Nuova constă în integritatea și continuitatea formelor sale, piesele individuale de tacâmuri completându-se perfect între ele. Designerii Jutta Keil și André Stocker le-au înzestrat cu un design atrăgător și atemporal, potrivit atât pentru ocazii festive, cât și pentru utilizarea zilnică.

Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate Cromargan®, care conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, necoroziv și rezistent la acizii alimentari. Cromargan® este foarte lucios și ușor de curățat. Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Parametri suplimentari

Categorie: Tacâmuri pentru friptură
Greutate: 1.15 kg
Număr bucăți: 12 buc
Tip produs: Tacâmuri pentru friptură
Seria: WMF Nuova
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: