Suporturi pentru pahare

12 articole în total
Suport pentru pahare, set de 4 buc, maro, Litton
329 lei
LT20300
Suport pentru pahare LOFT BAR, set de 6 buc, WMF
219 lei
WM0621586030
Suport pentru pahare LARETO, set de 6 buc, crem, Blomus
279 lei
BM64065
Suport pentru pahare 10 cm, set de 6 buc, plută, Continenta
28 lei
CONT1501
Suport pentru pahare RINGS, set de 7 buc, 9,5 cm, Philippi
256 lei
PHP192002
Suport pentru pahare LARETO, set de 6 buc, gri deschis, Blomus
279 lei
BM64063
Suport 20 x 20 cm, plută, Continenta
30 lei
CONT1506
Suport pentru pahare LARETO, set de 6 buc, bej, Blomus
309 lei –24 %
234 lei
BM64064
Suport pentru pahare LARETO, set de 6 buc, negru, Blomus
279 lei
BM63476
Suport pentru pahare LARETO, set de 6 buc, gri închis, Blomus
279 lei
BM64062

Suporturi de pahare - protejați-vă masă de sufragerie cu stil

Ce sunt coasterele?

Un suport pentru pahare este un mic suport pentru pahare sau un tampon folosit pentru a proteja suprafața unei mese sau a altei piese de mobilier atunci când este pus pe un pahar sau o ceașcă de căldură, umezeală sau pete. Suporturile de pahare sunt adesea folosite în locurile în care se servesc băuturi, cum ar fi casele, restaurantele și barurile, pentru a evita zgârieturile, loviturile și alte daune cauzate de baza umedă, rece sau fierbinte a paharului sau a paharului.

La Kulina, vă oferim suporturi de pahare din diferite materiale, inclusiv lemn, marmură, silicon, plută și iarbă de mare de la producători precum Blomus, Continenta, și WMF.

Care sunt avantajele utilizării unui suport pentru pahare?

Utilizarea unui suport pentru pahare are o serie de avantaje:

  • Protecție: Suporturile de pahare protejează suprafețele mobilei de pete, căldură și umiditate cauzate de băuturi. În acest fel, mobilierul rămâne nou-nouț și se evită deteriorările care ar fi costisitoare pentru a fi reparate sau înlocuite.
  • Igiena: Utilizarea suporturilor de pahare reduce pericolul de răspândire a bolilor sau a germenilor de la o persoană la alta prin crearea unei bariere între băuturi și suprafețele mobilei. Acest lucru este esențial în zonele comune sau publice.
  • Comoditate: Utilizarea suporturilor de pahare este simplă și sunt ușor de așezat sub o băutură. Acestea reprezintă o alternativă practică și accesibilă, deoarece sunt, de asemenea, ușor de curățat și pot fi folosite în mod repetat.
  • Estetică: Suporturile de pahare pot da un plus de stil camerei sau mesei. Alegerea unui suport pentru pahare care să se potrivească cu designul interior sau tema unui loc este simplă, deoarece le avem într-o gamă largă de culori și forme.

Unde mai pot folosi un suport pentru pahare în afară de sala de mese?

Suporturile de pahare nu sunt doar pentru a fi folosite la masa de luat masa; ele pot fi folosite în multe locuri. Iată alte câteva locuri în care coasterele pot fi utile:

  • Camera de zi: Pentru a proteja suprafețele de umezeala și căldura produsă de băuturi, suporturile de pahare pot fi așezate pe măsuțele de cafea, pe măsuțele de capăt și pe alte suprafețe din camera de zi.
  • Birou: Pentru a preveni vărsarea sau marcarea paharelor de cafea, a sticlelor de apă sau a altor lichide, suporturile de pahare pot fi așezate pe posturile de lucru sau pe mesele de conferință.
  • Dormitor: Pe noptiere se pot folosi suporturi de pahare pentru a proteja de umezeală sticlele de apă sau paharele.
  • Spații exterioare: Pentru a proteja suprafețele de umezeală și de căldura produsă de băuturi, folosiți suporturi de pahare pe terase și mese în aer liber.

Iar dacă doriți să vă protejați masa, puteți verifica și oferta noastră de fețe de masă, fețe de masă și suporturi.