Fețe de masă

5 articole în total
Față de masă de Crăciun HAMMERSHOI, 150 x 370 cm, alb, Kähler KHL693707
Față de masă TOILETPAPER MIX 140 x 240 cm, vinil Seletti
162 lei
SLT02036
Față de masă HAMMERSHOI POPPY, 150 x 220 cm, nud, Kähler
561 lei
KHL693700
Față de masă HAMMERSHOI POPPY 150 x 320 cm, nud, Kähler
799 lei –18 %
650 lei
KHL693702

Fețe de masă - îmbunătățiți-vă experiența culinară

De ce sunt fețele de masă esențiale pentru a lua masa?

Fețele de masă sunt o parte esențială a mesei din mai multe motive. Acestea oferă frumusețe și rafinament fiecărei experiențe culinare, adăugând atractivitate vizuală. Acestea pot crea o atmosferă formală sau informală pentru cină și pot conferi spațiului de luat masa un aspect coordonat. Acestea pot fi schimbate în funcție de anotimp sau de ocazii speciale, permițând ca sala de mese să fie adaptată la gusturile și preferințele individuale.

În plus, acestea protejează blatul masă de sufrageriede masă de sufrageriede zgârieturi, vărsări și alte daune, ceea ce este esențial pentru mesele antice sau de patrimoniu care ar putea fi ușor de deteriorat. Acestea contribuie, de asemenea, la o bună igienă, oferind un strat de apărare împotriva bacteriilor și germenilor care s-ar putea afla pe suprafața mesei.

Fețele de masă sunt un accesoriu excelent pentru orice zonă de luat masa, deoarece sunt adaptabile și disponibile într-o gamă largă de culori, modele și materiale. Avem o colecție extinsă de fețe de masă în Kulina de la producători renumiți precum Foonka, Kähler, și Seletti.

Care este diferența dintre o față de masă și un fețe de rulou de masă?

O față de masă este o bucată mare de țesătură folosită pentru a acoperi o masă întreagă, în timp ce o rulou de masă este o bucată de țesătură lungă și îngustă care se întinde pe centrul unei mese.

Fețele de masă sunt folosite de obicei pentru ocazii formale, cum ar fi cinele sau nunțile, și pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, inclusiv in, bumbac și poliester. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme pentru a se potrivi la diferite tipuri de mese.

Pe de altă parte, fețele de masă sunt folosite pentru a decora mesele atât la ocazii formale, cât și la ocazii informale. Acestea pot fi realizate și dintr-o varietate de materiale, cum ar fi bumbacul, mătasea sau dantela. Tăblițele de masă sunt de obicei mai înguste decât fețele de masă și pot fi folosite singure sau deasupra unei fețe de masă pentru a adăuga un strat suplimentar de decor.

Cum îmi întrețin fața de masă?

Pentru a păstra fețele de masă în stare bună și pentru a vă asigura că acestea durează mult timp, îngrijirea adecvată este crucială. Iată câteva sugestii pentru a vă păstra fețele de masă curate:

  • Urmați instrucțiunile de îngrijire: Respectați întotdeauna instrucțiunile de curățare pe care producătorul le-a furnizat pentru fața de masă specifică. Aceasta ar putea conține informații despre cum se spală hainele.
  • Se spală des: Pentru a evita acumularea de murdărie și pete, este important să spălați fețele de masă în mod regulat. Fețele de masă trebuie spălate în funcție de cât de des sunt folosite și de cât de murdare sunt.
  • Curățați imediat scurgerile: Pentru a împiedica o pată să se fixeze, este esențial să curățați imediat petele de pe fața de masă. Înainte de spălare, tratați pata cu un agent de îndepărtare a petelor sau cu un detergent de rufe și tamponați-o cu o cârpă curată sau cu un prosop de hârtie.
  • Depozitați în mod corespunzător: Fețele de masă trebuie păstrate departe de lumina directă a soarelui, într-un loc răcoros și uscat, atunci când nu sunt folosite. Evitați să le ghemuiți sau să le împăturiți strâns, deoarece acest lucru ar putea deteriora materialul.

Pentru a spori și mai mult senzația de lux a experienței dvs. de luat masa, fie că sunteți cu familia sau cu oaspeții, puteți cumpăra, de asemenea, fețe de masă, șervețele și suporturi de pahare, pe lângă fețele de masă.