Suporturi pentru șervețele

3 articole în total
Inele pentru șervețel LAURIE, set de 4, aur, alamă, Bloomingville BV48009130
Inel pentru șervețele SWIRL, set de 4 buc, argintiu, Philippi
246 lei
PHP193180

Inele de șervețel - adăugați o notă de eleganță experienței dvs. culinare

Care este scopul inelelor de șervețel?

Inelele pentru șervețele sunt mici obiecte decorative și practice folosite la aranjarea mesei pentru a ține șervețelele împăturite la locul lor. Datorită gamei largi de forme și modele, acestea pot adăuga, de asemenea, un element decorativ la o masă.

Cu toate acestea, ele pot fi folosite și la evenimente mai puțin formale pentru a da un sentiment de eleganță mesei. Inelele de șervețel sunt adesea folosite în cadrul unor mese formale sau semi-formale, cum ar fi în timpul nunților sau al unor cine scumpe.

Pe Kulina am ales cu grijă inelele noastre de șervețel de la producători de top precum Bitz și Philippi.

Cum pot stiliza un șervețel cu un inel?

O modalitate ușoară de a da mesei tale un pic de clasă și rafinament este să aranjezi un șervețel cu un inel pentru șervețele. Iată câteva indicații pentru aplicarea unui inel pe un șervețel:

  • Alegeți un inel pentru șervețele. Alegeți un inel care să se potrivească cu întregul aranjament al mesei, dintre numeroasele stiluri și materiale diferite disponibile.
  • Îndoiți șervețelul. Un șervețel poate fi împăturit în mai multe feluri, dar o împăturire simplă și clasică este de a-l împături în jumătate pe diagonală pentru a forma un triunghi, apoi din nou în jumătate pentru a forma un triunghi mai mic.
  • Glisați șervețelul în inel pentru șervețele. Șervețelul trebuie introdus în inelul de șervețel cu marginile îndoite în sus, fiind ținut în această poziție.
  • Repoziționați șervețelul. Odată ce șervețelul este pe inel, efectuați toate ajustările necesare la pliuri și margini pentru a-i da un aspect ordonat și atrăgător.
  • Șervețelele trebuie așezate pe masă. Fie pe farfurie, fie în stânga furculițelor, șervețelul poate fi așezat pe masă.

De ce este important să folosiți șervețele?

Șervețelele sunt o parte esențială a experienței de a mânca, deoarece oferă atât beneficii practice, cât și estetice. Unele dintre beneficii sunt:

  • Igiena: Menținerea igienei personale și prevenirea transmiterii de bacterii și germeni este facilitată de utilizarea șervețelelor pentru a șterge mâncarea și lichidele de pe față și mâini.
  • Etichetă: Șervețelele sunt o parte importantă a etichetei la masă, fiind folosite pentru a indica începutul și sfârșitul mesei și pentru a indica atunci când o persoană dorește să părăsească temporar masa.
  • Decor: Puteți folosi șervețelele ca element decorativ pentru a îmbunătăți aspectul unei mese, adăugând culoare, textură și stil.
  • Protecție: În timpul mesei, șervețelele sunt folosite pentru a proteja hainele de vărsături și pete.

Dacă vă place ca masa dvs. să fie elegantă, puteți consulta și selecția noastră de fețe de masă, rulou de masă, și fețe de masă.