Cadouri pentru cei care nu au nevoie de nimic

Popis

Cadouri pentru cei, care au deja totul

Știți acel grup popular care are deja totul sau, dimpotrivă, nu are nevoie de nimic? Acestea sunt în fruntea listei "favoritelor" de Crăciun. La Kulina, ne-am pus creierul la lucru pentru voi și iată lista noastră de cadouri care au puterea de a pune un zâmbet pe buzele persoanelor din această categorie.

 

Indestructibile? Serios? Și puteți să-mi arătați?

Programul de familie din Ajunul Crăciunului este asigurat. Din păcate, la Kulina nu avem artificii tip steluțe, dar paharele indestructibile avem. A avut grijă de ele marca Koziol din Germania și în seria Club chiar am fost surprinși. Probabil pentru că pasiunea lor pentru această cauză nu vine din necesitatea de a respecta planul cincinal, ci dintr-o pasiune autentică pentru viitorul planetei noastre. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care au ales numele ușor hipster Koziol pentru gama lor 100% durabilă. Dacă, pe de altă parte, aveți la inimă viitorul industriei sticlei, puteți alege și opțiunea care se poate sparge (dar trebuie să vă străduiți cu adevărat). Ne gândim la toată lumea :-)

Popis Popis Popis

Ce spuneți...

Aceste piese au fost create de cei mai importanți designeri din lume pentru marca italiană Alessi. Cu scopul de a distra, de a provoca, dar mai ales de a nu fi "doar pentru spectacol". Deci, să vedem - pentru ce vreți un castor astăzi? Puternicul castor cromat mușcă din creionul vostru și nu va da drumul până când nu va fi ascuțit ca un brici. Un creion obișnuit nu este încă scos din uz și nici un castor. Vedeți și celelalte accesorii pentru birou.

Popis

Punk is not dead

Punk-ul nu este mort. Și poate să se simtă ca un rebel/ă când își toarnă băutura preferată în seria de pahare Nachtmann Punk. Studenta britanică la design Anke Buchmann a creat această colecție de succes pentru sticlăria germană, ca parte a programului NextGen. Micile piramide tipice "gulerelor" punk conferă sticlei tradiționale un aspect neconvențional.

Popis

Nu aveți nevoie de ele. Le doriți.

Cuțite de calitate. Cum altfel? Dar are o săbiuță? Pentru ce aveți nevoie de o săbiuță? Pentru sabotaj. Dacă vreți să vă uimiți echipa (fie că e vorba de o cabină de hochei sau un party), nu trebuie doar să deschideți o sticlă de șampanie.

Cuțite frumoase în general, prinde la inimă chiar și pe cel mai mare practicant. Poate că le poftește în secret, dar nu și-ar lua unul, și de aceea tu (aka Moș Crăciun) ești aici. Din categoria "nu am nevoie de nimic" se află cuțitele de steak-uri. Asupra acestora ezită adesea inima practicianului. Dar, odată ce le încearcă, nu va mai "tăia" niciodată friptura cu un cuțit de tacâmuri.

Popis PopisPopis
30 articole în total
Clamă pentru bani THREESOME, 6 cm, argintiu, Philippi
102 lei
PHP193308
Cuțit japonez de bucătărie SUJIHIKI 24 cm, Dellinger
1 890 lei
DNGRSXL9309
Set de tacâmuri de masă PREMIERE, 30 buc, Cromargan protect®, WMF WM1119916340
Set de ceai DISCOVER, 45 pliculețe de ceai de muselină, Kusmi Tea KUSMI21686A1220
Suport pentru cărți de vizită CUSHION 10 cm, argintiu, Philippi PHP142003
Vază LOVE IN BLOOM, 25 cm, roz, Seletti
509 lei
SLT09923
Brichetă de foc FIREBIRD, roz, Alessi
369 lei
ALGV34P
Vază KINTSUGI 32 cm, alb, Seletti
1 189 lei
SLT09675
Aparat de cafea de călătorie AESP-312, Akai
Sticker
841 lei
AKAESP312
Lampă cu kerosen HK50, alamă cromată, Petromax
1 421 lei
PET700013
Cuțit pentru cârnați 11 cm, F.Dick
225 lei
FDCK8200111
Ascuțitoare de creioane CASTOR, Alessi
294 lei
ALRT02
Farfurie pentru unt SHIP SHAPE, negru, Alessi
137 lei
ALASG13B
Decor antistres BALLANCE, 15 cm, negru, Philippi
409 lei
PHP193283
Set pentru cocktail, 3 buc, oțel inoxidabil, Alessi
910 lei
ALGIA26SET
Album foto TU ESTI SUNSHINE, gri, Printworks
249 lei –24 %
189 lei
PRPW00513
Storcător pentru citrice JUICY SALIF, Alessi
388 lei
ALPSJS
Album foto HELLO BEAUTIFUL, alb, Printworks
249 lei –21 %
196 lei
PRPW00516
Semn de carte RACING MOUSE, 12,5 cm, argintiu, Philippi
81 lei
PHP195123
Sus
Produsele următoare

Cadouri pentru persoanele care au totul

Ce poți oferi cadou unei persoane care are totul?

Toată lumea cunoaște pe cineva pentru care este aproape greu să faci cumpărături, deoarece are deja tot ce ar putea avea nevoie sau își dorește, nu-i place să primească obiecte materiale sau este pretențios.

Cumpărăturile pentru ei ar putea fi o provocare, așa că, pe lângă câteva sugestii îmbietoare, mai jos am compilat alegerile noastre de top - inclusiv delicatese comestibile și câteva idei creative care vă vor ajuta să surprindeți și să emoționați chiar și cel mai dificil destinatar.

Este esențial să vă gândiți la ceea ce destinatarul ar aprecia cu adevărat și s-ar bucura atunci când alegeți un cadou pentru cineva care are totul. Iată câteva sugestii pentru a vă pune pe picioare:

 • Experiențe: Luați în considerare posibilitatea de a le oferi cadou o experiență, cum ar fi bilete la un concert, un curs de gătit, o zi la spa sau o plimbare cu balonul cu aer cald. Experiențele creează amintiri de durată și pot fi mai semnificative decât bunurile materiale.

 • Vouchere de cumpărături: Lăsați-i să aleagă ce vor. Oferim vouchere cadou nelimitate în Kulina, astfel încât aceștia să poată crea povestea casei lor împreună cu noi.
 • Delicatese: Cumpărați-le un ceai delicios, de înaltă calitate, un amestec de condimente organice sau ulei de măsline cu trufe. Delicatesele sunt cadouri care nu se demodează niciodată și care vor fi pe placul chiar și al persoanei care are de toate.
 • Cadouri personalizate: Optați pentru obiecte personalizate, cum ar fi o operă de artă făcută la comandă, un accesoriu cu monogramă sau o bijuterie personalizată. Acestea arată o atenție și un efort suplimentar.

 • Donații caritabile: Faceți o donație către o organizație de caritate sau o cauză care se aliniază cu valorile lor. Acest lucru demonstrează o considerație pentru pasiunile lor dincolo de posesiunile materiale.

 • Servicii de abonament: Oferiți-le un abonament la un serviciu care le-ar putea plăcea, cum ar fi livrarea de mâncare gourmet, un club de lectură, un serviciu de streaming sau un abonament lunar la vin sau ceai.

 • Timpul și compania: Uneori, cel mai valoros cadou este să petreci timp de calitate cu cineva. Planificați o excursie specială, o cină sau o zi în care să faceți activități care le plac.

 • Antichități sau obiecte de colecție unice: Căutați obiecte rare sau de epocă care se aliniază cu interesele lor, cum ar fi cărți vechi, ceasuri de epocă sau obiecte de colecție.

 • Cursuri sau ateliere de lucru: Înscrieți-i la un atelier sau un curs care i-ar putea ajuta să exploreze un nou interes sau hobby, cum ar fi olăritul, fotografia sau prelucrarea lemnului.

 • Servicii la domiciliu: Aranjați un serviciu de curățenie, amenajare peisagistică sau un bucătar care să gătească o masă la ei acasă. Aceste servicii le pot face viața mai comodă și mai plăcută.

 • Cadouri digitale: Luați în considerare cadouri digitale, cum ar fi cursuri online, cărți electronice sau abonamente la platforme care le-ar putea plăcea.

 • Scrisori scrise de mână sau jurnale: O scrisoare sinceră în care vă exprimați aprecierea și urările de bine, sau un jurnal frumos realizat, poate fi un cadou de prețuit.

 • Mâncare sau băuturi de lux: Alegeți vinuri de înaltă calitate, whisky-uri rare sau produse alimentare gourmet pe care poate nu le-au mai încercat până acum.

 • Plantă sau copac: Un cadou viu, cum ar fi o plantă în ghiveci sau un copac pe care să-l planteze în grădină, poate simboliza creșterea și longevitatea. Consultați oferta noastră de ghivece de flori sau vaze pentru a însoți florile.

 • Gadgeturi tehnice: Dacă sunt pasionați de tehnologie, luați în considerare cele mai recente gadgeturi sau dispozitive inteligente care pot adăuga confort sau divertisment.

Nu uitați că ceea ce contează cu adevărat este gândul și efortul pe care îl depuneți pentru a face un cadou. În loc să vă concentrați pe valoarea materială, încercați să alegeți un cadou care să rezoneze cu interesele, pasiunile sau experiențele pe care le pot prețui.

Cum să alegi un cadou perfect? Ce aspecte ar trebui să luați în considerare atunci când cumpărați un cadou?

Alegerea cadoului perfect implică o analiză atentă a intereselor, preferințelor și ocaziei destinatarului. Iată care sunt aspectele cheie de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați un cadou:

 • Interesele destinatarului: Adaptați cadoul la hobby-urile, pasiunile și activitățile destinatarului. Un cadou legat de ceva ce le place arată că ați depus efort pentru a alege ceva semnificativ.

 • Ocazie: Luați în considerare motivul cadoului - fie că este vorba de o zi de naștere, o aniversare, o sărbătoare sau o etapă specială. Ocazia vă poate îndruma către opțiunile de cadouri adecvate.

 • Relația: Relația dumneavoastră cu destinatarul contează. Un cadou pentru un prieten apropiat poate fi diferit de un cadou pentru un coleg de serviciu sau un membru al familiei.

 • Vârsta: Vârsta destinatarului poate influența tipul de cadou care ar fi potrivit. Cadourile pentru copii, adolescenți și adulți pot fi foarte diferite.

 • Atingere personalizată: Cadourile personalizate cu numele destinatarului, inițialele sau o dată specială pot adăuga o notă unică și sentimentală.

 • Practicitate: Luați în considerare dacă cadoul va fi util în viața de zi cu zi a destinatarului. Cadourile practice care se aliniază cu nevoile lor pot fi grijulii și apreciate.

 • Calitate: Alegeți un cadou de bună calitate, care să reflecte grija și atenția dumneavoastră. Articolele bine făcute tind să dureze mai mult și să lase o impresie pozitivă.

 • Factorul surpriză: Dacă este posibil, adăugați un element de surpriză sau de noutate la cadou. Ceva neașteptat poate face cadoul și mai memorabil.

 • Valoare sentimentală: Un cadou care are o valoare sentimentală, cum ar fi o amintire prețioasă sau o glumă, poate crea o conexiune emoțională profundă.

 • Sensibilitate culturală: Țineți cont de mediul cultural și de credințele destinatarului pentru a vă asigura că darul dumneavoastră este adecvat și respectuos.

 • Considerații etice: Dacă destinatarul are convingeri etice puternice, alegeți un cadou care se aliniază cu valorile sale, cum ar fi produsele durabile sau cele fără cruzime.

 • Buget: Stabiliți un buget cu care vă simțiți confortabil și alegeți un cadou în acest interval. Gândirea contează mai mult decât prețul.

 • Evitați stereotipurile: Evitați să vă bazați pe clișee sau stereotipuri atunci când alegeți un cadou. Gândiți-vă la individ în loc să vă bazați pe generalizări.

 • Carduri cadou: Dacă nu sunteți sigur de preferințele destinatarului, un card cadou pentru magazinul sau restaurantul său preferat îi permite acestuia să aleagă ceea ce îi place.

 • Prezentare: Luați în considerare modul în care va fi prezentat cadoul. Un ambalaj sau o împachetare bine gândită poate îmbunătăți experiența generală.

Nu uitați, cele mai bune cadouri arată că v-ați luat timp să înțelegeți și să luați în considerare personalitatea și preferințele destinatarului. În cele din urmă, gândul și efortul din spatele cadoului sunt cele care îl fac cu adevărat semnificativ.