Grădină și viața în aer liber

Living outside

 

Grădină și viață în aer liber - un ghid de cumpărături pentru zile însorite, picnicuri elegante și seri de vară plăcute pe terasă

Cui nu-i plac zilele însorite și serile calde de vară? Ne tragem energia din natură - din momentele petrecute în pădure, pe malul apei sau la un picnic în parc. Faptul de a fi în aer liber ne reîncarcă cu endorfine și vitamina D și ne pune într-o dispoziție mai bună. Aceasta contribuie atât la bunăstarea noastră fizică, cât și la cea mentală. De aceea, este important să petrecem cât mai mult timp posibil în aer liber. Cum putem face ca statul în aer liber să fie cât mai plăcut? Puteți face din grădina, terasa sau balconul dvs. a doua casă! Cu ajutorul ghidului nostru de cumpărături și a celui mai bun design de la Kulina, vă veți bucura și mai mult de timpul petrecut în aer liber!

În acest ghid de cumpărături veți găsi o mulțime de sfaturi practice și cele mai bune produse pentru viața în aer liber:

1/ Faceți-vă terasa sau balconul mai confortabil - felinare, textile, iluminat exterior, ghivece.
2/ Transformă-ți grădina într-un spațiu magic - decorațiuni de grădină și grădinărit
3/ Gătim în aer liber - grătare, focuri de tabără, gătit pe foc
4/ Aranjament de masă pentru petreceri în grădină - veselă din plastic, carafă de apă, boluri de salată, cuburi de gheață și multe altele.
5/ Mergem la un picnic - răcitoare de călătorie, cutii de prânz, căni de călătorie, sticle de apă

 

Baza pentru o atmosferă confortabilă și plăcută pe o terasă sau pe un balcon este selectarea de mobilier de exterior confortabil, cum ar fi scaune, canapele și o masă. De asemenea, este posibil să doriți un parasolar de grădină, un leagăn de grădină sau un hamac, care sunt atât de plăcute pentru a vă relaxa...

Textilele moi elegante, cum ar fi pernele decorative și păturile moi, adaugă o notă confortabilă mobilierului, creând o senzație de confort și căldură. Chiar dacă terasa sau balconul face parte din casa dvs., nu trebuie să fie mobilat în același stil. De asemenea, puteți schimba cu ușurință atmosfera cu ajutorul accesoriilor. Cu ajutorul textilelor și al modelelor, puteți aduce în spațiul exterior un stil nautic, boho sau rustic, care se potrivește cel mai bine vieții în aer liber. Pur și simplu optați pentru orice vă ajută să vă relaxați sau pe care îl asociați cu vacanța.

Iluminarea slabă, cum ar fi felinarele de exterior, suporturile pentru lumânări pastilă sau lămpile de exterior (cu LED-uri sau solare) creează o atmosferă plăcută într-o seară de vară. Vă puteți transforma terasa sau balconul într-un colțișor romantic cu lanțuri luminoase suspendate.

 

Grădina dumneavoastră poate fi transformată într-un spațiu magic. Creați-o cu decorațiuni de grădină și cu un iluminat fermecător. Decorațiunile de grădină adaugă spirit și personalitate oricărei grădini. Căutați ghivece elegante, udătoare neobișnuite, evantaie și hrănitori pentru păsări cu adevărat originale (da, și acestea pot fi decorațiuni!). Ghivecele de lut plasate în diferite locuri din grădină și în straturi sunt, de asemenea, eficiente.

Lanternele de grădină pot crea un spațiu aproape mistic sau pot evoca atmosfera unei vacanțe de vară. Acestea pot fi amplasate pe aleea de la ușa de la intrare, pe căile din grădină sau le puteți amplasa în jurul zonei de relaxare din grădină.

 

 

Kulina tip

Doriți să vă cultivați propriile ierburi și legume? Solul de calitate este cheia! Și știați că vă puteți face singur cel mai bun sol pentru florile și legumele dumneavoastră? Plasați un coș de compost în grădina dvs. La Kulina găsești și coșuri de compostare elegante pentru deșeuri organice pe care să le pui sub chiuveta din bucătărie. Când vine sezonul și grădina ta de legume este gata să crească, poți folosi compostul tău și să vezi cum se întâmplă magia!

Grădinăritul poate reduce stresul și anxietatea, este o activitate pașnică și relaxantă. Vă veți cultiva propriile fructe și legume pe care le veți păstra proaspete pe masă. Să vezi toate plantele și florile crescând și înflorind sub îngrijirea ta este un festin pentru ochi și conștiința unei munci bine făcute.

 

Și tu ai impresia că ești mereu în bucătărie? Chiar dacă vă place să gătiți, un aragaz și un cuptor încins nu este cel mai plăcut loc în care să vă aflați vara. Așa că, atunci când soarele iese, cel mai bine este să ieșiți afară și să gătiți. Și prin gătit în aer liber nu ne referim doar la clasicul grătar cu cârnați, carne și legume. Afară, puteți face magie cu focul și puteți descoperi noi orizonturi ale gastronomiei și ale aromelor. Așadar, noroc cu meniul în aer liber. Ce vă pregătim?

 

Grătare

Clasic, dar nu plictisitor. Grătarul este o necesitate pentru gătitul în aer liber. Iar dacă ezitați în privința alegerii unuia, consultați ghidul nostru pentru a cumpăra grătarul perfect pentru dvs. Iar dacă nu ai o grădină, nu dispera. Cu un grătar de contact sau de masă, vă puteți bucura de grătar în bucătărie sau pe balcon.

Grătarele pe care le avem pentru dumneavoastră

Focare

Foișorul de foc elegant și modern este o alternativă plăcută la grătarul clasic. Vă puteți bucura de priveliștea focului deschis, vă puteți încălzi în timpul serilor, dar îl puteți folosi și pentru gătit. Datorită accesoriilor oferite împreună cu focarele moderne, le puteți transforma cu ușurință într-un grătar sau puteți atașa un grătar pe partea superioară pentru a găti legume sau pește

Șemineu modern

Cazane pentru gătit pe foc

Gătitul pe foc este o mare aventură în sine, dar vă poate însoți și în timpul călătoriilor de vacanță cu familia. Fie că mergeți la un picnic în pădure sau cu cortul, puteți folosi oalele speciale Petromax pentru a găti carne, pește sau legume la foc deschis. Încercați, senzația este minunată!

Cazane pentru gătit pe foc

 

Știați că mâncarea consumată afară are un gust de două ori mai bun decât în mod normal? Și știați că mâncați mai întâi cu ochii? Din aceste două motive, am selectat câteva accesorii care vă vor fi de folos pentru a pune masa pentru cina în aer liber.

  • Boluri de salată - nicio petrecere sau grătar nu este completă fără o salată, pe care toată lumea îi place să o servească singură sau să o adauge după gust. Un bol de servire în mijlocul mesei este soluția ideală. Bolurile de salată sunt de obicei destul de grele (mai ales atunci când sunt pline), așa că nu trebuie să vă faceți griji că vor fi luate de vânt.
  • Carafe și ulcioare pentru apă - nu vă lăsați oaspeții în aer liber! Puteți adăuga gheață, ierburi sau fructe pentru a spori gustul apei. La Kulina veți găsi carafe elegante, ulcioare rezistente și sticle de apă perfecte pentru zilele călduroase de vară.

 

Pahare din plastic și farfurii

Alegerea paharelor și a farfuriilor de plastic pentru mesele în aer liber în timpul petrecerilor în grădină sau a grătarelor este o idee bună. Și asta din mai multe motive:

  • ustensilele din plastic sunt ușoare și incasabile - ceea ce este practic pentru utilizarea în aer liber.
  • ustensilele din plastic sunt de obicei mai ieftine - decât vasele de gătit tradiționale, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru paharele și farfuriile dvs. preferate. Și, din păcate, este firesc ca lucrurile să se strice adesea atunci când luați masa în oraș.
  • întreținere ușoară - paharele și farfuriile din plastic de înaltă calitate se pot spăla în mașina de spălat vase și sunt reutilizabile, ceea ce este ecologic în comparație cu paharele și farfuriile din hârtie de unică folosință.

 

Kulina tip

Indiferent de băutura pe care o serviți, îi veți face pe toți fericiți dacă este bine răcită. Mai ales în timpul verii fierbinți. La Kulina, veți găsi o gamă largă de unelte pentru a face și a servi gheață, de la aparate de gheață de diferite forme la găleți și clești de gheață, astfel încât nu va trebui să alergați încoace și încolo la bucătărie pentru a aduce mai multă gheață pentru oaspeții dvs. Avem, de asemenea, răcitoare de sticle, dacă vă decideți să serviți prosecco cu căpșuni, de exemplu. Doar ca să știți... :-)

 

Nu ai o grădină? Nu contează, poate e chiar mai bine! Poți să mergi oriunde și să-ți petreci timpul cu prietenii tăi înotând, plimbându-te prin pădure sau chiar jucând frisbee sau fotbal în parc. Faceți ca aceste ieșiri să fie memorabile și nu subestimați pregătirea răcoritoarelor. Kulina se va asigura de asta. Vei găsi o gamă de accesorii elegante pentru ca picnicul tău să fie grozav, iar pozele tale de pe Instagram și mai bune. Așadar, ce ar trebui să împachetezi?

 

Răcitoare de voiaj

răcitoarele de călătorie portabile și pungile frigorifice sunt echipamente esențiale dacă plecați în afara orașului cu prietenii sau cu familia pentru a vă bucura de activitățile în aer liber.

Răcitoare de voiaj

Cutii pentru mâncare

Gustările, sandvișurile, fructele, fructele sau un prânz propriu-zis sunt obligatorii pentru un picnic. Aruncați o privire la gama noastră de recipiente elegante pentru alimente, concepute pentru a fi luate cu dvs. în deplasare sau chiar la birou sau la școală.

Cutii pentru mâncare

Sticle de apă

Orice ați face și oriunde ați merge, vara este esențial să beți. Consultați gama noastră de sticle de apă pentru a vă asigura că o aveți mereu la îndemână, fie că jucați volei, fie că stați întins pe o pătură și vă bucurați de soare.

Sticle de apă

Căni termice

Dacă nu puteți trăi fără o ceașcă de ceai sau cafea, nu trebuie să suferiți în timpul unui picnic. Luați cu dvs. băuturile calde preferate cu dvs. cu gama noastră de căni și termosuri termice.

Căni termice