Torțe grădină

24 articole în total
Bioetanol gel 1 l, set de 6 buc, Höfats
207 lei
HO0908016
Felinar SPIN 120, argint, Höfats
789 lei
HO00017
Felinar ORCHOS 154,5 cm, negru, Blomus
705 lei
BM65032
Combustibil pe bază de kerosen FEUERHAND 1 l, Petromax
45 lei –13 %
39 lei
PET742082
Felinar SPIN 90, argint, Höfats
617 lei
HO00036
Baza pentru felinar SPIN 120, argint, Höfats
263 lei
HO00007
Lanternă de grădină KOS 17 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Philippi PHP174010
Suport ELEVATION pentru șemineu de masă SPIN 120, argintiu, Höfats HO00013
Știft de fixare în sol pentru felinar SPIN, stejar, Höfats
219 lei
HO00003
Lanternă de grădină ORCHOS 1,5 m, oțel inoxidabil mat, Blomus
313 lei
BM65007
Lampă cu ulei TARCIA 12 cm, negru, Philippi
155 lei
PHP174005
Lanternă de grădină ORCHOS 1,5 m, oțel lustruit și lemn, Blomus BM65092
Știft de fixare în sol pentru felinar SPIN, argint, Höfats
199 lei
HO00002
Lanternă de grădină baza BASO, Blomus
279 lei
BM65046
Știft de fixare în sol pentru felinar SPIN 120, gri, Höfats
113 lei
HO090301
Stâlp pentru lanternă GRAVITY CANDLE, Höfats
99 lei
HO080301
Bază pentru felinar SPIN 90, argint, Höfats
191 lei
HO00028
Capac pentru torță de grădină SOCO ⌀ 7 cm, Blomus
93 lei
BM65417
Ulei lampă 1 l, Blomus
50 lei –12 %
Ulei lampă 1 l, Blomus
În stoc (15 buc.)
44 lei
BM31032
Lampă cu ulei TARCIA, 12 cm, argintiu, Philippi
143 lei
PHP174006

Torțe de grădină - îmbunătățiți ambianța spațiului dvs. cu torțe de grădină

Ce sunt lanternele de grădină?

Lanternele de grădină sunt un tip de iluminat exterior conceput pentru a adăuga o notă de stil și eleganță spațiului dvs. exterior. Atunci când sunt aprinse, torțele de grădină contemporane produc o lumină blândă, pâlpâitoare, care creează o atmosferă caldă și primitoare.

Lanternele de grădină disponibile pe Kulina sunt de obicei fabricate din lemn, oțel inoxidabil sau fier și sunt disponibile într-o varietate de forme, dimensiuni și culori. Acestea sunt produse de producători renumiți, cum ar fi Blomus, Höfats șiPhilippi.

Unde pot folosi lanternele de grădină?

Torțele de grădină, cunoscute și sub numele de torțe tiki, sunt corpuri de iluminat de exterior care adaugă atât iluminare, cât și ambianță spațiilor exterioare. Acestea sunt utilizate în mod obișnuit în grădini, terase și zone de divertisment în aer liber. Iată câteva poziții obișnuite pentru lanternele de grădină:

 • Căi de acces și trotuare: Așezați torțe de grădină de-a lungul aleilor și aleilor pentru a crea o iluminare caldă și primitoare, ajutând la ghidarea oaspeților și adăugând o notă de eleganță peisajului.

 • Intrări și porți de acces: Poziționați torțe în apropierea intrărilor, porților sau ușilor pentru a oferi o strălucire primitoare pentru vizitatori atunci când intră pe proprietatea dumneavoastră.

 • Terase și terase: Folosiți torțe de grădină pentru a lumina terasele și terasele, îmbunătățind experiența de luat masa în aer liber și de relaxare, creând în același timp o atmosferă confortabilă.

 • Zone de luat masa în aer liber: Așezați torțe în jurul meselor de luat masa în aer liber pentru a asigura atât un iluminat practic, cât și un cadru fermecător pentru mesele de seară.

 • Zone de ședere: Creați o zonă de relaxare confortabilă prin amplasarea de torțe în jurul scaunelor, transformând-o într-un spațiu confortabil și primitor pentru relaxare și conversație.

 • Lângă piscină: Poziționați torțe în jurul zonei piscinei pentru a asigura o iluminare ambientală și pentru a spori siguranța împrejurimilor piscinei în timpul întâlnirilor de seară.

 • Borduri de grădină: Tapetați marginile paturilor de grădină sau ale bordurilor de plante cu torțe pentru a defini spațiul și a adăuga o strălucire magică grădinii dumneavoastră.

 • Evenimente în aer liber: Utilizați torțe de grădină pentru evenimente speciale în aer liber, cum ar fi petreceri, nunți și sărbători. Acestea pot adăuga o notă festivă și pot contribui la iluminarea spațiului de eveniment.

 • În aer liber Caracteristici de amenajare a teritoriului: Evidențiați sculpturile de exterior, caracteristicile de apă sau elementele arhitecturale plasând torțe în apropiere, atrăgând atenția asupra acestor puncte de interes.

 • Zone de divertisment: Fie că aveți un bar în aer liber, o focarsau o zonă de divertisment, torțele pot îmbunătăți atmosfera și pot asigura o iluminare blândă pentru oaspeți.

 • Setarea focului de tabără: Creați o atmosferă asemănătoare cu cea a unui foc de tabără, aranjând torțe în jurul unui aranjament de scaune pentru a spune povești sau a privi stelele.

 • Grătar sau zonă de grătar: Iluminați-vă spațiul pentru grătar sau grătar cu ajutorul torțelor, facilitând gătitul și pregătirea mâncării seara.

Atunci când amplasați lanternele de grădină, luați în considerare aspectele legate de siguranță, cum ar fi asigurarea faptului că sunt stabile și nu se vor răsturna. În plus, alegeți lanterne cu surse de combustibil și mecanisme de control al flăcării adecvate pentru a asigura o experiență de iluminat în aer liber sigură și plăcută.

Cum se reumple o lanternă de grădină?

Lanternele de grădină sunt făcute pentru a utiliza anumite tipuri de combustibil, iar pe Kulina, produsele noastre folosesc de obicei trei tipuri de combustibil comune.

 • Ulei de kerosen

Uleiul de kerosen este o opțiune convențională de combustibil utilizată pentru a alimenta torțe de grădină. Uleiul de kerosen este potrivit pentru iluminatul exterior, deoarece arde constant și produce o flacără care durează o perioadă lungă de timp.

 • Gel inflamabil

O altă alegere de combustibil pentru lanternele de grădină este gelul inflamabil. De obicei, se prezintă sub forma unei substanțe asemănătoare unui gel care se introduce în rezervorul torței. Acest combustibil sub formă de gel este conceput pentru a arde intensiv și pentru a emite o flacără constantă.

 • Ulei de parafină

Uleiul de parafină, denumit în mod obișnuit ulei de lampă sau parafină lichidă, este un alt combustibil utilizat pe scară largă pentru lanternele de grădină, deoarece arde curat și produce puțin fum. Este un combustibil lichid pe bază de petrol, limpede, inodor și cu vâscozitate redusă.

Vă rugăm să rețineți că, pentru o performanță optimă și siguranță a lanternei de grădină, este esențial să citiți instrucțiunile sau recomandările producătorului cu privire la combustibilul adecvat pentru modelul dumneavoastră de lanternă.

Dacă doriți să adăugați ceva nou la decorul grădinii dvs., puteți cumpăra, de asemenea, lumini solare de exterior, felinare de exterior și lămpi de masă de exterior.