Oglinzi cu stativ

1 articole în total
Oglindă pentru masa de toaletă PESA, maro, Blomus
409 lei –21 %
321 lei
BM66000

Oglinzi de perete - fac camera să pară mai mare

Ce sunt oglinzile în picioare?

Oglinzile în picioare sunt un accesoriu practic și adesea la modă pentru camera dvs., care poate fi împins pe perete sau poate fi lăsat să stea singur cu un suport în spate, la fel ca oglinda de masă disponibilă pe Kulina.

Aceste oglinzi pot, de asemenea, să lumineze și să ofere mai multă dimensiune dormitorului, camerei de zi și altor spații, în funcție de locul în care le amplasați. Cumpărături de la mărci de top precum Blomus și Hübsch aici și găsiți-l pe cel care se potrivește gustului dumneavoastră.

Unde sunt amplasate oglinzile în picioare în casă?

O oglindă în picioare poate fi amplasată oriunde doriți, dar este o idee bună să o faceți într-o zonă cu puțin trafic pietonal pentru a preveni ciocnirile și loviturile.

Într-o cameră de zi spațioasă, o oglindă în picioare poate dubla, de asemenea, senzația de spațiu. O oglindă în picioare care servește ca oglindă pe toată lungimea pentru îmbrăcare poate fi amplasată într-un dormitor, într-o baie spațioasă sau într-un dressing.

O oglindă în picioare poate fi amplasată lângă o masă de sufrageriede luat masa, într-un colț întunecat al oricărei încăperi sau la capătul unui coridor lung și întunecat pentru a reflecta lumina, pentru a îmbunătăți punctele de vedere și pentru a multiplica senzația de spațiu.

Chiar și o oglindă imensă în picioare cu un cadru metalic pe un perete poate transforma o terasă din spate într-o zonă de living în aer liber.

Cât de înaltă ar trebui să fie o oglindă în picioare?

Acest lucru se reduce în mare parte la preferințele personale. Dacă intenționați să folosiți o oglindă în picioare pentru planificarea garderobei, aceasta trebuie să aibă o lungime de cel puțin 25 cm.

Înălțimea oglinzii în picioare va depinde de înălțimea tavanului, de locul în care este amplasată și de cât de multă prezență doriți să aibă. Mai multe oglinzi în picioare sunt produse în gama de 5 până la 7 picioare. Alegeți o înălțime cât mai mică pentru o cameră de copil sau cât mai mare pentru un spațiu mare.

Cum se stabilizează o oglindă înclinată?

Stabilitatea oglinzii înclinate depinde de grosimea și stabilitatea bazei, de înălțimea și dimensiunea oglinzii și de gradul de frecare dintre oglindă și locul în care stați.

Adăugați niște mânere de cauciuc sau niște benzi de mobilier la baza unei oglinzi cu ramă de lemn înainte de a o așeza pe o suprafață din lemn de esență tare pentru a preveni alunecarea acesteia. Prin atașarea unor curele de mobilă pe spatele oglinzii, prin fixarea acesteia de stâlpii de perete sau prin utilizarea unor ancore pentru gips-carton pentru a o fixa de perete, puteți face un pas înainte.

Ce fac oglinzile pentru interior?

Oglinzile de perete servesc ca elemente de decor interior versatile și de impact, cu mai multe beneficii:

 • Spațiu îmbunătățit: Oglinzile extind vizual o cameră, dând senzația că aceasta este mai mare și mai deschisă. Amplasarea strategică a oglinzilor poate crea o iluzie de adâncime, în special în spațiile mici.

 • Lumină crescută: Oglinzile reflectă lumina naturală și artificială, luminând în mod eficient o cameră. Acestea ajută la distribuirea mai uniformă a luminii și pot chiar face ca o cameră să pară mai însorită și mai primitoare.

 • Accente decorative: Oglinzile sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni și rame, adăugând un aer decorativ pereților. Acestea pot servi ca puncte de atracție sau ca piese complementare care îmbunătățesc estetica unei încăperi.

 • Interes vizual: Oglinzile introduc textură și dimensiune în interior. Suprafețele lor reflectorizante adaugă complexitate și o notă de rafinament, întrerupând monotonia în design.

 • Reflecții artistice: Oglinzile pot capta și reflecta frumusețea artei, a mobilierului și a detaliilor arhitecturale, permițându-vă să vă bucurați de mai multe perspective ale decorului dumneavoastră.

 • Iluzia înălțimii: Oglinzile înalte pot crea un accent vertical, alungind vizual înălțimea unei încăperi, ceea ce poate fi deosebit de util în spațiile cu tavane mai mici.

 • Echilibru și simetrie: Amplasarea oglinzilor simetric sau în perechi poate crea un sentiment de echilibru și armonie în amenajarea unei încăperi.

 • Utilizare funcțională: Oglinzile sunt practice pentru îngrijirea personală și pentru verificarea ținutei, în special atunci când sunt amplasate la intrare, pe holuri sau în zonele de vestiare.

 • Vederi și peisaje: Oglinzile pot fi poziționate pentru a surprinde priveliști exterioare, verdeață sau arhitectură interesantă, aducând în mod eficient exteriorul în interior.

 • Spații mici: Oglinzile sunt deosebit de benefice în camerele mici sau pe holurile înguste, unde pot face ca zona să se simtă mai puțin înghesuită și mai primitoare.

 • Declarația de proiectare: Oglinzile pot servi ca piese de prezentare, punând în evidență rame sau forme unice care reflectă stilul dvs. personal.

În general, oglinzile contribuie la estetica, funcționalitatea și ambianța generală a unui interior. Prin selectarea cu atenție a amplasării și designului acestora, puteți să le valorificați puterea de transformare pentru a vă înălța spațiile de locuit.

Oglinzile noastre decorative în picioare sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme pentru casa sau apartamentul dumneavoastră, permițându-vă să conferiți fiecărui spațiu un stil individual. Oglinzile sunt fantastice pentru a crea un aspect de spațiu și pentru a deschide chiar și cele mai mici garsoniere sau coridoare! Avem, de asemenea, o colecție de oglinzi de perete. Uită-te la ei!