Oglinzi de perete

9 articole în total
Oglindă de perete ROUND 76 cm, verde, Fritz Hansen
5 190 lei –12 %
4 535 lei
FH840320
Oglindă de perete ROUND 84 cm, roz/albastru, Fritz Hansen
4 690 lei –5 %
4 419 lei
FH840310
Oglindă de perete RIM, 80 cm, maro deschis, Blomus
1 976 lei –13 %
1 700 lei
BM65923
Oglindă de perete RIM 50 cm, maro deschis, Blomus
949 lei –16 %
794 lei
BM66002
Oglindă de perete RIM 80 cm, gri, Blomus
1 976 lei –13 %
1 700 lei
BM65922
Oglindă de perete RIM, 80 cm, kaki, Blomus
1 976 lei –13 %
1 700 lei
BM65924
Oglindă de perete RIM, gri cald, Blomus
949 lei –22 %
733 lei
BM66001

Oglinzi de perete - fac camera să pară mai mare

Ce fac oglinzile de perete pentru interior?

Oglinzile de perete servesc ca elemente de decor interior versatile și de impact, cu mai multe beneficii:

 • Spațiu îmbunătățit: Oglinzile extind vizual o cameră, dând senzația că aceasta este mai mare și mai deschisă. Amplasarea strategică a oglinzilor poate crea o iluzie de adâncime, în special în spațiile mici.

 • Lumină crescută: Oglinzile reflectă lumina naturală și artificială, luminând în mod eficient o cameră. Acestea ajută la distribuirea mai uniformă a luminii și pot chiar face ca o cameră să pară mai însorită și mai primitoare.

 • Accente decorative: Oglinzile sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni și rame, adăugând un aer decorativ pereților. Acestea pot servi ca puncte de atracție sau ca piese complementare care îmbunătățesc estetica unei încăperi.

 • Interes vizual: Oglinzile introduc textură și dimensiune în interior. Suprafețele lor reflectorizante adaugă complexitate și o notă de rafinament, întrerupând monotonia în design.

 • Reflecții artistice: Oglinzile pot capta și reflecta frumusețea artei, a mobilierului și a detaliilor arhitecturale, permițându-vă să vă bucurați de mai multe perspective ale decorului dumneavoastră.

 • Iluzia înălțimii: Oglinzile înalte pot crea un accent vertical, alungind vizual înălțimea unei încăperi, ceea ce poate fi deosebit de util în spațiile cu tavane mai mici.

 • Echilibru și simetrie: Amplasarea oglinzilor simetric sau în perechi poate crea un sentiment de echilibru și armonie în amenajarea unei încăperi.

 • Utilizare funcțională: Oglinzile sunt practice pentru îngrijirea personală și pentru verificarea ținutei, în special atunci când sunt amplasate la intrare, pe holuri sau în zonele de vestiare.

 • Vederi și peisaje: Oglinzile pot fi poziționate pentru a surprinde priveliști exterioare, verdeață sau arhitectură interesantă, aducând în mod eficient exteriorul în interior.

 • Spații mici: Oglinzile sunt deosebit de benefice în camerele mici sau pe holurile înguste, unde pot face ca zona să se simtă mai puțin înghesuită și mai primitoare.

 • Declarația de proiectare: Oglinzile pot servi ca piese de prezentare, punând în evidență rame sau forme unice care reflectă stilul dvs. personal.

În general, oglinzile de perete contribuie la estetica, funcționalitatea și ambianța generală a unui interior. Prin selectarea cu atenție a amplasării și designului acestora, puteți să le valorificați puterea de transformare pentru a vă înălța spațiile de locuit.

Oglinzile noastre decorative de perete sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme pentru casa sau apartamentul dumneavoastră, permițându-vă să conferiți fiecărui spațiu un stil individual. Oglinzile de perete sunt o modalitate excelentă de a uni designul camerei și vă pot ajuta să faceți mai mult spațiu în casă. Oglinzile sunt fantastice pentru a crea un aspect de spațiu și pentru a deschide chiar și cele mai mici garsoniere sau coridoare! Avem, de asemenea, o colecție de oglinzi în picioare. Uită-te la ei!

Cum pot curăța o oglindă de peretemurdară?

Pentru a scăpa de toată murdăria de pe oglindă, mai întâi, eliminați praful cu o cârpă uscată. Apoi, curățați ușor oglinda cu o bucată de ziar mototolit care a fost înmuiată în apă și un pic de oțet. Pentru un finisaj fără dungi, glisați pur și simplu pe suprafață cu o mișcare verticală sau orizontală, în loc să încercați să o aplicați. Aveți grijă să nu lăsați marginile oglinzii fără ramă să se umezească sau să rămână umede pentru o perioadă îndelungată. Folosiți o cârpă curată pentru a lustrui suprafața până la un luciu strălucitor.

Ce ar trebui să iau în considerare atunci când aleg o oglindă?

Atunci când alegeți o oglindă de perete, este important să luați în considerare dimensiunea spațiului, decorul și propriile gusturi. Dacă doriți să vă verificați aspectul într-o oglindă, veți avea nevoie de una mai mare și la nivelul ochilor. Dacă doriți să folosiți o oglindă pentru a face camera să pară mai mare, puteți alege una care să fie mai lată decât înaltă.

Dacă doriți să adăugați stil unui spațiu, alegerea unei oglinzi cu o ramă atrăgătoare sau a uneia cu un design neobișnuit, cum ar fi oglinda cu flori de pe Kulina, sunt opțiuni fantastice.

La Kulina, încercăm să vă oferim o gamă largă de alternative pentru casa dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care oferim o colecție extinsă de oglinzi de perete de vânzare pe site-ul nostru, inclusiv oglinzi de perete de la producători precum Blomus, Bloomingville, și Zone Denmark.

Oglinzile de perete ne onorează cu prezența lor, oferind o multitudine de opțiuni care se potrivesc fiecărui spațiu și stil. De la rame mici și delicate, care șoptesc o frumusețe subtilă, la oglinzi mari și maiestuoase, care atrag atenția, există o mărime pentru fiecare viziune și o reflexie care se potrivește gustului tău unic.