Traverse

1 articole în total
Covor pentru hol KAWA, 80 x 200 cm, violet/albastru, Hübsch
703 lei
HU701410

Rulouri - adăugați texturi podelelor dvs

Ce este un alergător?

Termenul de "alergător" se referă la un anumit tip de covor care este destinat să fie lung și îngust și este adesea întâlnit pe scări, coridoare și intrări.

La Kulina, avem alergători, produși de mărci de top precum Hübsch, care pot îmbunătăți estetica casei dvs. și, în același timp, vă pot proteja podelele de deteriorare, indiferent dacă aveți covor, gresie, faianță sau parchet din lemn masiv.

Rulourile sunt adesea folosite pentru a evidenția o anumită regiune a casei, protejând în același timp zonele cu trafic intens, spre deosebire de covoarele tipice care acoperă o întreagă cameră.

Care este diferența de bază între un covor și un alergător?

Diferența de bază dintre un covor și o bandă de alergare constă în dimensiunea, scopul și amplasarea lor într-un spațiu.

  • Un covor, cunoscut și sub numele de mochetă, este o bucată mare de pardoseală textilă care acoperă o parte semnificativă din suprafața unei încăperi. Covoarele sunt disponibile în diferite dimensiuni.
  • Un patinoar este o fâșie lungă și îngustă de covor sau de covor care este concepută pentru a fi amplasată în spații înguste, cum ar fi holuri, intrări sau coridoare.

Cum îmi îngrijesc și întrețin alergătorul?

Îngrijirea și întreținerea corectă a patinei dvs. îi prelungește durata de viață și îi păstrează aspectul minunat pentru mulți ani de acum încolo, motiv pentru care avem aceste sfaturi comune de întreținere pentru a vă ajuta să vă folosiți patina pentru o perioadă mai lungă de timp.

În primul rând, puteți să vă feriți întotdeauna patinele de praf, murdărie și resturi prin aspirarea regulată. Alegeți doar un aspirator cu perii rotative pentru rezultate optime de curățare pe toate laturile patinei.

De asemenea, puteți reduce la minimum uzura neuniformă prin rotirea periodică a patinelor, mai ales dacă acestea sunt amplasate în zone cu trafic pietonal intens.

În cele din urmă, puteți, de asemenea, să vă protejați alergătorul împotriva acumulărilor, folosind covorașe acolo unde este posibil, astfel încât transferul de murdărie și resturi de la vizitatorii externi să fie redus la minimum.

Ce materiale se folosesc cel mai bine la fabricarea patinelor?

Picioarele de alergare pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, fiecare dintre acestea având anumite beneficii și calități proprii. Poliesterul și lâna sunt două materiale utilizate în mod obișnuit pentru patinele de pe Kulina:

  • Poliester

Piesele din poliester sunt utilizate pe scară largă datorită rezistenței lor și rezistenței la pete. Acestea reprezintă o opțiune excelentă pentru zonele cu trafic intens, deoarece sunt, de asemenea, ușor de întreținut și de curățat. Pardoselile din poliester sunt, de obicei, mai puțin costisitoare decât alte țesături și sunt disponibile într-o varietate de culori și modele.

  • Lână

Alergătorii din lână sunt o altă opțiune populară datorită senzației opulente și a rezistenței lor. Lâna este o fibră naturală care adaugă căldură și confort unui loc, fiind moale, caldă și plăcută la mers. Picioarele din lână sunt o opțiune sigură pentru gospodăriile cu copii și animale de companie, deoarece sunt, de asemenea, rezistente în mod natural la flacără și la pete.

De asemenea, puteți răsfoi alte colecții de textile diferite pentru casa dumneavoastră, cum ar fi textile decorative, textile pentru bucătărie și textile pentru dormitor.