Ardei roșu KAMPOT CAMBODIA ZANZIBAR , Peugeot
Cod: PG32760Descriere detaliată a produsului
Piper roșu Kampot din Cambodgia
Origine și istorie
Ardeiul roșu nu a fost cultivat în Kampot până la apariția lui Gérard Vives. Cu aceeași preocupare pentru calitate și respect pentru natură care l-a determinat să reînvie producția regională de piper negru, a introdus Farmlink, o provocare pentru a crea un proces strict natural care permite piperului copt să-și păstreze frumoasa culoare roșie chiar și după uscare. În timp, cultivatorii au inventat un procedeu care s-a răspândit în întreaga regiune, spre deliciul oricărui gurmand.Sfaturi și utilizare în gastronomie
Este excelent pentru condimentarea puiului, păsărilor de curte, a cărnii albe, a cărnii de porc, a cărnii de miel, a salatelor calde și pentru anșoa. De asemenea, poate fi folosit ca o alternativă la piperul negru, în special cu carne roșie sau pește gras.
Despre gust
Piperul roșu-maroniu este foarte puternic și iute. Acest piper fermecător și elegant are note de pâine coaptă și paste, citrice, condimente și ananas.
Măcinarea piperului
Măcinarea este folosită în primul rând pentru a elibera întreaga aromă a piperului. Moleculele aromatice se află în miezul boabelor de piper, iar cele picante se află în principal la exterior. Prin urmare, pentru mai multă iuțeală, folosiți o măcinare fină, iar pentru o aromă maximă, alegeți o măcinare mai grosieră, care va elibera perfect esența boabelor. Piperul trebuie măcinat doar în ultimul moment! Momentele puternice sunt trecătoare ... Dacă vreți să vă bucurați de piper în cea mai bună formă, nu-l gătiți cu mâncarea timp îndelungat, căci își va pierde puterea.
Parametri suplimentari
Categorie: | Piper și condimente |
---|---|
Greutate: | 0.1 kg |
Culoare: | roșu |
Tip produs: | Râșniță |
Seria: | Peugeot ZANZIBAR |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Margin: | E |
Stocul pentru acest articol a fost epuizat… |
Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!