Oale joase

48 articole în total
Oală cu capac DUETTO+ G7194655 24 cm, 5 l, cu capac, Tefal
199 lei –5 %
189 lei
TEFG7194655
Oală cu capac DUETTO+ G7194455 20 cm, 3 l, cu capac, Tefal
159 lei –10 %
143 lei
TEFG7194455
Capac pentru cratiță joasă ADAMANT 28 cm, negru, aluminiu, Fissler FS156125280000
Caserolă, ⌀ 28 cm, TWIN Classic, Zwilling
837 lei
ZW40912280
Capac pentru cratiță ORIGINAL PROFI 24 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler FS84139240000
Capac pentru cratiță ADAMANT 24 cm, negru, aluminiu, Fissler
723 lei –21 %
571 lei
FS156124240000
Capac pentru cratiță TWIN CLASSIC 24 cm, 4,5 l, Zwilling
609 lei –8 %
560 lei
ZW40912240
Capac pentru cratiță ADAMANT 20 cm, negru, aluminiu, Fissler
619 lei –10 %
553 lei
FS156114200000
Capac pentru cratiță BONN 24 cm, 4,5 l, Fissler
595 lei
FS86122240000
Capac pentru cratiță MINI 16 cm, WMF
209 lei –11 %
185 lei
WM0716766040
Capac pentru cratiță 12 cm MINI, WMF
160 lei
WM0712766040
Capac pentru cratiță PICO 12 cm, cu capac, Zwilling
159 lei –6 %
148 lei
ZW66652120
Capac pentru cratiță ADAMANT 24 cm, negru, aluminiu, Fissler
723 lei –21 %
564 lei
FS156125240000
Capac pentru cratiță SAN FRANCISCO 20 cm, 2,1 l, Fissler
279 lei –21 %
218 lei
FS40123200000
Capac pentru cratiță înaltă VISEO 24 cm, argintiu, oțel inoxidabil, Fissler FS84117240010
Capac pentru cratiță ADAMANT 18 cm, negru, aluminiu, Fissler
520 lei –21 %
406 lei
FS156115180000
Sus
Produsele următoare

Oale de caserolă - oale mici, dar esențiale pentru fiecare bucătărie

Ce sunt oalele de caserolă?

Oalele de caserolă sunt vase joase care pot fi folosite de obicei atât pe aragaz, cât și în cuptor. Acestea sunt mai late decât înalte și, de obicei, sunt prevăzute cu un capac și două mânere mici. Acestea sunt adesea numite oală joasă, caserolă, cuptor francez sau cuptor olandez.

La ce folosești o capac pentru caserolă ?

Oalele pentru caserole sunt foarte versatile și sunt un must-have în fiecare bucătărie. Acestea pot fi utilizate pentru:

  • gătit supe, tocănițe, fripturi la ceaun, sosuri
  • gătitul în cuptor a mâncărurilor dintr-o singură oală
  • încălzirea unor porții mici de alimente
  • pregătirea mâncării pentru una sau două persoane

Ce capac pentru caserolă să alegeți?

Pe Kulina vă oferim o gamă largă de ghivece joase, realizate din diferite materiale, produse de mărci de încredere și concepute pentru diferite stiluri de interior. Dacă nu știi ce caserolă să alegi, citește aici ghidul nostru de cumpărături suprem despre oale și verifică caserolele noastre de la WMF, Zwilling, Tefal sau Smeg.

Sfatul nostru: Dacă sunteți în căutarea unor oale joase mici, consultați colecția Mini de la WMF, cu oale joase fabricate din Cromargan® (oțel inoxidabil 18/10) de înaltă calitate și foarte durabil și echipate cu o bază universală TransTherm® potrivită pentru toate tipurile de aragazuri. Iar finisajul lucios va adăuga cu siguranță un plus de eleganță bucătăriei dumneavoastră!

Cum să ai grijă de ghivecele tale?

Știați că majoritatea oamenilor cumpără oale noi doar de două sau trei ori în toată viața lor? Uneori avem tendința de a cumpăra o mașină mai des decât ghivece! De aceea, merită să investești în oale de înaltă calitate și să te bucuri de funcționalitatea lor pentru anii următori și de fiecare dată când gătești. Iar dacă investiți bani în vase de gătit de înaltă calitate, trebuie să vă asigurați că aveți grijă de vasele dvs. într-un mod corespunzător. Cum să ai grijă de ghivecele tale?

  • citiți întotdeauna instrucțiunile producătorului înainte de prima utilizare și asigurați-vă că nu introduceți vasele în mașina de spălat vase dacă nu este recomandat,
  • nu folosiți ustensile de metal, care pot zgâria suprafața vaselor, ci ustensile de bucătărie din lemn sau silicon,
  • evitați să lăsați oalele murdare peste noapte sau să le înmuiați mult timp (în special cele din oțel inoxidabil),
  • dacă doriți să scăpați de petele de pe suprafața vaselor din oțel inoxidabil, curățați-le cu un produs de curățare a oțelului inoxidabil,
  • evitați să vă curățați vasele cu acoperire ceramică cu vată de oțel,
  • curățați-vă oalele de fier imediat după utilizare și nu folosiți săpun, deoarece metalul este poros și poate absorbi aroma substanțelor chimice,
  • evitați șocurile de temperatură, nu puneți vase fierbinți în apă rece etc.,
  • nu gătiți alimente acide (cum ar fi roșiile) în vase de gătit din fontă,
  • nu suprapuneți oalele și tigăile acoperite, deoarece acest lucru poate cauza zgârieturi și cioburi. Atârnați-le de cârlige sau puneți-le pe laterale.