Multicooker electric VASOA ALL-IN-ONE CY505E30 6 l, Tefal

Cod: TEFCY505E30
Marcă: Tefal
909 lei –31 %
Multicooker electric VASOA ALL-IN-ONE CY505E30 6 l, Tefal
909 lei –31 % 619 lei
În stoc (6 ks)

Oală sub presiune extrem de funcțională și practică Tefal All-In-One cu o capacitate de 6 litri vă va economisi semnificativ timpul pe care în mod normal l-ați petrece în bucătărie. Are 25 de programe prestabilite și permite gătitul rapid și lent, coacerea, înăbușirea și gătitul la aburi. Conducerea uniformă a căldurii, siguranță ridicată, Pornire întârziată și Păstrare la cald timp de până la 24 de ore. În pachet carte de bucate cu rețete. Ajutorul perfect pentru fiecare casă.

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dacă vă plac ustensilele de gătit combinate pentru gătit ușor și rapid, fără supraveghere, această oală sub presiune multifuncțională va deveni rapid preferata dvs. Oferă 25 de programe prestabilite pentru gătitul lent, gătitul rapid sub presiune, coacerea, fierberea și gătitul la aburi.

Cu toate acestea, puteți utiliza, de asemenea, setările manuale pentru rețete personalizate. Bolul are o formă rotundă inovatoare, care asigură un flux de căldură uniform. Oala asigură o siguranță maximă, datorită capacului complet etanș cu mecanism de blocare. Cu ajutorul funcției de reîncălzire menține alimentele la cald timp de până la 24 de ore, puteți seta, de asemenea, o pornire întârziată a gătitului.

 • 25 de programe presetate + setări manuale
 • Gătire lentă, gătire rapidă sub presiune, coacere, fierbere, fierbere la aburi
 • Economisește semnificativ timpul în bucătărie
 • Forma inovatoare a bolului
 • Funcția de pornire întârziată și de încălzire
 • Capac sigilat cu blocare pentru siguranță maximă
 • Include o carte de bucate cu 45 de rețete
 • Capacitate container 6 l
 • Putere: 1100 W

Pentru acest produs veți primi un CADOU PENTRU RECENZIE și o alegere de trei cadouri ca recompensă. Vă rugăm să consultați mai jos, la sfârșitul descrierii produsului, termenii și condițiile de acordare a cadoului.

Cum să obțineți unul dintre cele trei cadouri: Tefal Carte de bucate „Adela nu și-a luat încă cina” - Ondřej Slanina și Adéla Elbel, sau Set pentru copii Pirates - cutie + sticlă (EMSA KIDS BOX BOTTLE PIRATE 518136) sau Tigaie pentru clătite SIMPLE COOK 25 CM (B5561053, nu este potrivit pentru inducție).

După cumpărare, vă rugăm să vă înregistrați pe site-ul TEFAL https://promo.tefal.cz/promo/darek-za-recenzi-vybrane-vyrobky-tefal/

 • Vi se va cere un print screen și un link către recenzia dvs., informații despre locul de unde puteți achiziționa produsul implicat în promoție și informații despre cadou, precum și informații despre locul unde TEFAL ar trebui să trimită cadoul.
 • După trimiterea formularului, TEFAL vă va trimite un e-mail pentru a verifica informațiile pe care le-ați introdus și pentru a confirma corectitudinea acestora. Fără această confirmare, cererea dumneavoastră va fi ștearsă după 24 de ore.
 • Și ați terminat. Cadoul va fi trimis de TEFAL la adresa dumneavoastră în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră.

  Promoția este valabilă până la 31.12.2022

Parametri suplimentari

Categorie: Aparate de făcut brioșe
Greutate: 7.8 kg
Tip produs: Oală electrică
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: