Cuțite japoneze

68 articole în total
Cuțit japonez CHAI DAO DAO DAMASCUS 16 cm, maro, Güde
11 329 lei
GUDEDA774216
Cuțit Santoku japonez 5000MCD 67 18 cm, arțar, Miyabi
2 565 lei
MB34404181
Cuțit pentru pâine japonez 5000MCD 23 cm, Miyabi
2 410 lei
MB34376231
Cuțit japonez Gyutoh 5000MCD 24 cm, Miyabi
2 630 lei
MB34373241
Cuțit pentru legume japonez SHOTOH 5000MCD 9 cm, Miyabi
1 559 lei
MB34372091
Cuțit japonez pentru carne GYUTOH 6000MCT 20 cm, Miyabi
1 572 lei
MB34073201
Cuțitul bucătarului GOLD CHEF KIRITSUKE, 20,5 cm, Dellinger
633 lei
DNGRKH166
Cuțit japonez pentru carne GYUTOH 5000MCD 67, 20 cm, lemn de arțar, Miyabi MB34401201
Cuțit pentru pâine japonez 6000MCT 23 cm, Miyabi
1 579 lei
MB34076231
Cuțit Nakiri GOURMET 17 cm, Zwilling
336 lei
ZW36129171
Cuțit japonez pentru carne GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi
896 lei
MB33951201
Cuțit japonez pentru feliat SUJIHIKI 4000FC 24 cm, Miyabi
958 lei
MB33950241
Cuțit japonez pentru carne GYUTOH 7000D 20 cm, Miyabi
1 282 lei
MB34543201
Cuțit japonez GYUTO HARUKAZE PROFESSIONAL 20 cm, negru, Dellinger DNGR8594195884092
Cuțit japonez RESIN FUTURE 15 cm, albastru, Dellinger
350 lei
DNGRH190
217235 kucharsky nuz sok cocobolo white damascus 21 cm hneda dellinger
Noutăți
DNGRDCKBJCH8
177767 2 japonsky nuz bread samurai 19 5 cm na pecivo dellinger
554 lei
DNGRSXLKHP8B
Cuțit pentru feliere KITA NORTH DAMASCUS, 20,5 cm, Dellinger
633 lei
DNGRSXLKH134
Cuțit japonez pentru bucătărie KANETSUGU MIYABI ISSHIN, 21 cm, Dellinger DNGRSXL2005
Cuțitul bucătarului BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm, Dellinger
623 lei
DNGRKH164
Cuțit japonez pentru feliat SUJIHIKI 5000FCD 24 cm, Miyabi
1 264 lei
MB34680241
Cuțit japonez tanto RED SPIRIT 21 cm, F.Dick
518 lei
FDCK8175321
Cuțit Santoku 5000MCD 18 cm, Miyabi
2 410 lei
MB34374181
Cuțit japonez RESIN FUTURE 15 cm, roșu, Dellinger
350 lei
DNGRH192
Sus
Produsele următoare

Cuțite japoneze: O fuziune între tradiție și precizie

Cuțitele japoneze sunt apreciate în întreaga lume pentru ascuțimea lor excepțională, greutatea redusă și designul estetic. Producția lor se bazează pe o tradiție îndelungată a artei forjării, care s-a dezvoltat în Japonia de-a lungul secolelor. Aceste cuțite sunt proiectate pentru a oferi precizie și eficiență maximă la tăiere, ceea ce le face instrumente indispensabile în orice bucătărie.

Citește și

Caracteristicile cuțitelor japoneze

  • Ascuțime – datorită utilizării oțelurilor mai dure, cuțitele japoneze ating o ascuțime extraordinară, care permite o tăiere precisă.
  • Lejeritate – lamele mai subțiri și mânerele ergonomice asigură o manevrare ușoară și reduc oboseala în timpul utilizării prelungite.
  • Estetică – adesea sunt fabricate din oțel damasc, care arată foarte elegant, sau sunt decorate cu tehnici tradiționale japoneze de forjare, ceea ce face ca cuțitele japoneze să fie nu numai instrumente funcționale, ci și opere de artă.

Top mărci de cuțite japoneze

Atunci când alegeți un cuțit japonez, este important să vă concentrați pe mărci consacrate care combină măiestria tradițională cu tehnologiile moderne:

  • Dellinger – acest brand oferă o gamă largă de cuțite inspirate din cultura japoneză. Cuțitele lor sunt de înaltă calitate, ascuțite și durabile, ideale pentru bucătari profesioniști și pasionați de gătit.
  • Miyabi – o companie care combină ingineria germană cu măiestria japoneză. Cuțitele Miyabi sunt cunoscute pentru ascuțimea, precizia și designul lor estetic excepțional.
  • Yaxell – un producător japonez cu o tradiție îndelungată, ale cărui cuțite sunt populare printre bucătarii profesioniști din întreaga lume. Yaxell combină tehnicile tradiționale de forjare cu materiale moderne, ceea ce asigură o calitate și o performanță ridicată a cuțitelor sale.

Sfaturi pentru alegerea unui cuțit japonez

  • Tipul de cuțit – luați în considerare scopul pentru care veți folosi cuțitul cel mai des (de exemplu, Santoku pentru utilizare universală, Nakiri pentru tăierea legumelor).
  • Materialul lamei – alegeți cuțite din oțel de calitate, care asigură o durată lungă de viață și o ascuțire ușoară.
  • Mânerul – forma ergonomică și materialul de calitate al mânerului asigură o prindere confortabilă și o manevrare sigură.

Investiția într-un cuțit japonez de calitate merită nu doar din punct de vedere funcțional, ci și estetic și pentru durata sa lungă de viață. Cu aceste cuțite, fiecare sesiune de gătit devine o bucurie și vă permite să obțineți rezultate profesionale în bucătăria dumneavoastră.​