Cuțit japonez pentru carne GYUTOH 4000FC 20 cm, Miyabi

Cod: MB33951201
Marcă: MIYABI
967 lei
În stoc (1 buc.)

"O bucătărie în care nu găsești un cuțit bun nu este o bucătărie."

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

"O bucătărie în care nu găsești un cuțit bun nu este o bucătărie."

Masaharu Morimoto, expert în bucătăria japoneză și bucătar-șef

Cuțitul japonez extrem de ascuțit GYUTOH impresionează prin lama sa stabilă în formă japoneză autentică. Cuțitul are o putere de tăiere excepțională și este ideal pentru a tăia carnea în felii și cubulețe. Vârful mai înalt este optim pentru tăierea în stil leagăn/alunecare.Lama lungă de 20 cm, bolterul decupat și mânerul octogonal durabil se potrivesc bine în mână și sporesc siguranța de prindere. Cuțitul GYUTOH a câștigat popularitate și în rândul bucătarilor în stil occidental.

Specificații: lungimea lamei 20 cm

Plăcerea de a găti începe cu munca de pregătire, unde cuțitul joacă un rol principal de neegalat. Cuțitele japoneze din seria MIYABI 4000FC vă vor ghida cu grație prin toate ritualurile de pregătire a mâncării. Cuțitele cu mânere tradiționale au fost dezvoltate punând accentul pe eleganță și pe un maximum de practicalitate și siguranță.

Lama este fabricată din oțel cromat dublu călit FC61. Pentru a obține proprietăți și mai bune, a fost utilizat un proces unic de călire CRYODUR®, în timpul căruia oțelul este înghețat la -196°C. Materialul rezultat se mândrește cu o duritate excepțională. Procesul tradițional de ascuțire manuală Honbazuke este dezvoltat prin sute de ani de muncă a maeștrilor fierari. Este un proces de ascuțire în mai multe etape, în care cuțitul este mai întâi ascuțit cu ajutorul unei pietre de șlefuit verticale și orizontale rotative, iar la final lama este lustruită cu o bandă de ascuțire din piele. Șlefuirea simetrică și tăișul Katana asigură o penetrare ușoară prin materiile prime. Bolterul decupat previne alunecarea degetelor pe lamă.

Mânerul octogonal asigură un control perfect asupra tăieturii și un sprijin eficient în timpul felierii. Lemnul de abanos este în mod natural durabil și stabil dimensional datorită granulației sale înalte. Acul decorativ al mânerului este un accent subtil decorativ. Echilibrul perfect al cuțitului aduce confort și evită oboseala mâinii. Cuțitele MIYABI 4000FC vă vor satisface pe deplin dorința de a avea o unealtă de precizie de origine japoneză.

  • Fabricat din oțel dublu călit și cromat FC61
  • Duritate 61 Rockwell
  • CRYODUR® - o metodă unică de întărire/temperare prin congelare
  • Lamă cu 2 straturi
    • Garda de protecție a tăieturii crește siguranța utilizării
  • Forma japoneză autentică, îngustă
  • Lama Katana margine Katana
  • Tăietură simetrică
  • Honbazuke unic de măcinare manuală trifazică unică în trei faze
  • Reținere ridicată a lamei, rezistență la coroziune și flexibilitate optimă
  • Mâner confortabil din lemn de pakka
  • Formă octogonală, lemn impregnat
  • Echilibru perfect pentru o manevrare confortabilă a cuțitului
  • Pin decorativ
  • Logo gravat
  • Nu se poate spăla în mașina de spălat vase
  • Garanție pe viață împotriva defectelor de fabricație ale lamei

Frumusețea și precizia sunt principalele caracteristici ale culturii japone ze, iar aceeași filozofie onorează și marca MIYABI din Seki, centrul tacâmurilor japoneze, încă din secolul al XIV-lea. Producătorul tradițional japonez de cuțite a combinat măiestria sa de precizie cu procesele și standardele de fabricație dovedite ale mărcii germane ZWILLING J. A. HENKELS. Astfel, grupul de afaceri ZWILLING a reușit să își extindă portofoliul cu propria producție de cuțite japoneze autentice, chiar în inima industriei japoneze de cuțite.

Confecționarea săbiilor japoneze este o tradiție în Țara Soarelui Răsare de multe secole. Săbiile samurailor au fost și sunt admirate pentru eleganța, ascuțimea, frumusețea și perfecțiunea lor tehnică unice. Instrumentele de precizie MIYABI cu lame japoneze autentice sunt un succesor demn al acestei tradiții. Ascuțimea uimitoare, aproape "chirurgicală" a cuțitelor păstrează textura materiilor prime utilizate . Fiți la fel de exigenți ca bucătarii japonezi și obiectivul dumneavoastră va fi întotdeauna un fel de mâncare cu aspect perfect gustos.

Recomandări și întreținere:

  • Nu folosiți cuțitele pentru a tăia ingrediente extrem de dure, cum ar fi alimentele congelate
  • Nu expuneți cuțitul la contactul prelungit cu apa sau sarea
  • Evitați îndoirea cuțitului
  • Pentru a menține ascuțimea, se recomandă să spălați cuțitul manual cu un detergent ușor după utilizare și să îl uscați imediat
  • Protejați lama de impact
  • Dacă nu folosiți cuțitul pentru o perioadă lungă de timp, este recomandabil să îl înfășurați într-o țesătură uscată sau în hârtie de ziar. Uleiul de cerneală folosit la tipărirea ziarelor va proteja lama de o eventuală coroziune
  • Lama poate fi ștearsă cu o cârpă înmuiată în ulei ca parte a îngrijirii, crescând rezistența la coroziune
  • Depozitați cuțitul într-un loc sigur

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze
Greutate: 0.28 kg
Dimensiune: 20 cm
Lungimea lamei: 20 cm
Tip produs: Cuțit japonez Santoku
Seria: MIYABI 4000FC
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: