Covoare pentru copii

4 articole în total
Baldachin pentru pat HUGH, alb, bumbac, Bloomingville
899 lei –18 %
729 lei
BV82045903
Covoraș de joacă AGNES 100 cm, alb, bumbac, Bloomingville
348 lei
BV82058471
Covor pentru copii NAFFIE, 100 x 104 cm, maro, Bloomingville
495 lei –34 %
322 lei
BV82052925
Covor pentru copii FRIENDS, 130 cm, natură, Bloomingville
569 lei –30 %
394 lei
BV82051498

Covoare pentru copii - alegerea pardoselii perfecte pentru cei mici

Ce sunt covoarele pentru copii?

Covoarele pentru copii sunt covoare care au fost create în mod expres pentru a fi folosite în dormitoarele copiilor sau în camerele de joacă și sunt adesea disponibile într-o varietate de culori, modele și dimensiuni. Acestea sunt realizate pentru a oferi o suprafață confortabilă și sigură pentru copii, pe care să se joace. Acestea pot pernă mâinile și genunchii copiilor în timp ce se joacă și pot reduce la minimum alunecările și căderile. Covoarele pentru copii pot fi folosite pentru a da culoare și unicitate camerei unui copil, precum și pentru a o face să pară caldă și primitoare.

La magazinul Kulina puteți cumpăra covor pentru copii de la o gamă de mărci de înaltă calitate și de lungă durată, cum ar fi Bloomingville și Kids Concept.

Ce materiale sunt bune pentru covoarele pentru copii?

Covoarele pentru copii sunt adesea create din materiale moi și de lungă durată. La Kulina, avem o colecție largă de covoare pentru copii realizate din diferite materiale, cum ar fi lână, bumbac și iută.

  • Bumbacul este materialul tipic datorită calităților sale naturale și respirabile, care le fac să fie o suprafață confortabilă pentru copii. În plus, este simplu de vopsit și este disponibil într-o varietate de culori și modele pentru o personalizare suplimentară.
  • Lâna este un material moale, de lungă durată, care funcționează bine pentru covoare pentru copii. Copiii pot alege acest material cu încredere, deoarece este rezistent la pete și hipoalergenic în mod natural. Lâna este ideală pentru utilizare într-o varietate de condiții, deoarece reglează umiditatea și temperatura.
  • Iuta este o fibră naturală care este durabilă și ecologică. Este o opțiune excelentă pentru sălile de joacă, deoarece este un material robust și rezistent care poate rezista în regiunile cu trafic intens.

De asemenea, puteți cumpăra și alte articole textile pentru copii de pe Kulina, inclusiv pături sau perne pentru copii.

Cum pot avea grijă de covoarele copiilor mei?

Menținerea curățeniei covoarelor copiilor dumneavoastră este foarte importantă, deoarece aceștia fac multă mizerie din cauza deversărilor și a altor activități. Este important să aveți grijă de covor unui copil pentru a-l menține curat și pentru a-i păstra aspectul. Puteți lua în considerare aspirarea covoarelor cel puțin o dată pe săptămână pentru a păstra covoarele curate din cauza prafului și a murdăriei care se pot aduna rapid în ele. De asemenea, puteți folosi un detergent pentru covor pentru pete mai dificile.

La fel ca orice alt covor , puteți, de asemenea, să rotiți covor din când în când pentru a distribui uniform traficul pietonal și a reduce uzura.