Tigaie universală WOLL

42 articole în total
Tigaie CONCEPT PRO 24 cm, pentru inducție, mâner detașabil, WOLL WL1524CO
Tigaie antiaderentă TITANIUM NOWO 24 cm, pentru inducție, titan, WOLL WL524IL
Tigaie antiaderentă DIAMOND LITE 20 cm, pentru inducție, WOLL
460 lei
WL2520DLPI
Tigaie antiaderentă DIAMOND LITE 26 x 26 cm, titan, WOLL
445 lei –20 %
356 lei
WL626DPS
Tigaie antiaderentă WOLL ECO LITE IND 28 cm, mâner detașabil, WOLL WL1528ELI
Sus
Produsele următoare

Vă prezentăm colecția versatilă și fiabilă de tigăi universale WOLL, concepută pentru a satisface toate nevoile dumneavoastră de gătit. Aceste tigăi sunt proiectate cu precizie și construite pentru a rezista, ceea ce le face un accesoriu esențial pentru orice bucătărie.

Tigăile WOLL universal sunt concepute pentru a oferi o distribuție superioară a căldurii, asigurând că preparatele dvs. sunt gătite uniform și la perfecție. De la fripturi la prăjirea fripturilor și până la sotarea legumelor, aceste tigăi oferă rezultate consistente de fiecare dată când gătiți.

Una dintre caracteristicile deosebite ale tigăilor universale WOLL este suprafața lor antiaderentă. Acest lucru nu numai că face gătitul o nimica toată, dar simplifică și curățarea. Spuneți adio reziduurilor de mâncare încăpățânate și frecării nesfârșite - cu tigăile universale WOLL, veți avea mai mult timp pentru a vă savura creațiile culinare.

Aceste tigăi sunt versatile și compatibile cu diverse suprafețe de gătit, inclusiv cu gaz, electrice și cu inducție. Indiferent dacă gătiți într-o bucătărie modernă sau una tradițională, tigăile universale WOLL sunt concepute pentru a se potrivi perfect în rutina dvs. culinară.

Durabilitatea este un semn distinctiv al ustensilelor de gătit WOLL, iar tigăile lor universale nu fac excepție. Construite pentru a rezista la temperaturi ridicate și la utilizare frecventă, aceste tigăi vă vor servi bine ani de zile, ceea ce le face o investiție înțeleaptă.

Colecția noastră de tigăi universale WOLL oferă o gamă de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi nevoilor dvs. de gătit. Fie că pregătiți o cină în familie sau experimentați rețete noi, veți găsi tigaia perfectă pentru această sarcină.

Îmbunătățiți-vă bucătăria cu tigăile universale WOLL astăzi și experimentați diferența pe care acestea o pot face în gătitul dumneavoastră. Calitatea, versatilitatea și durabilitatea lor le fac un accesoriu indispensabil în orice bucătărie. Nu așteptați - începeți să gătiți cu precizie și încredere folosind acum tigăile universale WOLL.