Tigaie antiaderentă DIAMOND LITE 20 cm, pentru inducție, WOLL

Cod: WL2520DLPI
Marcă: WOLL
460 lei
În stoc (16 buc.)

Tigăi antiaderente de calitate superioarăTigăile Diamond Lite PRO demne de profesioniști vor fi pe placul tuturor celor cărora le place calitatea și bucătăria bună. Datorită suprafeței lor antiaderente speciale, aceste tigăi robuste din titan cu mânere din oțel inoxidabil de la marca germană WOLL sunt ideale pentru o prăjire sănătoasă și cu economie de energie, cu puține sau deloc grăsimi .

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigăi antiaderente de calitate superioarăTigăile Diamond Lite PRO demne de profesioniști vor fi pe placul tuturor celor cărora le place calitatea și bucătăria bună. Datorită suprafeței lor antiaderente speciale, aceste tigăi robuste din titan cu mânere din oțel inoxidabil de la marca germană WOLL sunt ideale pentru o prăjire sănătoasă și cu economie de energie, cu puține sau deloc grăsimi .

Tigăile Diamond Lite PRO au avantajul transferului foarte rapid de căldură și al unei suprafețe antiaderente extrem de durabile, cu duritate dublă de diamant. Tigăile se mândresc cu proprietăți antiaderente foarte superioare, în plus sunt foarte rezistente la zgârieturi. Acestea sunt ușor de curățat și pot rezista cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase sau la utilizarea, de exemplu, a ustensilelor de bucătărie din metal.

Designul elegant, cu mâner din oțel inoxidabil mat , nu este doar frumos la vedere, ci și foarte practic. Partea de susținere a mânerelor ergonomice este turnată în turnarea tigăii. Acestea formează o singură unitate care asigură o fixare sigură. Oțelul inoxidabil utilizat este ușor de curățat, igienic, rezistent la impact și la acizii alimentari și este deosebit de potrivit pentru coacerea în cuptor. Datorită calității înalte a manoperei și durabilității materialelor , tigăile Diamond Lite PRO sunt potrivite pentru bucătarii amatori și profesioniști.

Seria Diamond Lite PRO

 • Tigăi de calitate superioară pentru uz cotidian și profesional, producție brevetată
 • Turnat manual, dintr-o singură bucată pentru o rezistență mecanică și termică mai mare
 • Combină măiestria cu tehnologiile inovatoare
 • Robust, stabil din punct de vedere dimensional, potrivit pentru bucătari profesioniști datorită calității sale
 • Mâneredurabile din oțel inoxidabil cu design ergonomic
 • Cu gaura de agățat, potrivită pentru coacerea în cuptor
 • Suprafață antiaderentă foarte rezistentă pentru gătit sănătos, fără grăsimi
 • Dublu întărit, rezistent la zgârieturi, fabricat fără PFOA
 • Datorită rezistenței ridicate a suprafeței, pot fi folosite chiar și ustensile de bucătărie din metal
 • Rezistă la temperaturi de până la 300 °C, potrivitși pentru prăjire la temperaturi ridicate
 • Baza din oțel feromagnetic cu o grosime de aproximativ 8 mm, fabricată special pentru WOLL
 • Transfer de căldură extrem de rapid pe întreaga suprafață
 • Poate fi utilizat pe toate tipurile de căldură, ideal pentru inducție
 • Economisește până la 1/3 din energie în comparație cu tigăile tradiționale din oțel inoxidabil
 • Margini întărite pentru o mai bună rezistență la impact
 • Conceput pentru o turnare ușoară fără picurare
 • Foarte ușor de curățat, lavabil în mașina de spălat vase

WOLL produsele turnate profesionale sunt sinonime cu calitatea de primă clasă. Se mândrește cu suprafețe antiaderente de lungă durată, un design de bun gust și cele mai bune rezultate posibile la gătit.

/P>

Tehnologii și materiale utilizate

Produsele turnate profesionale WOLL reprezintă produse "Made in Germany" fabricate cu cea mai înaltă calitate de manoperă. Acest lucru este, de asemenea, monitorizat continuu în timpul procesului de producție. În plus, tehnologiile utilizate de WOLL sunt ecologice și au emisii reduse de dioxid de carbon. Toate vasele de gătit WOLL fabricate din aliaj de aluminiu cultivat de înaltă calitate sunt turnate manual, ceea ce le deosebește de producția convențională anonimă din fabrică. Turnarea manuală lentă previne formarea de pungi de aer care reduc calitatea materialului.

Mai multe straturi sunt aplicate la turnarea de aluminiu rezultatăpentru o mai mare antiaderență și durabilitate a vasului de gătit. Înainte de aceasta, suprafața sa este sablată de mai multe ori. Într-o etapă ulterioară, corpul tigăii este întărit cu particule de titan și este ars cu o duză de plasmă la temperaturi extreme de peste 20.000 °C. Astfel, vasele sunt stabile din punct de vedere dimensional și rezistente la deteriorări mecanice. Al doilea strat protejează materialul împotriva coroziunii, în timp ce al treilea strat oferă proprietăți excelente de antiaderență. Ultimul strat superior întărit este antiaderent, dublu întărit cu ajutorul particulelor de diamant, cel mai dur mineral de pe planeta noastră. Pentru proprietățile sale excepționale, acesta este protejat de un secret de fabricație.Metoda unică de producție a plăcii de inducție din oțel feromagnetic asigură un fund plat și o încălzire rapidă și uniformă a tigăii, fără pierderi de căldură.

Datorită unui proces special de fabricație, suprafața antiaderentă de înaltă calitate poate rezista la spălarea în mașina de spălat vase sau chiar la utilizarea uneltelor metalice de bucătărie. (Cu toate acestea, pentru o durată de viață mai lungă a ustensilelor de gătit, vă recomandăm să folosiți ustensile mai delicate din lemn sau silicon) Suprafața antiaderentă special întărită WOLL este dovedită pentru o gătire sănătoasă, cu puține sau deloc grăsimi. Este sigur și fără PFOA. Mâncărurile rezultate sunt atât de bogate în vitamine. Datorită rezistenței sale la căldură de până la 300 °C, este potrivit nu numai pentru alimentele delicate, ci și pentru prăjirea la temperaturi ridicate . De asemenea, vasele de gătit Diamond Lite PRO rezistă foarte bine la șocurile de temperatură și pot fi încălzite rapid fără a folosi grăsimi. Datorită proprietăților sale antiaderente superioare, este foarte ușor de curățat.

/P>

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 1.05 kg
Material: Titan
Dimensiune: 20 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie universală
Seria: WOLL Diamond Lite PRO Induction
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: