Tigaie antiaderentă TITANIUM NOWO 24 cm, pentru inducție, mâner detașabil, titan, WOLL

Cod: WL1524IL
Marcă: WOLL
531 lei
În stoc (23 buc.)

Tigăile antiaderente de top din titan, cu mâner detașabil Titanium Nowo de la marca germană WOLL au devenit piese clasice pe piețele mondiale, în ultimii cincisprezece ani. Această serie combină materiale realizate manual, premium, cu tehnici moderne și un design gândit atent pentru a garanta rezultate excelente la gătit. Calitatea sa înaltă a fost deja dovedită de timp. Nu degeaba Nowo vrea să aibă în numele său numele fondatorului companiei, Norbert Woll.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigăile antiaderente de top din titan, cu mâner detașabil Titanium Nowo de la marca germană WOLL au devenit piese clasice pe piețele mondiale, în ultimii cincisprezece ani. Această serie combină materiale realizate manual, premium, cu tehnici moderne și un design gândit atent pentru a garanta rezultate excelente la gătit. Calitatea sa înaltă a fost deja dovedită de timp. Nu degeaba Nowo vrea să aibă în numele său numele fondatorului companiei, Norbert Woll.

Tigăile solide Nowo din titan sunt ideale pentru gătit sănătos și eficient din punct de vedere energetic , cu puține sau deloc grăsimi . Suprafața întărită cu titan se mândrește cu proprietăți antiaderente foarte superioare și este foarte rezistentă la zgârieturi. Tigăile sunt ușor de curățat și pot rezista cu ușurință la spălarea în mașina de spălat vase sau la utilizarea, de exemplu, a ustensilelor de bucătărie din metal.

Datorită designului tehnic sofisticat, acestea se potrivesc cu ușurință în chiuveta de bucătărie, în mașina de spălat vase sau chiar într-un cuptor mai mic , după îndepărtarea mânerelor. Economisește spațiu în timpul depozitării. Vasele cu mânere detașabile sunt, de asemenea, potrivite pentru familiile cu copii mici, deoarece mânerele nu ies prin plita sau blatul de lucru.

Mecanismul patentat al mânerului detașabil izolat termic asigură o utilizare confortabilă a vasului de gătit. Partea de susținere a mânerelor sau a mânerelor este turnată în turnarea tigăii. Acestea formează o singură unitate care asigură o fixare sigură. Marele avantaj al vaselor de gătit Nowo din titan este distribuția și acumularea perfectă a căldurii. Tigăile pot fi utilizate pe toate tipurile de căldură, inclusiv pe inducție, iar după ce se îndepărtează mânerul, și pentru coacerea în cuptor, până la 250 °C.

Seria Titanium Nowo

 • Tigăi de gătit din titan premium pentru uz zilnic, producție brevetată
 • Turnat manual, dintr-o singură bucată pentru o rezistență mecanică și termică mai mare
 • Combină măiestria cu tehnologiile inovatoare
 • Solid, stabil din punct de vedere dimensional, potrivit pentru bucătari profesioniști datorită calității sale
 • Mânere de tigaie detașabilecertificate - simplu, practic, sigur
 • Economie de spațiu pentru depozitare poate fi folosit pentru coacere în cuptor (fără mâner detașabil)
 • În ceea ce privește copiii, reduce riscurile asociate cu mânerele ustensilelor care ies în afară de plita de gătit
 • Suprafață antiaderentă foarte rezistentă pentru gătit sănătos, fără grăsimi
 • Călit, rezistent la zgârieturi, fabricat fără PFOA
 • Datorită rezistenței ridicate a suprafeței, pot fi folosite chiar și ustensile de bucătărie din metal
 • Pentru prepararea alimentelor delicate și pentru prăjirea la temperaturi ridicate
 • Baza din oțel feromagnetic cu o grosime de aproximativ 9 mm, fabricată special pentru WOLL
 • Distribuție și acumulare perfectă a căldurii, transfer de căldură pe întreaga suprafață
 • Economisește până la 1/3 din energie în comparație cu tigăile tradiționale din oțel inoxidabil
 • Pentru toate sursele de căldură, ideal pentru plită cu inducție
 • Margini întărite pentru o mai bună rezistență la impact
 • Conceput pentru o turnare ușoară fără picurare
 • Farfuriile sunt foarte ușor de curățat, se pot spăla în mașina de spălat vase

Tehnologii și materiale utilizate

Produsele turnate profesionale WOLL reprezintă produse "Made in Germany" fabricate cu cea mai înaltă calitate de manoperă. Acest lucru este, de asemenea, monitorizat continuu în timpul procesului de producție. În plus, tehnologiile utilizate de WOLL sunt ecologice și au emisii reduse de dioxid de carbon. Toate vasele de gătit WOLL fabricate din aliaj de aluminiu cultivat de înaltă calitate sunt turnate manual, ceea ce le deosebește de producția convențională anonimă din fabrică. Turnarea manuală lentă previne formarea de pungi de aer care reduc calitatea materialului.

Mai multe straturi sunt aplicate la turnarea de aluminiu rezultatăpentru o mai mare antiaderență și durabilitate a vasului de gătit. Înainte de aceasta, suprafața sa este sablată de mai multe ori. Într-o etapă ulterioară, corpul tigăii sau al vasului este întărit cu particule de titan și ars cu o duză cu plasmă la temperaturi extreme de peste 20.000 °C. Astfel, vasele sunt stabile din punct de vedere dimensional și rezistente la deteriorări mecanice. Al doilea strat protejează materialul împotriva coroziunii, în timp ce al treilea strat oferă proprietăți excelente de antiaderență. Ultimul strat superior întărit este întărit antiaderent cu ajutorul unor particule de titan. Pentru proprietățile sale excepționale, acesta este protejat de un secret de fabricație.Metoda unică de producție a plăcii de inducție din oțel feromagnetic asigură un fund plat și o încălzire rapidă și uniformă a tigăii, fără pierderi de căldură.

Datorită unui proces special de fabricație, suprafața antiaderentă de înaltă calitate poate rezista la spălarea în mașina de spălat vase sau chiar la utilizarea uneltelor metalice de bucătărie. (Cu toate acestea, pentru o durată de viață mai lungă a ustensilelor de gătit, vă recomandăm să folosiți ustensile mai delicate din lemn sau silicon) Suprafața antiaderentă special întărită WOLL este dovedită pentru o gătire sănătoasă, cu puține sau deloc grăsimi. Este sigur și fără PFOA. Mâncărurile rezultate sunt atât de bogate în vitamine. Datorită rezistenței sale la căldură de până la 250 °C, este potrivit nu numai pentru alimentele delicate, ci și pentru prăjirea la temperaturi ridicate. De asemenea, vasele de gătit Nowo din titan rezistă foarte bine la șocurile de temperatură , putând fi încălzite rapid chiar și fără a folosi grăsimi. Datorită proprietăților sale antiaderente superioare, vasul de gătit este foarte ușor de curățat.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 1.47 kg
Material: Titan
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Potrivit pentru cuptor
Tip produs: Tigaie universală
Seria: WOLL Titanium Nowo Induction
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: A

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: