2 articole în total
Wok MINERAL B 28 cm, cu fundul plat, de fier, de Buyer
419 lei –32 %
283 lei
DB561828
Tigaie pentru clătite FORCE BLUE 18 cm, de Buyer
107 lei –22 %
83 lei
DB530318

✓ Tigăi din oțel a mărcii franceze de Buyer
Material 100% natural cu un finisaj pe bază de ceară de albine
Ecologice și reciclabile
Conductivitate termică excelentă și rezistență la temperaturi ridicate

Tigăile din oțel ale mărcii franceze de Buyer se mândresc cu durabilitate și funcționalitate ridicată. Tigăile sunt prevăzute cu un strat antiaderent pe bază de ceară de albine - nu conțin substanțe chimice adăugate, PFOA sau PTFE.

Oțelul are o conductivitate termică excepțională și este rezistent la temperaturi ridicate. Tigăile sunt robuste și de lungă durată.

Tigăile din oțel sunt un accesoriu versatil și indispensabil în orice bucătărie, fiind apreciate atât de bucătarii profesioniști, cât și de bucătarii casnici. Aceste piese de gătit sunt celebre pentru durabilitatea lor, încălzirea uniformă și capacitatea de a rezista testului timpului.

Una dintre caracteristicile deosebite ale tigăilor din oțel este retenția excepțională a căldurii. Acestea se încălzesc rapid și distribuie căldura uniform pe suprafața de gătit, asigurându-se că mâncarea se gătește uniform. Indiferent dacă gătiți, prăjiți sau fierbeți, tigăile din oțel oferă rezultate consistente.

Durabilitatea tigăilor din oțel reprezintă un avantaj semnificativ. Acestea sunt construite pentru a rezista la cerințele gătitului zilnic, ceea ce le face o alegere de încredere pentru bucătăriile aglomerate. Cu o îngrijire adecvată, tigăile din oțel pot dura mulți ani, ceea ce le face o investiție rentabilă.

Tigăile din oțel sunt incredibil de versatile și pot fi folosite pe diverse surse de căldură, inclusiv gaz, electric, inducție și chiar pe foc deschis. Această versatilitate înseamnă că le puteți folosi pentru o gamă largă de tehnici de gătit, de la sărare și prăjire la fierbere lentă și prăjire adâncă.

Un alt beneficiu cheie al tigăilor din oțel este întreținerea lor redusă. Acestea sunt ușor de curățat, necesitând de obicei doar o simplă spălare cu apă caldă cu săpun și un burete neabraziv. Acest lucru le face să fie o alegere convenabilă pentru gătitul zilnic.

În concluzie, tigăile din oțel sunt un element esențial de bucătărie fiabil și durabil, cunoscut pentru păstrarea excepțională a căldurii, versatilitatea și ușurința de întreținere. Fie că sunteți un bucătar experimentat sau un bucătar de casă, aceste tigăi vor deveni cu siguranță ustensilele dvs. de gătit preferate pentru o gamă largă de sarcini culinare.