Tigaie MINERAL B ELEMENT B BOIS 20 cm, mâner din lemn, de Buyer

Cod: DB571020
Ofertă
Marcă: de Buyer
349 lei –37 %
Tigaie MINERAL B ELEMENT B BOIS 20 cm, mâner din lemn, de Buyer
349 lei –37 % 218 lei
În stoc (8 buc.)

Clasicul francez de Buyer vine cu o nouă gamă de vase de gătit și ajutoare B Bois din oțel inoxidabil cu carbon și lemn de fag.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Clasicul francez de Buyer vine cu o nouă gamă de vase și ustensile de gătit B Bois, într-o combinație de oțel carbon și lemn de fag.

Gama de tigăi Mineral B Bois este îmbunătățită cu un strat pe bază de ceară de albine pentru proprietăți antiaderente suplimentare. Acest lucru le protejează de oxidare și sporește proprietățile antiaderente naturale ale tigăilor, care se îmbunătățesc cu fiecare utilizare. Tigăile sunt concepute pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv pentru inducție. Tigăile din oțel mineral B sunt 100% naturale, ECO-logice și reciclabile. Mânerele tigăilor sunt realizate din lemn de fag de calitate și sunt protejate cu ceară de albine.

Tigăile Mineral B Bois pe scurt:

 • Tigăile sunt ideale pentru a rumeni carnea sau legumele și pentru grătar, pentru clătite crocante și omlete perfecte.
 • Oțelul este 100% natural, cu un finisaj pe bază de ceară de albine.
 • Tigăile Mineral B Bois nu au nicio suprafață antiaderentă artificială, nu conțin PFOA sau PTFE.
 • Fără adaosuri de substanțe chimice - ecologice.
 • Tigăile pot fi folosite la temperaturi foarte ridicate, la care alimentele pregătite se vor retrage rapid și nu se vor pierde vitamine sau nutrienți.
 • Cu cât tigaia este folosită mai mult, cu atât mai bune sunt proprietățile sale antiaderente.
 • Conductivitate termică excelentă.
 • Proiectare robustă, durată de viață foarte lungă.
 • Nu se pot spăla în mașina de spălat vase

Cum să aveți grijă de tigăi MINERAL B:

 1. Tigăile din oțel de Buyer sunt tigăi pe viață și au, de asemenea, o garanție pe viață. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică în cazul cererilor de despăgubire cauzate de o utilizare necorespunzătoare. Vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile înainte de a-l utiliza pentru prima dată.
 2. Oțelul este un material natural, iar tigăile sunt realizate manual. Prin urmare, acestea pot avea imperfecțiuni estetice naturale minore.
 3. Înainte de a utiliza tigaia pentru prima dată, despachetați-o din ambalajul original și spălați-o cu un burete sub jet de apă caldă. Îndepărtați ceara de pe partea exterioară a tigăii pentru a evita contaminarea plitei, apoi uscați tigaia.
 4. Ardeți tigaia, puteți vedea procedura în videoclipul din dreapta. Porniți plita la putere maximă și așezați tigaia pe ea. Se toarnă aproximativ 1-2 mm de ulei în tigaie și se lasă să se încingă până când uleiul începe să fumege = arderea este gata (în timpul arderii, întoarceți tigaia pentru a obține uleiul pe părțile interioare, tigaia va începe să se întunece pe alocuri pe fund).
 5. Lăsați tigaia să se răcească și ștergeți uleiul rămas cu un șervețel sau o cârpă, nu o spălați pentru a păstra pelicula protectoare și a preveni rugina, tigaia este gata de utilizare.
 6. Pur și simplu ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie după utilizare, suprafața unsă cu ulei protejează tigaia. A se păstra într-un loc uscat.
 7. Folosiți detergenți doar în mod excepțional și nu introduceți NICIODATĂ tigaia în mașina de spălat vase sau nu o lăsați la înmuiat!!!
  Întunecarea treptată a tigăii este naturală, asigurând o suprafață antiaderentă mai bună. Orice rugină care s-ar fi format poate fi îndepărtată cu partea aspră a unui burete și apoi unsă cu ulei, nu este un motiv pentru a vă plânge de tigaie.

Tigaie din oțel și inducție:

Oțelul (fierul) este un conductor de căldură foarte reactiv și, prin urmare, capacitatea sa de încălzire prin inducție este excepțională. Prin urmare, vă rugăm să respectați următoarele instrucțiuni privind aragazul cu inducție:

 • nu utilizați puterea maximă. Chiar și puterea mai mică pe inducție este suficientă pentru o rumenire excelentă
 • nu utilizați funcția booster (pornire rapidă a încălzirii)
 • nu supraîncălziți tigaia dacă este goală

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 1.06 kg
Material: Oțel
Dimensiune: 20 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie universală
Seria: de Buyer Mineral B Element B Bois
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

How to season a carbon steel pan?

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: