Tigaie MINERAL B ELEMENT 26 cm, mâner din lemn, de Buyer

Cod: DB571026
Marcă: de Buyer
391 lei
În stoc (4 buc.)

Compania clasică franceză de Buyer vine cu o nouă gamă de ustensile de gătit și ajutoare B Bois, într-o combinație de oțel inoxidabil și lemn de fag.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Compania clasică franceză de Buyer vine cu o nouă gamă de B Bois ustensile de gătit și ajutoare într-o combinație de oțel inoxidabil și lemn de fag.

Gama de tigăi Mineral B Bois este îmbunătățită cu un strat pe bază de ceară de albine pentru proprietăți antiaderente suplimentare. Acest lucru le protejează de oxidare și sporește proprietățile antiaderente naturale ale tigăilor, care se îmbunătățesc cu fiecare utilizare. Tigăile sunt concepute pentru toate tipurile de surse de gătit, inclusiv pentru inducție. Tigăile din oțel mineral B sunt 100% naturale, eco-logice și reciclabile. Mânerele tigăilor sunt realizate din lemn de fag de calitate și sunt protejate cu ceară de albine.

Tigăile Mineral B Bois pe scurt:

  • Tigăile sunt ideale pentru a rumeni carnea sau legumele și pentru grătar, pentru clătite crocante și omlete perfecte.
  • Oțelul este 100% natural, cu un finisaj pe bază de ceară de albine.
  • Tigăile Mineral B Bois nu au nicio suprafață antiaderentă artificială, nu conțin PFOA sau PTFE.
  • Fără adaosuri de substanțe chimice - ecologice.
  • Tigăile pot fi folosite la temperaturi foarte ridicate, la care alimentele pregătite se vor retrage rapid și nu se vor pierde vitamine sau nutrienți.
  • Cu cât tigaia este folosită mai mult, cu atât mai bune sunt proprietățile sale antiaderente.
  • Conductivitate termică excelentă.
  • Proiectare robustă, durată de viață foarte lungă.
  • Nu se pot spăla în mașina de spălat vase

Cum se utilizează corect tigăile Mineral B Element:

Înainte de prima utilizare: clătiți tigaia cu apă clocotită și uscați-o bine. Se toarnă uleiul în tigaie până la o înălțime de aproximativ 1 mm și se încălzește timp de aproximativ 5 minute. Se toarnă uleiul și se șterge tigaia cu un prosop de bucătărie de hârtie. Cu cât folosiți mai des tigaia, cu atât mai bune vor fi rezultatele de gătit. Cu cât suprafața interioară este mai neagră, cu atât mai bune sunt proprietățile antiaderente. Nu spălați tigaia în mașina de spălat vase, deoarece își va pierde proprietățile antiaderente și se va coroda.

Mod de preparare: Se încălzește o tigaie cu puțin ulei. Când focul este suficient de cald, se prăjește vasul pe ambele părți. Se reduce focul și se termină de copt după cum este necesar.

Îngrijire după utilizare : îndepărtați resturile de alimente și clătiți tigaia cu apă clocotită. Apoi ștergeți imediat cu o cârpă pentru a păstra proprietățile tigăii și a preveni rugina.

Curățare și întreținere : folosiți sare de mare grunjoasă (fără apă), pe care o puneți într-o tigaie și o încălziți la foc mare timp de 1:30 min. Apoi ștergeți cu un prosop de bucătărie de hârtie. Sarea de mare grosieră îndepărtează reziduurile arse și mirosurile nedorite. Apoi se ung cu ulei și se păstrează într-un loc uscat.

ATENȚIE! Nu lăsați niciodată tigaia să se ude. Când mâncarea se arde, frecați tigaia cu un burete grosier. Nu se spală în mașina de spălat vase!

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 1.93 kg
Material: Oțel
Dimensiune: 26 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie universală
Seria: de Buyer Mineral B Element B Bois
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: