Seturi de lingurițe

10 articole în total
Lingură pentru înghețată NUOVA, set de 6 bucWMF
101 lei
WM1291566040
Lingură de ceai/cafea IL CAFFE/TE, set de 8 buc, Alessi
369 lei
ALMSPOONSET
Lingură pentru ouă NUOVA, set de 6 buc, WMF
99 lei
WM1291466040
Set linguri latte NUOVA, 6 buc, WMF
116 lei
WM1291396046
Set linguri latte DINNER, 6 buc, Zwilling
166 lei
ZW07150314
Lingură pentru ceai NUOVA, set de 6 buc, WMF
98 lei
WM1291656046
Set linguriță pentru cafea NUOVA, 6 bucWMF
115 lei –13 %
100 lei
WM1291746046
Lingură lungă pentru băuturi NUOVA, set de 6 bucWMF
116 lei
WM1291406046
Lingură pentru espresso STELLA, set de 4 buc, Blomus
168 lei
BM63953

Seturi deLinguriță de ceai - un must-have pentru orice sufragerie

Ce sunt lingurițele și la ce sunt folosite?

Lingurițele de ceai sunt un tip specific de linguriță mică, concepute pentru a fi folosite pentru a amesteca și savura băuturi fierbinți precum ceaiul și cafeaua. Acestea sunt, de asemenea, utilizate pentru a măsura cantități mici de ingrediente în timpul gătitului sau coacerii, precum și pentru a adăuga zahăr sau alți îndulcitori în băuturi și pentru a mânca înghețată sau alte tipuri de deserturi.

Lingurile de ceai (vândute de obicei în seturi de 6 sau 12) sunt de obicei făcute pentru a transporta între 2,5 și 5 mililitri de lichid și sunt mai mici decât lingurile de desert. Acestea sunt de obicei fabricate din materiale durabile și sunt disponibile de obicei în culorile argintiu, auriu sau negru.

Pe lângă utilizarea lor principală pentru amestecarea și sorbirea băuturilor calde, seturile de lingurițe sunt utile și pentru o gamă largă de alte sarcini în bucătărie, cum ar fi măsurarea unor cantități mici de ingrediente ( linguriță de ceai este o măsură folosită adesea în cărțile de bucate, rețete etc.), adăugarea de ingrediente în mâncăruri sau consumul de porții mici de mâncare, cum ar fi deserturi sau aperitive.

Dacă sunteți un fan al consumului de ceai, nu uitați să consultați și ghidul nostru de cumpărături pentru mai multe accesorii și sfaturi legate de ceai.

Este o linguriță de ceai același lucru cu o lingură de espresso?

Nu, o lingură de espresso nu este la fel ca o linguriță de ceai din punct de vedere al volumului. O lingură de espresso este de obicei mai mică și conține aproximativ 3-5 mililitri de lichid, în timp ce o linguriță de ceai conține aproximativ 5 mililitri.

Lingurile de espresso sunt concepute pentru a fi folosite cu cești de espresso, care sunt mai mici decât ceștile de cafea obișnuite și au o capacitate de aproximativ 60 de mililitri. O linguriță de ceai este folosită de obicei pentru a amesteca zahărul sau laptele într-o ceașcă obișnuită de cafea sau ceai, care are un volum mai mare decât o ceașcă de espresso.

Este important de reținut că volumul exact al unei linguri poate varia în funcție de forma și dimensiunea acesteia, așa că este întotdeauna o idee bună să măsurați volumul real al unei linguri dacă aveți nevoie de măsurători precise.

Care sunt celelalte tipuri de seturi de tacâmuri?

Indiferent de tipul de mâncare pe care o mâncăm sau de cerințele noastre, folosim întotdeauna tacâmuri. Fiecare piesă de tacâmuri este concepută pentru a îndeplini o anumită funcție. Multe tipuri de tacâmuri sunt vândute în seturi (deoarece rareori cumpărăm o singură furculiță sau un singur cuțit), iar pe Kulina puteți găsi seturi de tacâmuri elegante pentru mese, seturi de furculițe pentru desert, seturi de servire a salatelor și seturi de tacâmuri pentru fripturi.

Care este diferența dintre linguri și lingurițe?

Dimensiunea și destinația unei linguriță de ceai și a unei lingurițe sunt principalele diferențe.

O linguriță de ceai este o lingură mică, care este adesea folosită pentru a amesteca și a sorbi băuturi fierbinți, cum ar fi ceaiul și cafeaua, precum și pentru a încorpora cantități mici de materiale în timpul coacerii sau gătitului.

Pe de altă parte, lingura este o lingură mai mare care se folosește la gătit și la copt atât pentru a servi cât și pentru a măsura componentele. O lingură are o capacitate de aproximativ 15 ml, ceea ce o face mai mare decât o linguriță de ceai.

Pe lângă diferențele de mărime, atât lingurițele, cât și lingurile de masă au utilizări diferite. În timp ce lingurile de masă sunt folosite pentru a măsura și a servi cantități mai mari de materiale la gătit și la copt, lingurițele sunt folosite de obicei pentru a amesteca și savura băuturi calde sau pentru a adăuga cantități mici de ingrediente.