Lingură pentru ceai NUOVA, set de 6 buc, WMF

Cod: WM1291656046
Marcă: WMF
98 lei
În stoc (16 buc.)
6x lingură de cafea/ceai

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Lingurița de cafea/ceai Nuova este utilizată pentru cafea, ceai și alte băuturi calde, cum ar fi cacaoa. Este potrivită și pentru deserturi, cum ar fi budinci și altelele. Capul linguriței de cafea este comparativ mai mic decât cel al unei linguri obișnuite și este folosit pentru a amesteca și a lua băutura. Datorită dimensiunii sale, sunt concepute pentru cești și căni.

Datorită designului lor sofisticat, tacâmurile speciale din seria Nuova din oțel inoxidabil Cromargan® de înaltă calitate, cu finisaj lustruit, ușurează activitățile zilnice și, în plus, sunt foarte arătoase. Farmecul seriei Nuova constă în integritatea și continuitatea formelor sale, piesele individuale de tacâmuri completându-se perfect între ele. Designerii Jutta Keil și André Stocker le-au înzestrat cu un design atrăgător și atemporal, potrivit atât pentru ocazii festive, cât și pentru utilizarea zilnică.

Tacâmurile sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate Cromargan®, care conține 72% oțel, 18% crom și 10% nichel. Este un material durabil, necoroziv și rezistent la acizii alimentari. Cromargan® este foarte lucios și ușor de curățat. Tacâmurile pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Parametri suplimentari

Categorie: Seturi de lingurițe
Greutate: 0.2 kg
Tip produs: Accesorii pentru cafea și ceai
Seria: WMF Nuova
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: C

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: