Lămpi de masă pentru grădină

26 articole în total
Lampă de masă portabilă SPIRIT XL, LED, gri închis, Blomus
659 lei
BM66236
Suport ELEVATION pentru șemineu de masă SPIN 120, negru, Höfats HO00011
Lampă de masă portabilă IRIS 18 cm, LED, gunmetal, aluminiu, Blomus
Nou
BM67043
Lampă portabilă de masă IRIS 18 cm, LED, argintiu, aluminiu, Blomus
Nou
BM67045
Lampă portabilă de masă SPIRIT XL, LED, gri deschis, Blomus
659 lei
BM66235
Stand ELEVATION pentru șemineu de masă SPIN 120, auriu, Höfats HO00012
Bandă de măsură GENTS 3 m, gri deschis, Blomus
659 lei
BM66237
Suport ELEVATION pentru șemineu de masă SPIN 120, gri, Höfats
164 lei
HO090201
Lampă portabilă de masă LIGHT TO GO, gri organic, Koziol
326 lei –19 %
262 lei
KOZ3799670
Lampă de masă portabilă LIGHT TO GO, gri închis, Koziol
329 lei –10 %
294 lei
KOZ3799673
Lampă portabilă de masă SPIRIT L, LED, gri, Blomus
328 lei –10 %
293 lei
BM66063
Lampă portabilă de masă SPIRIT L, LED, crem, Blomus
329 lei
BM66065
Lampă portabilă de masă SPIRIT S, LED, crem, Blomus
202 lei –13 %
175 lei
BM66062
Lampă de masă portabilă SPIRIT S, LED, gri, Blomus
202 lei –13 %
175 lei
BM66061
Lampă portabilă de masă ANI MINI 21 cm, LED, alb, aluminiu, Blomus
Nou
BM67073
Sus
Produsele următoare

Lămpile de masă pentru exterior - transformați-vă oaza de exterior cu o iluminare elegantă

Care sunt diferențele dintre lămpile de masă de exterior și cele de interior?

Cu ajutorul lămpilor de masă pentru exterior, puteți îmbunătăți rapid atmosfera din spațiile dvs. exterioare. Aceste lămpi de masă, la fel ca și echivalentele lor de interior, pot crea umbre, pot crea o cascadă de lumină pe suprafețe și pot da o strălucire roz, ambientală, care vă îmbunătățește timpul de odihnă și relaxare sau petrecerea în aer liber.

Lămpile de masă pentru interior și cele pentru exterior diferă în mai multe moduri importante, unul dintre acestea fiind tipul de material utilizat în construcția lor. Lămpile de exterior sunt fabricate cu materiale rezistente la intemperii, cum ar fi plasticul robust și oțelul inoxidabil, pentru a rezista la o varietate de condiții meteorologice.

De asemenea, lămpile de masă pentru exterior sunt, de cele mai multe ori, alimentate de un cablu USB sau de baterii reîncărcabile pentru a fi utilizate cu ușurință în aer liber, spre deosebire de lămpile de masă de interior, care sunt adesea conectate direct la o priză. De asemenea, acestea folosesc adesea tehnologii de iluminat care nu afectează mediul exterior, cum ar fi LED, și sunt, de asemenea, construite cu gândul la durabilitate și utilitate.

Care sunt avantajele utilizării lămpilor de masă pentru exterior?

Utilizarea lămpilor de masă pentru exterior poate oferi mai multe beneficii pentru spațiile dvs. exterioare, cum ar fi terase, terase, grădini și zone de luat masa în aer liber. Iată câteva avantaje ale încorporării lămpilor de masă de exterior în decorul dvs. de exterior:

  • Ambianță și atmosferă: Lămpile de masă pentru exterior oferă o iluminare ambientală blândă, care creează o atmosferă confortabilă și primitoare. Acestea vă pot transforma spațiul exterior într-o extensie confortabilă a zonei de locuit din interior.

  • Estetică îmbunătățită: Lămpile de masă pentru exterior adaugă o notă de stil și eleganță decorului dvs. de exterior. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele, de la modern și elegant la rustic și tradițional, permițându-vă să alegeți o lampă care să vă completeze estetica generală a designului.

  • Iluminat funcțional: Lămpile de masă pentru exterior oferă un iluminat practic pentru activități precum cititul, servirea mesei sau divertismentul după lăsarea întunericului. Acestea oferă o iluminare concentrată pe mese, facilitând astfel vederea și bucuria de a vă bucura de spațiul exterior pe timp de noapte.

  • Iluminat de lucru: Atunci când sunt amplasate pe mesele de luat masa în aer liber sau în zonele de lucru, lămpile de masă pentru exterior oferă iluminare pentru sarcini, făcând mai convenabilă pregătirea mâncării, jocurile sau alte activități.

  • Utilizare extinsă: Cu ajutorul lămpilor de masă pentru exterior, puteți extinde utilizarea spațiului dvs. exterior până seara și noaptea. Acest lucru este deosebit de util pentru adunări, petreceri sau pur și simplu pentru a vă bucura de o seară liniștită în aer liber.

Pot folosi o lampă de masă în aer liber în interior?

Lămpile de masă pentru exterior sunt incredibil de adaptabile și pot fi folosite pentru a ilumina o varietate de spații interioare și exterioare. Indiferent de locul în care au loc adunările și petrecerile, iluminatul exterior este esențial pentru a pune în valoare împrejurimile și pentru a crea un mediu care să pară cald, prietenos și plăcut din punct de vedere vizual. Răsfoiți selecția noastră de lămpi de masă pentru exterior, care sunt oferite într-o varietate de modele, nuanțe, forme și producători, inclusiv binecunoscutele Eva Solo și Rosendahl.

Dacă doriți să adăugați ceva nou la decorul grădinii, puteți cumpăra, de asemenea, lumini solare de exterior, felinare de exterior și torțe de grădină.