Lumini solare de exterior

15 articole în total
Lanternă solară în aer liber SUNLIGHT BELL, Eva Solo
499 lei
ES571327
Lampă de masă portabilă SOFT SPOT 18,5 cm, LED, negru, Rosendahl RSD26300
Lampă solară de masă SUNLIGHT LOUNGE, 50 cm, gri, Eva Solo
743 lei
ES571371
Lampă solară de masă SUNLIGHT, 14 cm, Eva Solo
499 lei
ES571337
Felinar solar, 43 cm, negru, Eva Solo
869 lei –9 %
783 lei
ES571317
Lampă suspendată solară pentru exterior SUNLIGHT, Eva Solo
469 lei
ES571322
Lampă portabilă de masă SOFT SPOT, 25 cm, LED, negru, Rosendahl RSD26301
Lampă solară de masă SUNLIGHT, 16 cm, gri, Eva Solo
306 lei –8 %
281 lei
ES571369
Reflector de grădină SUNLIGHT, 37 cm, gri, Eva Solo
358 lei –8 %
328 lei
ES571372
Felinar solar, 30 cm, negru, Eva Solo
499 lei
ES571316

Lumini solare de exterior - valorificarea puterii soarelui pentru a vă ilumina exteriorul

Care sunt avantajele utilizării LED lumini de exterior cu energie solară?

După cum veți vedea pe site-ul nostru, oferim o mulțime de lumini solare cu diode cu emisie redusă (LED), datorită diferitelor avantaje pe care le oferă, dintre care unele sunt citate mai jos.

LED luminile alimentate cu energie solară utilizează puterea soarelui pentru a produce electricitate, reducând la minimum dependența de sursele de energie convenționale. De asemenea, acestea sunt ecologice și eficiente din punct de vedere energetic. Acestea reduc costurile pe termen lung, deoarece nu au nevoie de facturi de electricitate și necesită o întreținere redusă. De asemenea, acestea au o durată de viață mai lungă și oferă o iluminare clară și concentrată, îmbunătățind securitatea și siguranța în exterior. Le puteți amplasa cu ușurință oriunde în exterior, deoarece nu necesită o conexiune electrică și sunt ușor de instalat. Prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon și încurajarea utilizării energiei regenerabile, luminile de exterior cu energie solară LED contribuie la asigurarea unui viitor durabil.

Aceste lumini solare de exterior captează energia solară în timpul zilei și o utilizează pentru a alimenta lumina pe timp de noapte. Prin urmare, acestea sunt perfecte pentru a vă lumina zonele exterioare.

Acestea sunt ecologice și reprezintă o soluție practică pentru iluminatul exterior, deoarece sunt autonome și nu au nevoie de cabluri electrice sau de conectare la o sursă de alimentare.

Luminile solare de exterior pot fi folosite și pentru alte activități în aer liber, cum ar fi campingul, drumețiile sau întâlnirile din curte.

Luminile solare au nevoie de lumina directă a soarelui?

Panourile solare funcționează cel mai bine atunci când sunt expuse la lumina directă a soarelui, dar funcționează și în zilele înnorate și chiar și la umbră parțială. Fotonii necesari pentru a crea electricitate există atât în lumina directă, cât și indirectă a soarelui, ceea ce face posibilă funcționarea luminilor solare de exterior chiar și atunci când lumina directă a soarelui nu este disponibilă.

Dacă doriți să adăugați ceva nou la decorurile din grădină, puteți cumpăra și felinare de exterior, lămpi de masă pentru exterior și torțe de grădină.