Cuțit pentru carne 20 cm ZWILLING® Pure

Cod: ZW33600201
Marcă: ZWILLING
503 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Cuțitul pentru carne ZWILLING® Pure este un cuțit subțire, cu o lamă robustă, cu o lungime de 20 cm și un tăiș fin. Este potrivit pentru prepararea tuturor tipurilor de carne și pentru tranșarea fripturilor.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul pentru carne ZWILLING® Pure este un cuțit subțire, cu o lamă robustă, cu o lungime de 20 cm și un tăiș fin. Este potrivit pentru prepararea tuturor tipurilor de carne și pentru tranșarea fripturilor.

Seria ZWILLING® Pure

 • Design purist și atemporal, linii elegante, performanțe de top
 • Protecție standard cu o ușoară adâncitură pentru o mai bună ergonomie de prindere
 • Mâner sintetic fără flacără
 • Tranziție lină între gardă și mâner
 • Oțel special produs pentru ZWILLING J. A. Henckels
 • FRIODUR® - lamă întărită la îngheț
 • SIGMAFORGE® - forjat dintr-o singură bucată
 • Duritate aprox. 57 HRC, conform Rockwell
 • Tăiat manual
 • Lamă controlată cu laser
 • Se poate spăla în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală

Seria de cuțite ZWILLING® Pure , cu un design purist și atemporal, vă va atrage încă din primul minut de utilizare, datorită liniilor elegante, tăieturii dinamice și mânerului confortabil. Acestea sunt cuțite de înaltă calitate, foarte ascuțite , cu o lamă de lungă durată, potrivite pentru începători și profesioniști, dezvoltate în colaborare cu arhitectul și designerul milanez Matteo Thune. Seria ZWILLING® Pure reprezintă excelența tehnică, aspectul estetic fără compromisuri.

Tehnologii și materiale utilizate

Pentru producția cuțitelor se folosește un oțel special de înaltă calitate , cu o cantitate optimă de crom și carbon, produs în conformitate cu cerințele specifice exclusiv pentru ZWILLING J. A. Henckels. Cu o duritate Rockwell de aproximativ 57 HRC, acest oțel este flexibil, are o bună performanță inițială de tăiere, o durată de viață lungă a lamei și o rezistență perfectă la coroziune. Cuțitele fabricate din acest oțel special sunt, de asemenea, ușor de ascuțit. Confirmarea "rețetei" corecte pentru producerea sa este faptul că peste 100 de milioane de cuțite au fost deja fabricate din ea, fără nicio modificare a compoziției chimice.

Proprietățile oțelului sunt îmbunătățite și mai mult în scopul producției de cuțite printr-o metodă specială patentată de călire FRIODUR®, prin care oțelul este înghețat la -70 °C după ce a fost încălzit la o temperatură de peste 1000 °C și călit la -70 °C și apoi încălzit de două ori la o temperatură de aproximativ 250 °C. Structura moleculară rezultată crește semnificativ duritatea, tenacitatea și rezistența la coroziune a cuțitului.

Lama cuțitului este forjată dintr-o singură bucată de oțel, folosind metoda SIGMAFORGE®, care îmbunătățește proprietățile oțelului. Lamele forjate în acest mod au o structură mai densă și mai omogenă, ceea ce asigură o mai mare rezistență, tenacitate și rezistență la tocire.

Lama stabilă și geometria perfectă a lamei au ca rezultat o performanță de tăiere excepțională și un control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort. Forma leagănului ajută la utilizarea intuitivă a cuțitului pentru o tăiere ușoară și precisă.

Garda standard cu o ușoară adâncitură pentru o mai bună ergonomie a mânerului este integrată ca parte a lamei într-o singură bucată de oțel. Asigură distribuția corectă a greutății și asigură un control precis al cuțitului.

Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Oprirea continuă este complet ascunsă. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor, astfel încât cuțitele îndeplinesc standarde stricte de igienă.

Întreținerea cuțitelor ZWILLING

Cuțitele cu mânere din plastic pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală, care este mai blândă cu cuțitul. Dacă preferați să spălați în mașina de spălat vase, vă rugăm să țineți cont de faptul că cuțitele de înaltă calitate pot fi deteriorate dacă intră în contact cu alte tacâmuri, oale sau tigăi în timpul procesului de spălare. Prin urmare, atunci când puneți vasele în mașina de spălat vase, este esențial să verificați dacă lamelele acestora nu pot atinge alte obiecte. Producătorul recomandă, de asemenea, un program economic cu o temperatură maximă de 55 °C pentru o eventuală utilizare a mașinii de spălat vase.

Ascuțirea cuțitelor ZWILLING

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când. Pentru ascuțirea cuțitelor din seria ZWILLING® Pure , vă recomandăm ascuțitoarea cu acoperire din carbură de tungsten TWIN® 1731 de 23 cm, pot fi folosite și ascuțitoarele și pietrele de ascuțit ZWILLING. Oferim, de asemenea, ascuțire originală direct la producător - putem aranja ca cuțitul să fie trimis la ZWILLING J. A. Henckels în Germania. Dacă este necesar, vă putem recomanda un tăietor de cuțite cu experiență în ascuțirea cuțitelor ZWILLING din Praga.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite măcelărie
Greutate: 0.22 kg
Dimensiune: 20 cm
Lungimea lamei: 20 cm
Caracteristici: Se poate spăla în mașina de spălat vase
Tip produs: Cuțit universal
Seria: ZWILLING Pure
K překladu: CZ AUTO
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: