Felinar SPIN 90, argint, Höfats

Cod: HO00036
Ofertă Sticker
Marcă: Höfats
617 lei –10 %
Felinar SPIN 90, argint, Höfats
617 lei –10 % 555 lei
În stoc (1 ks)

Serile călduroase de vară, cina cu prietenii pe terasă, mâncare delicioasă la grătar și vin bun... Dacă simțiți că aceasta este povestea dvs, asigurați-vă că de acum înainte, vă veți bucura din plin de această perioadă și că veți creea de ifecare dată atmosfera potrivită pentru aceste momente. Cu bioșemineul Höfats SPIN 90 este ușor, confortabil și elegant.

SPIN este un felinar de grădină care poate fi ușor fixat în pământ - înfipt în gazon sau în patul de flori. Bioșemineul vă va ghida oaspeții și îi va încânta în timpul următoarei dvs. petreceri în grădină, datorită designului său modern și dansului flăcării, care este acționat de bioetanolul ars într-un bidon.

Puteți regla înălțimea felinarului SPIN datorită țărușului de sol din 4 piese inclus în pachet. Părțile individuale ale țărușului variază în lungime (17 + 34 + 48 cm) și garantează un suport stabil pentru bioșemineu. Cilindrul de sticlă are un diametru de 9 cm și, datorită formei sale moderne și simple, va arăta grozav în orice grădină.

Cum se folosește felinarul? Nu vă faceți griji, este ușor în comparație cu efectul! Pur și simplu aprindeți gelul de ardere cu o brichetă universală extinsă sau cu un chibrit lung. Apoi puneți rapid cilindrul înalt de sticlă (fabricat din sticlă borosilicată de înaltă calitate) și bucurați-vă de flacără timp de 60 de minute. Dacă doriți să încheiați seara mai devreme, utilizați pur și simplu capacul inclus și puneți-l pe cilindrul de sticlă pentru a înăbuși flacăra în câteva secunde.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • utilizare ca un felinar de grădină eficient
  • asamblare ușoară prin înșurubare fără unelte

Informații suplimentare:

  • tub de sticlă: diametru 9 cm
  • înălțimea totală: 138 cm
  • greutate: 1,15 kg
  • oțel inoxidabil
  • numai pentru utilizare în exterior

Parametri suplimentari

Categorie: Torțe grădină
Greutate: 2.1 kg
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 138 cm
Tip produs: Lămpi de grădină
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: