Tigaie pentru sotat WOLL

22 articole în total
Saute DIAMOND LITE tigaie 24 cm, titan, PRO WOLL
469 lei –22 %
365 lei
WL2724DLP
Tigaie pentru saute LOGIC PRO XR IND 28 cm, mâner detașabil, WOLL WL1728PLCIL
Tigaie pentru saute DIAMOND LITE 32 cm, titan, WOLL
539 lei –15 %
456 lei
WL732DPS
Tigaie pentru saute LOGIC PRO XR IND 28 cm, cu capac, WOLL
879 lei –21 %
691 lei
WL728PLCIL
Tigaie pentru saute LOGIC PRO XR IND 24 cm, cu capac, WOLL
759 lei –20 %
604 lei
WL724PLCIL
Tigaie pentru saute ECO LITE IND 24 cm, mâner detașabil, WOLL
351 lei
WL1724ELI
Tigaie pentru saute TITANIUM NOVO 28 cm, WOLL
459 lei –24 %
348 lei
WL728N

Explorați lumea excelenței culinare cu colecția noastră excepțională de tigăi soté de la WOLL. Aceste tigăi proiectate meticulos și lucrate cu măiestrie sunt completarea perfectă pentru orice bucătărie, fie că sunteți un bucătar profesionist sau un bucătar de casă pasionat.

Tigăile de soteat WOLL sunt proiectate pentru a oferi o distribuție precisă și uniformă a căldurii, asigurându-se că felurile de mâncare sotate sunt gătite la perfecție. De la rumenirea cărnii la caramelizarea cepei, aceste tigăi oferă rezultate consistente și remarcabile de fiecare dată când gătiți.

Una dintre caracteristicile deosebite ale tigăilor de soteat WOLL este suprafața lor antiaderentă superioară. Acest lucru nu numai că face ca gătitul să fie floare la ureche, dar simplifică și curățarea. Spuneți adio mizeriilor lipicioase și orelor petrecute frecând - tigăile de soteat WOLL fac din gătitul și curățenia o bucurie.

Versatilitatea se află la baza ustensilelor de gătit WOLL, iar tigăile lor Sauté Pans nu fac excepție. Aceste tigăi sunt compatibile cu diverse aragazuri, inclusiv cu gaz, electrice și cu inducție, oferindu-vă flexibilitatea de a găti în orice mediu de bucătărie.

Durabilitatea este un semn distinctiv al reputației WOLL, iar tigăile lor pentru soteat sunt construite pentru a rezista la temperaturi ridicate și utilizare frecventă. Vă puteți baza pe aceste tigăi pentru a fi o parte durabilă și fiabilă a arsenalului dvs. de bucătărie.

Colecția noastră de tigăi de soteat WOLL oferă o gamă largă de dimensiuni și stiluri pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră de gătit. Fie că pregătiți o cină rapidă în timpul săptămânii sau un festin gastronomic pentru oaspeți, veți găsi tigaia pentru sărituri perfectă pentru a vă satisface cerințele.

Ridicați-vă abilitățile culinare și creați mâncăruri savuroase sărate cu ajutorul tigăilor de soteat WOLL Soté Pans. Calitatea, versatilitatea și durabilitatea lor le fac un accesoriu indispensabil în orice bucătărie. Nu ezitați - începeți să sotați ca un profesionist cu WOLL chiar astăzi.