Tigaie pentru saute LOGIC PRO XR IND 24 cm, cu capac, WOLL

Cod: WL724PLCIL
Marcă: WOLL
759 lei –14 %
Tigaie pentru saute LOGIC PRO XR IND 24 cm, cu capac, WOLL
759 lei –14 % 652 lei
Stoc epuizat
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Tigaie pentru sauté-uri Diamond XR Pro Logic cu diametru de 24 cm și suprafață antiaderentă extra durabilă cu cinci straturi, diamant călit. Suprafața dublu întărită este rezistentă la zgârieturi și este fabricată fără PFOA. Acest vas de gătit premium cu un strat antiaderent este ideal pentru o gătire sănătoasă, fără a folosi grăsimi.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Tigaie pentru sotat Diamond XR Pro Logic, cu un diametru de 24 cm și o suprafață antiaderentă cu cinci straturi, cu suprafață întărită cu diamant, foarte durabilă. Suprafața dublu întărită este rezistentă la zgârieturi și este fabricată fără PFOA. Acest vas de gătit premium cu înveliș antiaderent este ideal pentru o gătire sănătoasă, fără a folosi grăsimi.

Corpul vasului de gătit este fabricat din aliaj de aluminiu călit, ceea ce îi permite să acumuleze și să distribuie rapid căldura pe întreaga suprafață. Este turnat dintr-o singură bucată, ceea ce îl face foarte rezistent la deteriorări mecanice și termice. Este robust și stabil din punct de vedere dimensional, potrivit pentru bucătari profesioniști și amatori datorită calității sale ridicate. Rezistența foarte mare a suprafeței permite utilizarea de unelte metalice.

Mânerul ergonomic din oțel inoxidabil, tratat termic, nu poate fi îndepărtat. Tigaia include, de asemenea, un capac din oțel inoxidabil cu mâner din oțel inoxidabil.Baza din oțel feromagnetic de 8 mm grosime este fabricată special pentru WOLL. Marginile ranforsate ale tăvii asigură o mai bună rezistență la impact.

Tigăile Diamond XR Pro Logic sunt potrivite pentru toate tipurile de aragazuri, inclusiv pentru cele cu inducție, și pot fi folosite și în cuptor până la 250°C. Foarte ușor de curățat și se poate spăla în mașina de spălat vase.

Specificații:

  • Diametru: 24 cm
  • Înălțime: 7 cm
  • Volum: 2,5 l

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi pentru sotat
Greutate: 2.45 kg
Culoare: Negru
Material: Aluminiu
Dimensiune: 24 cm
Caracteristici: Potrivit pentru cuptor
Tip produs: Tigaie pentru sotat
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: E
Stocul pentru acest articol a fost epuizat…

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: