Tigaie antiaderenta Ballarini Torino, 28 cm

Cod: BAL1001118
Marcă: Ballarini
429 lei –21 %
Tigaie antiaderenta Ballarini Torino, 28 cm
429 lei –21 % 339 lei
În stoc (3 buc.)

Încercați tigaia cu o suprafață antiaderentă unică de la producătorul italian Ballarini din colecția Torino.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Ballarini Torino Tigaie antiaderentă, 28 cm

Combinând forțele Ballarini Italia și Zwilling Germania, s-a născut noua colecție de tigăi antiaderente Ballarini Torino .

Dacă sunteți în căutarea unei tigăi antiaderente pe care să puteți pregăti o cină delicioasă, fie sub formă de legume sau carne la cuptor, colecția Torino este potrivită pentru dvs. Nu numai că are o suprafață antiaderentă, dar este, de asemenea, potrivit pentru inducție. Puteți alege dintre o gamă largă de dimensiuni de tigăi, cu diametre de 20, 24, 26 și 28 cm.

Nu uitați să alegeți capacul adecvat, cu un mâner special.

  • Vă recomandăm spălarea manuală
  • Tigaie antiaderentă potrivită pentru inducție
  • Fără PFOA
  • Durabilitate ridicată - puteți utiliza și strunguri metalice
  • Garanție împotriva defectelor de fabricație 5 ani
  • Decor granit

Tigăile italiene Ballarini nu sunt doar o bijuterie de design pentru bucătăria dvs., ci, datorită preciziei italiene, sunt și de înaltă calitate. Tigăile antiaderente din colecția Torino sunt din aluminiu cu un finisaj de granit, în care foaia de aluminiu este turnată sub presiune înaltă până la forma dorită. Tigaia antiaderentă de calitate Torino este partenerul ideal atunci când prăjiți ouă, prăjiți legume, clătite de cartofi sau clătite. Datorită mânerului din oțel inoxidabil, tigăile din colecția Torino pot fi introduse în cuptor.

Inducție

Fundul dublu al tigăii are și el rolul său. Stratul din oțel și aluminiu cu adâncituri nu numai că garantează o absorbție mai rapidă a căldurii, dar face ca aceste tigăi să fie potrivite pentru inducție.

Suprafața

Suprafața antiaderentă și foarte rezistentă Granitium Extreme este formată din 5 straturi, care sunt întărite cu particule ceramice rezistente la temperaturi ridicate atunci când gătiți fără lichide (grătar până la 250 °C). Granitium Extreme nu conține PFOA și este, de asemenea, rezistent la ustensilele metalice.

Mâner

Mânerul cu formă ergonomică este izolat termic, astfel încât nu vă veți arde pe el atunci când gătiți pe aragaz. Mânerele sunt fabricate din oțel inoxidabil și puteți pune tigăile din colecția Torino în cuptor.

Parametri suplimentari

Categorie: Tigăi universale
Greutate: 1.25 kg
Material: Aluminiu
Dimensiune: 28 cm
Caracteristici: Potrivit pentru inducție
Tip produs: Tigaie universală
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: