Tigăi universale

199 articole în total
Tigaie M'COOK 20 cm, mâner din oțel inoxidabil, Mauviel
790 lei
ML521320
Tigaie MINERAL B 24 cm, de Buyer
339 lei
DB561024
Tigaie MINERAL B 28 cm, oțel, de Buyer
469 lei
DB561028
Tigaie MINERAL B PRO 28 cm, oțel, de Buyer
549 lei
DB568028
Tigaie MINERAL B 12 cm, de Buyer
143 lei
DB561212
Tigaie antiaderentă DUETTO+ G7320734 30 cm, oțel inoxidabil, titan, Tefal TEFG7320734
Tigaie DIAMOND LITE 24 cm, titan, mâner detașabil, WOLL
439 lei
WL1524DPS
Tigaie antiaderentă DUETTO+ G7320634 28 cm, oțel inoxidabil, titan, Tefal TEFG7320634
Tigaie antiaderentă DIAMOND LITE 28 x 28 cm, pentru inducție, titan, WOLL WL628DPI
Tigaie antiaderentă DURADO 24 cm, WMF
Akce
445 lei –15 %
378 lei
WM0748246021
Tigaie antiaderentă PROFI RESIST 24 cm, WMF
Akce
532 lei –15 %
452 lei
WM1756246411
Tigaie universală LA LYONNAISE 28 cm, oțel, de Buyer
195 lei
DB502028
Tigaie 24 cm, cupru, Eva Solo
767 lei
ES271010
Tigaie MINERAL B 26 cm, mâner din lemn, de Buyer
479 lei
DB571026
Tigaie peste MINERAL B 36 x 26 cm, otel, De Buyer
729 lei
DB565136
212761 univerzalni panev adamant comfort 32 cm cerna hlinik fissler FS159105321000
Tigaie din oțel CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
339 lei
DB511028
Tigaie antiaderentă DUETTO+ G7320434 24 cm, oțel inoxidabil, titan, Tefal TEFG7320434
Tigaie pentru saute PERMADUR PREMIUM 28 cm, WMF
Akce
580 lei –15 %
493 lei
WM0576484291
Tigaie pentru saute PROFIRESIST 28 cm, WMF
Akce
677 lei –15 %
575 lei
WM1756486411
Tigaie antiaderentă PERMADUR PREMIUM 24 cm, WMF
Akce
532 lei –15 %
452 lei
WM0576444291
Sus
Produsele următoare

Tigăi de prăjit - care sunt cele mai bune tigăi pentru prăjit?

Tigăile sunt o necesitate în orice bucătărie. Cele mai comune tipuri de tigăi sunt cele din aluminiu, oțel inoxidabil, cupru sau fontă. Fiecare dintre aceste materiale are propriile caracteristici și avantaje, pe care le puteți citi mai jos sau în ghidul nostru complet despre tigăi aici.

Care sunt cele mai bune tigaii și pentru ce tip de alimente sunt potrivite?

  • tigăi de prăjit din oțel inoxidabil:pentru aproape toate tipurile de alimente pe care doriți să le prăjiți sau să le rumeniți, sunt practic indestructibile, iar materialul oferă o distribuție superioară a căldurii.
  • tigăi din aluminiu sunt cele mai bune pentru a prăji porții individuale de carne, fripturi, burgeri sau ouă prăjite. Tigăile din aluminiu sunt ușoare și foarte bune la distribuirea căldurii, dar nu uitați că nu rețin foarte bine căldura, așa că atunci când adăugați alimente în tigaia fierbinte, temperatura va fluctua.
  • tigăi de prăjit din fontă sunt cele mai bune pentru fripturi, dar și pentru a prăji și rumeni diferite tipuri de alimente. Totuși, trebuie să vă amintiți să nu le folosiți pentru alimente precum roșiile și alte ingrediente acide, peștele delicat, ouăle sau deserturile
  • tigăi din cupru se încălzesc și se răcesc rapid, au un aspect frumos și sunt o decorațiune excelentă a fiecărei bucătării, sunt perfecte pentru a găti alimente care necesită o căldură constantă și un control precis al temperaturii (pentru pește, sosuri sau dulciuri, cum ar fi caramelul), dar nu trebuie folosite cu ingrediente acide, cum ar fi sucul de lămâie, vinul sau roșiile

Cumpărarea tigăii potrivite depinde și de tipul de alimente pe care le prăjiți de obicei, de tipul de aragaz pe care îl folosiți și de numărul de persoane pentru care gătiți de obicei. De asemenea, puteți consulta selecția noastră de woks and tigăi pentru grătar.

Sunt tigăile antiaderente bune pentru prăjire și de ce bucătarii profesioniști le urăsc?

Tigăile antiaderente sunt foarte confortabile și ușor de utilizat și mulți oameni adoră să le folosească pentru tot felul de sarcini culinare, inclusiv pentru prăjire, rumenire sau fierbere. Totuși, trebuie să știți că, de obicei, acestea sunt foarte delicate și este ușor să le distrugeți învelișul antiaderent prin utilizarea unor ustensile de bucătărie nepotrivite sau a unor substanțe chimice prea puternice și abrazive. Acesta este motivul pentru care bucătarii profesioniști nu le folosesc în bucătăriile profesionale sau în restaurantele în care se folosesc în permanență tigăi de prăjit.

Cu toate acestea, tigăile antiaderente sunt instrumente excelente pentru a fi folosite acasă, iar combinația de oțel inoxidabil și funcționalitate antiaderentă este perfectă pentru toate tipurile de bucătari casnici, inclusiv pentru începătorii totali. Folosiți tigăile antiaderente, în special pentru mâncăruri cu ouă, legume, păsări de curte și pește delicat.

Cât de des ar trebui să înlocuiți tigăile antiaderente?

Conform unor reguli generale, ar trebui să le înlocuiți aproximativ o dată la cinci ani, dar trebuie să vă uitați la tigaie din când în când și, dacă observați că este deformată, zgâriată sau decolorată, trebuie să încetați imediat să o mai folosiți.

Ce tigăi de prăjit sunt cele mai bune?

În Kulina veți găsi o mulțime de tigăi fiabile, de înaltă calitate, fabricate de producători bine-cunoscuți, cum ar fi Zwilling, Fiskars, Fissler, Woll sau WMF. Alegerea depinde de materialul pe care îl preferați și de câți bani doriți să investiți în tigaie. Alegeți Tefal dacă sunteți în căutarea unei tigaii antiaderente ieftine sau mergeți la de Buyer dacă vă puteți permite o tigaie premium de la un producător francez legendar.

Cum să vă îngrijiți tigăile de prăjit?

Dacă ați investit bani într-o tigaie de bună calitate, ar trebui să o îngrijiți într-un mod adecvat, care să îi asigure o utilizare îndelungată și sănătoasă. Cum să vă întrețineți tigaia? Urmați aceste reguli simple pentru a vă bucura de tigaie pentru o perioadă lungă de timp:

  • folosiți numai ustensile din silicon pe tigăile antiaderente,
  • spălați întotdeauna tigăile de mână, nu folosiți detergenți puternici,
  • uscați tigăile imediat după ce le-ați spălat,
  • evitați schimbările majore de temperatură (nu puneți niciodată o cratiță fierbinte sub apă rece),
  • încercați să evitați alimentele acide și spray-urile de gătit cu aerosoli,
  • acoperiți tigaia, după ce o uscați, cu un strat subțire de ulei,
  • depozitați-vă corect tigăile