112 articole în total
Grătar TITANIUM NOWO 28 x 28 cm, pentru inducție, mâner detașabil, WOLL WL16281IL
Tigaie antiaderentă ALBA 20 cm, Ballarini
409 lei –14 %
348 lei
BAL1000239
Tigaie pentru gratar DIAMOND LITE PRO 28 x 28 cm, titan, WOLL
689 lei –9 %
624 lei
WL26281DLPI
Saute DIAMOND LITE tigaie 24 cm, titan, PRO WOLL
469 lei –22 %
365 lei
WL2724DLP
Tigaie pentru clătite TITANIUM NOWO 26 cm, mâner detașabil, WOLL WL1226N
Wok DIAMOND LITE 32 cm, pentru inducție, titan, WOLL
609 lei –17 %
503 lei
WL1032DPI
Sus
Produsele următoare

Tigăile din titan reprezintă întruchiparea ustensilelor de gătit moderne, combinând inovația și performanța pentru a satisface cerințele bucătăriilor de astăzi. Aceste tigăi oferă o serie de caracteristici care le fac un accesoriu valoros pentru orice arsenal de gătit.

Unul dintre cele mai notabile avantaje ale tigăilor din titan este raportul excepțional dintre rezistența lor și greutate. Ele sunt incredibil de ușoare, ceea ce le face ușor de manevrat și ideale pentru gătitul zilnic. În ciuda senzației de ușurință, tigăile din titan sunt remarcabil de puternice și durabile, capabile să reziste la rigorile celor mai aglomerate bucătării.

✓ Tigăile din titan a mărcii germane Woll
✓ Tigăi de top ideale pentru gătire sănătoasă, fără grăsimi
Robuste, stabile din punct de vedere dimensional
✓ Potrivite pentru uz casnic și profesional

Producția de tigăi de titan, o combinație de măiestrie cu tehnologii inovatoare. Tigăile sunt robuste, stabile din punct de vedere dimensional și pot fi utilizate pe toate tipurile de plite de gătit, inclusiv cele cu inducție.

Suprafața întărită cu titan are proprietăți antiaderente superioare și durabilitate ridicată - puteți folosi tigăile fără griji cu ustensile metalice.

Tigăile din titan excelează în ceea ce privește distribuția căldurii. Ele se încălzesc rapid și uniform, asigurând că alimentele se gătesc uniform și precis. Fie că prăjiți, sotați sau fierbeți la foc mic, puteți conta pe rezultate consistente de fiecare dată.

O altă caracteristică remarcabilă a tigăilor din titan este suprafața lor antiaderentă. Aceste tigăi sunt de obicei acoperite cu un material antiaderent care minimizează nevoia de uleiuri sau grăsimi de gătit în exces, ceea ce le face o alegere mai sănătoasă. Acoperirea antiaderentă simplifică, de asemenea, procesul de curățare, deoarece este mai puțin probabil ca reziduurile alimentare să adere la suprafață.

Durabilitatea este un semn distinctiv al tigăilor din titan. Acestea sunt rezistente la zgârieturi, lovituri și lovituri, ceea ce înseamnă că își pot păstra aspectul elegant chiar și după ani de utilizare. Această durabilitate le face să fie o investiție înțeleaptă pe termen lung pentru bucătăria dumneavoastră.

Tigăile din titan sunt, de asemenea, versatile în ceea ce privește compatibilitatea cu diferite suprafețe de gătit. Ele pot fi folosite pe aragazuri cu gaz, electrice și cu inducție, precum și în cuptoare, oferind flexibilitate pentru diferite metode de gătit.

Pe scurt, tigăile din titan oferă o combinație câștigătoare de design ușor, distribuție excelentă a căldurii, proprietăți antiaderente, durabilitate și compatibilitate cu diferite suprafețe de gătit. Fie că sunteți un bucătar profesionist sau un bucătar de casă, aceste tigăi sunt concepute pentru a vă ridica experiența culinară și pentru a oferi rezultate excepționale.