18 articole în total
Wok 30 cm, cu capac de sticlă, vișiniu, fontă, Staub
941 lei
ST1312906
Tigaie Poffertjes 32 cm, fontă, Petromax
208 lei –6 %
195 lei
PET707241
Tigaie de gătit în aer liber FP25 25 cm, fontă, Petromax
214 lei –6 %
200 lei
PET730560
Tigaie Wok pentru gătit în aer liber VARIO 36 cm, fontă, Rösle ROS25409
Tigaie pentru servire 26 cm, neagră, din fontă, Staub
Outlet
730 lei –29 %
517 lei
ST12232623
Wok 30 cm, cu capac de sticlă, albastru închis, Staub
1 190 lei –9 %
1 072 lei
ST1312991
Wok 37 cm, cu capac de sticlă, vișiniu, din fontă, Staub
1 290 lei –5 %
1 217 lei
ST1313906
Wok 30 cm, cu capac de sticlă, gri grafit, Staub
974 lei
ST1312918

✓ Tigăi din fontă de calitate, durabile
Fonta este rezistentă la coroziune
✓ Conducție și retenție perfectă a căldurii
Potrivite pentru toate tipurile de plită, inclusiv pentru inducție

Cel mai mare avantaj al tigăilor din fontă este conductivitatea termică ridicată, conducția uniformă și reținerea căldurii pe timp îndelungat

Articolele de gătit din fontă sunt rezistente la coroziune și, cu o îngrijire corespunzătoare, vor rezista ani de zile. Tigăile sunt potrivite pentru toate tipurile de plite de gătit, inclusiv pentru cele cu inducție.

Tigăile din fontă, un element esențial al bucătăriei, au fost prețuite de bucătari și de bucătari casnici de generații întregi. Atracția lor atemporală constă în capacitățile lor excepționale de gătit și în durabilitatea de lungă durată.

Aceste tigăi sunt renumite pentru retenția de neegalat a căldurii și pentru distribuția uniformă a acesteia. Odată preîncălzite în mod corespunzător, acestea mențin o temperatură constantă și constantă, asigurându-se că alimentele dumneavoastră se gătesc uniform și dezvoltă o rumenire perfectă. Fie că trebuie să rumeniți o friptură, să prăjiți pui sau să coaceți pâine de porumb, tigăile din fontă sunt la înălțimea sarcinii.

Ceea ce diferențiază tigăile din fontă este versatilitatea lor. Ele sunt compatibile cu o gamă largă de suprafețe de gătit, inclusiv aragazuri, cuptoare, grătare și chiar focuri deschise. Această adaptabilitate le face să fie un must-have pentru excursiile cu cortul și aventurile culinare în aer liber.

Proprietățile antiaderente naturale ale fontei condimentate sunt o altă caracteristică remarcabilă. În timp, cu o îngrijire adecvată, tigăile din fontă dezvoltă o suprafață alunecoasă și neaderentă care rivalizează cu cea a tigăilor antiaderente din comerț, fără grija substanțelor chimice sau a straturilor dăunătoare.

Durabilitatea este un semn distinctiv al tigăilor din fontă. Aceste tigăi sunt construite pentru a dura generații întregi. Cu o întreținere regulată, inclusiv asezonarea și evitarea schimbărilor drastice de temperatură, acestea devin moșteniri de familie care pot fi transmise de la o generație la alta.

Întreținerea și asezonarea tigăilor din fontă este relativ simplă. Un pic de ulei și puțină căldură ajută foarte mult la menținerea lor în stare impecabilă. Acest proces nu numai că le îmbunătățește proprietățile antiaderente, dar previne și rugina și asigură o durată de viață lungă.

În concluzie, tigăile din fontă sunt o comoară atemporală a bucătăriei, prețuită pentru performanțele lor excepționale de gătit, versatilitatea, proprietățile antiaderente naturale și durabilitatea remarcabilă. Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un bucătar începător, aceste tigăi vă vor ridica la un nivel superior eforturile culinare și vor rămâne un companion de încredere în bucătăria dvs. pentru mulți ani de acum încolo.