20 articole în total
Tigaie grill IND 24 cm roșie, cu capac, din fier, Woll
489 lei –20 %
389 lei
WL624-2CI-010
Tigaie pentru grătar IRON IND 24 cm, cu capac, gri, WOLL
489 lei –11 %
432 lei
WL624-2CI-030
Tigaie pentru gratar IRON IND 24 cm, cu capac, albastru, WOLL
489 lei –16 %
409 lei
WL624-2CI-020
Tigaie pentru grătar IRON IND 28 cm, cu capac, gri, WOLL
599 lei –25 %
449 lei
WL628-2CI-030
Tigaie pentru servire 26 cm, neagră, din fontă, Staub
668 lei
ST12232623
Tigaie pentru grătar IRON IND 28 cm, albastru, WOLL
599 lei –11 %
531 lei
WL628-2CI-020
Tigaie de gătit în aer liber FP25 25 cm, fontă, Petromax
219 lei –10 %
197 lei
PET730560
Tigaie Wok pentru gătit în aer liber VARIO 36 cm, fontă, Rösle ROS25409
Tigaie Poffertjes 32 cm, fontă, Petromax
192 lei
PET707241

✓ Tigăi din fontă de calitate, durabile
Fonta este rezistentă la coroziune
✓ Conducție și retenție perfectă a căldurii
Potrivite pentru toate tipurile de plită, inclusiv pentru inducție

Cel mai mare avantaj al tigăilor din fontă este conductivitatea termică ridicată, conducția uniformă și reținerea căldurii pe timp îndelungat

Articolele de gătit din fontă sunt rezistente la coroziune și, cu o îngrijire corespunzătoare, vor rezista ani de zile. Tigăile sunt potrivite pentru toate tipurile de plite de gătit, inclusiv pentru cele cu inducție.

Tigăile din fontă, un element esențial al bucătăriei, au fost prețuite de bucătari și de bucătari casnici de generații întregi. Atracția lor atemporală constă în capacitățile lor excepționale de gătit și în durabilitatea de lungă durată.

Aceste tigăi sunt renumite pentru retenția de neegalat a căldurii și pentru distribuția uniformă a acesteia. Odată preîncălzite în mod corespunzător, acestea mențin o temperatură constantă și constantă, asigurându-se că alimentele dumneavoastră se gătesc uniform și dezvoltă o rumenire perfectă. Fie că trebuie să rumeniți o friptură, să prăjiți pui sau să coaceți pâine de porumb, tigăile din fontă sunt la înălțimea sarcinii.

Ceea ce diferențiază tigăile din fontă este versatilitatea lor. Ele sunt compatibile cu o gamă largă de suprafețe de gătit, inclusiv aragazuri, cuptoare, grătare și chiar focuri deschise. Această adaptabilitate le face să fie un must-have pentru excursiile cu cortul și aventurile culinare în aer liber.

Proprietățile antiaderente naturale ale fontei condimentate sunt o altă caracteristică remarcabilă. În timp, cu o îngrijire adecvată, tigăile din fontă dezvoltă o suprafață alunecoasă și neaderentă care rivalizează cu cea a tigăilor antiaderente din comerț, fără grija substanțelor chimice sau a straturilor dăunătoare.

Durabilitatea este un semn distinctiv al tigăilor din fontă. Aceste tigăi sunt construite pentru a dura generații întregi. Cu o întreținere regulată, inclusiv asezonarea și evitarea schimbărilor drastice de temperatură, acestea devin moșteniri de familie care pot fi transmise de la o generație la alta.

Întreținerea și asezonarea tigăilor din fontă este relativ simplă. Un pic de ulei și puțină căldură ajută foarte mult la menținerea lor în stare impecabilă. Acest proces nu numai că le îmbunătățește proprietățile antiaderente, dar previne și rugina și asigură o durată de viață lungă.

În concluzie, tigăile din fontă sunt o comoară atemporală a bucătăriei, prețuită pentru performanțele lor excepționale de gătit, versatilitatea, proprietățile antiaderente naturale și durabilitatea remarcabilă. Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau un bucătar începător, aceste tigăi vă vor ridica la un nivel superior eforturile culinare și vor rămâne un companion de încredere în bucătăria dvs. pentru mulți ani de acum încolo.