Cuțit Santoku 18 cm ZWILLING® Pur

Cod: ZW33607181
599 lei –31 %
Cuțit Santoku 18 cm ZWILLING® Pur
599 lei –31 % 415 lei
În stoc (1 buc.)

Cuțitul ZWILLING® Pure Santoku face parte din colecția cuțitelor asiatice. Se mândrește cu o lamă lată și mai ales ascuțită. Toate cuțitele Santoku fabricate de ZWILLING J. A. Henckels au o margine fin lustruită. Fațeta mai lustruită reduce frecarea, astfel încât tăierea este mai precisă și necesită mai puțin efort. Această unealtă bună la toate din bucătăria asiatică poate fi folosită în trei moduri: pentru prepararea cărnii, a peștelui și a legumelor. Veți aprecia lama excelentă a cuțitului Santoku, de exemplu, atunci când feliați roșii, a căror formă și textură nu se va schimba în timpul felierii.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Cuțitul ZWILLING® Pure Santoku face parte din colecția cuțitelor asiatice. Se mândrește cu o lamă lată și mai ales ascuțită. Toate cuțitele Santoku fabricate de ZWILLING J. A. Produsele Henckels au o lamă fin șlefuită. Fațeta mai lustruită reduce frecarea, astfel încât tăierea este mai precisă și necesită mai puțin efort. Această unealtă bună la toate din bucătăria asiatică poate fi folosită în trei moduri: pentru prepararea cărnii, a peștelui și a legumelor. Veți aprecia lama excelentă a cuțitului Santoku, de exemplu, atunci când feliați roșii, a căror formă și textură nu se va schimba în timpul felierii.

Seria ZWILLING® Pure

 • Design purist și atemporal, linii elegante, performanțe de top
 • Protecție standard cu o ușoară adâncitură pentru o mai bună ergonomie de prindere
 • Mâner sintetic fără flacără
 • Tranziție lină între gardă și mâner
 • Oțel special produs pentru ZWILLING J. A. Henckels
 • FRIODUR® - lamă întărită la îngheț
 • SIGMAFORGE® - forjat dintr-o singură bucată
 • Duritate aprox. 57 HRC, conform Rockwell
 • Tăiat manual
 • Lamă controlată cu laser
 • Se poate spăla în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală

Seria de cuțite ZWILLING® Pure , cu un design purist și atemporal, vă va atrage încă din primul minut de utilizare, datorită liniilor elegante, tăieturii dinamice și mânerului confortabil. Acestea sunt cuțite de înaltă calitate, foarte ascuțite , cu o lamă de lungă durată, potrivite pentru începători și profesioniști, dezvoltate în colaborare cu arhitectul și designerul milanez Matteo Thune. Seria ZWILLING® Pure reprezintă excelența tehnică, aspectul estetic fără compromisuri.

Tehnologii și materiale utilizate

Pentru producția cuțitelor se folosește un oțel special de înaltă calitate , cu o cantitate optimă de crom și carbon, produs în conformitate cu cerințele specifice exclusiv pentru ZWILLING J. A. Henckels. Cu o duritate Rockwell de aproximativ 57 HRC, acest oțel este flexibil, are o bună performanță inițială de tăiere, o durată de viață lungă a lamei și o rezistență perfectă la coroziune. Cuțitele fabricate din acest oțel special sunt, de asemenea, ușor de ascuțit. Confirmarea "rețetei" corecte pentru producerea sa este faptul că peste 100 de milioane de cuțite au fost deja fabricate din ea, fără nicio modificare a compoziției chimice.

Proprietățile oțelului sunt îmbunătățite și mai mult în scopul producției de cuțite printr-o metodă specială patentată de călire FRIODUR®, prin care oțelul este înghețat la -70 °C după ce a fost încălzit la o temperatură de peste 1000 °C și călit la -70 °C și apoi încălzit de două ori la o temperatură de aproximativ 250 °C. Structura moleculară rezultată crește semnificativ duritatea, tenacitatea și rezistența la coroziune a cuțitului.

Lama cuțitului este forjată dintr-o singură bucată de oțel, folosind metoda SIGMAFORGE®, care îmbunătățește proprietățile oțelului. Lamele forjate în acest mod au o structură mai densă și mai omogenă, ceea ce asigură o mai mare rezistență, tenacitate și rezistență la tocire.

Lama stabilă și geometria perfectă a lamei au ca rezultat o performanță de tăiere excepțională și un control precis în tăiere. Unghiul ascuțit oferă și mai multă acuitate, ceea ce face felierea mai plăcută. Datorită tăieturii în formă de pană, cuțitul pătrunde în alimente fără efort.

Garda standard cu o ușoară adâncitură pentru o mai bună ergonomie a mânerului este integrată ca parte a lamei într-o singură bucată de oțel. Asigură distribuția corectă a greutății și asigură un control precis al cuțitului.

Mânerul ergonomic este fabricat dintr-un material sintetic durabil, care este rezistent la spargere, la impact sau la acizi alimentari. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Oprirea continuă este complet ascunsă. Lipirea perfectă a pieselor individuale previne reținerea depunerilor și a bacteriilor, astfel încât cuțitele îndeplinesc standarde stricte de igienă.

Întreținerea cuțitelor ZWILLING

Cuțitele cu mânere din plastic pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar se recomandă spălarea manuală, care este mai blândă cu cuțitul. Dacă preferați să spălați în mașina de spălat vase, vă rugăm să țineți cont de faptul că cuțitele de înaltă calitate pot fi deteriorate dacă intră în contact cu alte tacâmuri, oale sau tigăi în timpul procesului de spălare. Prin urmare, atunci când puneți vasele în mașina de spălat vase, este esențial să verificați dacă lamelele acestora nu pot atinge alte obiecte. Producătorul recomandă, de asemenea, un program economic cu o temperatură maximă de 55 °C pentru o eventuală utilizare a mașinii de spălat vase.

Ascuțirea cuțitelor ZWILLING

Orice cuțit trebuie ascuțit din când în când. Cuțitele Santoku, care au o lamă specială, nu fac excepție. TWIN Stone Pro și TWIN Finishing Stone Pro sunt potrivite pentru ascuțirea cuțitelor ZWILLING Santoku . Oferim, de asemenea, ascuțire originală direct la producător - putem aranja ca cuțitul să fie trimis la ZWILLING J. A. Henckels în Germania. Dacă este necesar, vă putem recomanda, de asemenea, un cuțitar cu experiență în ascuțirea cuțitelor ZWILLING din Praga.

Parametri suplimentari

Categorie: Cuțite japoneze și Santoku
Greutate: 0.24 kg
Tip produs: Cuțit japonez Santoku
Dimensiune: 18 cm
Seria: ZWILLING Pure
Lungimea lamei: 18 cm
K překladu: CZ AUTO
Margin: E

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Adăugare comentariu
Nu completaţi acest câmp:

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:

Please log in again

We are sorry for interrupting your flow. Your CSRF token is probably not valid anymore. To keep your e-shop secure, we need you to log in again.

Thank you for your understanding.

Autentificare