Cârlig pentru prosoape PI:P, cu ventuză, alb, Koziol

Cod: KOZ1411125
Marcă: Koziol
47 lei
În stoc (14 ks)

Cârligele, deși sunt de obicei mici și discrete, pot fi organizatori de casă foarte buni pentru a vă ajuta să vă păstrați casa frumoasă și ordonată. cârligul de perete PI:P din colecția Recycled poate face chiar mai mult! Nu numai că vă va organiza, dar vă va decora și baia, bucătăria sau orice altă încăpere în care aveți ceva de agățat, astfel încât să aveți întotdeauna totul la îndemână.

Atașează-l ușor și rapid la perete datorită ventuzei în câteva secunde, fără găurire, fără a sparge gresia sau mizerie și îl puteți folosi pe prosoape, prosoape de ceai sau chiar pe jacheta dvs. Și dacă este ușor de atașat, este, de asemenea, ușor de mutat sau de îndepărtat. Și asta e minunat!

Prima colecție de baie Koziol realizată din materiale 100% reciclate oferă o a doua șansă materiilor prime valoroase. Cârligul de perete PI:P este fabricat dintr-o combinație de plastic și celuloză 100% reciclate, economisind mai mult de două treimi din emisiile de CO₂ în comparație cu materialele noi. Albul este elegant, atemporal, se potrivește cu majoritatea interioarelor și aduce o armonie naturală și o atmosferă jucăușă în casa dumneavoastră.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Principalele avantaje:

  • design jucăuș, dar practic
  • ușor de atașat și mutat datorită ventuzei de aspirație

Informații suplimentare:

  • dimensiuni: 6,9 cm x 8,8 cm x 5 cm
  • design: Frank Person
  • 100% termoplastic reciclat
  • fără bPA, fără melamină

Parametri suplimentari

Categorie: Agățători
Greutate: 0.1 kg
Culoare: alb
Material: Plastic
Dimensiune: 9 cm
Tip produs: Accesorii pentru casă
Seria: Koziol recycled
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: D

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: