Agățători

19 articole în total
Cârlig pentru haine PONTO, set de 4 buc, alb, Blomus
229 lei
BM65798
Cârlig pentru haine PONTO, set de 4 buc, gri, Blomus
229 lei –6 %
214 lei
BM65800
Cârlig pentru haine LANCA, pliabil, Blomus
208 lei
BM63262
Cârlig pentru poșeta JUMBO Alessi
139 lei
ALFGO05
Cârlig pentru poșeta MINOU, oțel inoxidabil, Alessi
124 lei
ALFGO01
Cârlig pentru haine KNOB, nisip, Hübsch
60 lei
HU991514
Cârlig pentru haine HAPPY 15 cm, roz, oțel, Fritz Hansen
306 lei
FH850411
Cârlig pentru haine HAPPY 15 cm, turcoaz, oțel, Fritz Hansen
306 lei
FH850412
Cârlig pentru haine HAPPY 15 cm, verde-gri, oțel, Fritz Hansen
306 lei
FH850413
Cârlig pentru prosoape PI:P, cu ventuză, crem, Koziol
44 lei
KOZ1411121
Cârlig pentru haine JUSTO, oțel inoxidabil mat, Blomus
145 lei
BM63260
Umeraș pentru haine KNOB, benzină, Hübsch
60 lei
HU991515
Cârlig pentru prosoape PI:P, cu ventuză, alb, Koziol
47 lei
KOZ1411125
Cârlig pentru haine KNOB, alamă, Hübsch
57 lei
HU991516
Cârlige pentru accesorii pentru BOWL focar, set de 2 bucHöfats HO00373
Cârlig pentru prosoape AREO, montat peste ușă, oțel mat, Blomus BM68905

Cârlige - pentru un aspect plăcut al pereților și o depozitare eficientă

Cârligele sunt completări versatile și practice pentru orice casă, servind o multitudine de scopuri în diferite încăperi. În bucătărie, acestea păstrează ustensilele și vasele ușor accesibile, eliberând spațiu valoros în sertare și pe tejghea. În băi, cârligele susțin în mod ordonat prosoapele, halatele și căsuțele de duș, promovând organizarea și utilizarea eficientă a spațiului. Dormitoarele beneficiază de cârlige, oferind un loc pentru a agăța genți, accesorii și haine, reducând dezordinea și păstrând ordinea în cameră. Intrările și bălțile folosesc cârlige pentru a înghesui paltoane, pălării și chei, simplificând tranziția în și din casă. De la agățarea obiectelor de artă și a oglinzilor până la crearea de soluții de depozitare, cârligele îmbunătățesc funcționalitatea și estetica spațiilor de locuit, promovând în același timp o atmosferă ordonată și primitoare în întreaga casă.

Ce material este cel mai bun pentru a face cârlige?

Cârligele sunt un tip de element de depozitare care poate fi folosit pentru a agăța obiecte, precum și pentru a realiza unele lucrări de artă. Aceste cârlige pot fi folosite în cameră pentru a agăța haine și alte țesături, pe lângă faptul că sunt adesea folosite în bucătărie pentru a agăța ustensile și alte articole de îmbrăcăminte.

Printre diferitele cârlige oferite pe Kulina veți găsi cârlige din:

  • Oțelul inoxidabil este o substanță robustă, de lungă durată și rezistentă la coroziune. Este o opțiune excelentă pentru cârligele care vor fi utilizate în locuri umede sau umede.
  • Plasticul este un material versatil, ușor și accesibil. Este o opțiune potrivită pentru cârligele care nu vor fi amplasate într-un loc aglomerat.
  • Fierul este un material cu un preț rezonabil, robust și de lungă durată. Este o opțiune excelentă pentru cârligele care vor fi amplasate în zone cu trafic intens.

Ce pot agăța pe cârlige de perete?

O mare varietate de lucruri, inclusiv jachete, pălării și eșarfe, pot fi atârnate în cârlige de perete datorită versatilității lor incredibile. Primare pentru textile. În plus, puteți instala un cârlig de perete în toaletă, unde puteți agăța prosoapele pentru a le păstra uscate și ordonate. În al doilea rând, cârligele de perete oferă, de asemenea, un loc excelent pentru a vă atârna cheile, astfel încât acestea să nu fie rătăcite. Atunci când alegeți cârlige de perete, este important să luați în considerare greutatea bunurilor pe care le veți agăța de ele. De asemenea, trebuie să alegeți dimensiunea și stilul potrivit pentru decorul dumneavoastră.

Cum se instalează un cârlig?

Pentru a instala pur și simplu un cârlig de perete, începeți prin a selecta o locație potrivită pe perete pentru a agăța cârligul. Folosiți un creion sau un marker pentru a indica locațiile în care se vor pune șuruburile sau cuiele. Așezați șuruburile sau cuiele în locurile desemnate după ce aliniați cârligul cu acestea.

Nu le strângeți prea tare; strângeți-le doar bine. Tragerea ușoară a cârligului sau agățarea unui obiect ușor vă va permite să verificați stabilitatea acestuia. În momentul în care vi se pare sigur, ați terminat!

Pentru o gamă mai largă de articole utilizate în depozitare, puteți consulta colecția Kulina de rafturi pentru reviste, dulapuri pentru pantofi și rafturi pentru haine.