Suport pentru bușteni în aer liber, orizontal, ruginit, Remundi

Cod: RMDI800961
Marcă: Remundi
2 146 lei
În stoc (2 buc.)

Dacă vă place să gătiți la grătar, atunci aveți în vedere că o puteți face mai bine, mai eficient și cu stil! Și asta datorită acestei cutii orizontale de depozitare a lemnului practice și elegante de la Rusty, care depozitează cu ușurință lemnul de care aveți nevoie pentru grătar sau pentru a vă aprinde șemineul sau soba. Acest ajutor va deveni cu siguranță un ornament în grădina dvs.

Informaţii detaliate

Descriere detaliată a produsului

Dacă vă place să gătiți la grătar, atunci aveți în vedere că o puteți face mai bine, mai eficient și cu stil! Și asta datorită acestei cutii orizontale de depozitare din lemn, practice și elegante, de la Rusty, care depozitează cu ușurință lemnul de care aveți nevoie pentru grătar sau pentru a vă aprinde șemineul sau soba. Acest ajutor va deveni cu siguranță un ornament în grădina dvs..

Conceptul de grătar și foc într-unul singur de la marca germană Remundi introduce noi experiențe pentru toți iubitorii de grătare în aer liber sau de relaxare lângă un foc deschis. Focul deschis și designul elegant al grătarului Remundi vor deveni nu numai o sursă de căldură și o atmosferă plăcută, ci și un element dominant al grădinii dvs. care vă va face să vă simțiți mereu bine.

Lungime: 119 cm
Lățime: 39 cm
Înălțime: 50 cm
Cod producător: 800961

Parametri suplimentari

Categorie: Suporturi pentru lemne de foc de exterior
Greutate: 40 kg
Tip produs: Accesorii pentru grătar
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Margin: B

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp: