Suporturi pentru lemne de foc de exterior

8 articole în total
Suport pentru bușteni în aer liber, negru, Remundi
1 878 lei –6 %
1 754 lei
RMDI800968
Scaun pentru REMUNDI suport pentru bușteni, lemn, Remundi
295 lei
RMDI800992
Suport pentru bușteni în aer liber, vertical, negru, Remundi
1 878 lei –6 %
1 754 lei
RMDI800965
Suport pentru bușteni în aer liber, vertical, ruginit, Remundi
1 779 lei –6 %
1 656 lei
RMDI800964
Suport de lemne pentru foc pentru interior, ASHI, maro, Blomus
1 090 lei
BM66165
Suport de lemne pentru foc pentru interior ASHI, negru, Blomus
1 151 lei
BM66164

Rafturi pentru lemne de foc în aer liber - organizează-ți lemnele într-un stil

De ce am nevoie de un suport pentru lemne de foc pentru exterior?

Un suport pentru lemne de foc pentru exterior vă menține lemnele bine organizate și departe de sol. Pentru ca lemnele de foc să ardă eficient - fie că este vorba de șemineul dvs. sau de un focar și să furnizeze căldură, trebuie să fie "condimentat" sau uscat și puteți face acest lucru prin stivuirea corectă a lemnului într-un suport pentru lemne de foc. De asemenea, îl menține aerisit, protejându-l de umiditate și reducând probabilitatea ca dăunătorii să fie atrași de el.

La Kulina, avem o gamă extinsă de suporturi pentru lemne de foc în aer liber, inclusiv cele de la binecunoscuta marcă Remundi marcă, într-o varietate de dimensiuni, finisaje și structuri.

De ce sunt rafturile de bușteni deschise în față?

Cele mai multe rafturi pentru bușteni au partea frontală deschisă, ceea ce facilitează încărcarea și descărcarea lemnelor de foc și asigură un flux de aer și o ventilație optime, ceea ce ajută buștenii să se usuce mai repede. De asemenea, previne acumularea de umiditate și posibilitatea apariției mucegaiului, a degradării și a infestării cu insecte. Partea frontală deschisă permite o inspecție vizuală ușoară a lemnelor de foc și îmbunătățește aspectul estetic general al zonei exterioare.

Cu toate acestea, atunci când vremea este potrivnică, este important să vă procurați o prelată pentru a acoperi partea din față a depozitului de bușteni și pentru a păstra lemnul uscat. De ce? Indiferent de modul în care îl depozitați, lemnul de foc trebuie păstrat întotdeauna uscat, deoarece arde mai repede și este mai ușor de aprins.

Unde pot amplasa un suport pentru lemne de foc în aer liber?

Este esențial să găsiți un loc pentru suportul de lemne de foc pe care îl folosiți frecvent pentru a vă depozita lucrurile în afara casei sau unde vă place să vă relaxați după muncă. Locații precum:

  • Garaj în aer liber sau magazie de depozitare: Aceste structuri ajută la păstrarea lemnului uscat și protejat de intemperii.
  • De asemenea, le puteți amplasa pe o terasă sau pe o terasă pentru a avea acces simplu la lemnele de foc.
  • În cele din urmă, puteți amplasa suportul lângă focarul focar sau în colțul curții, dacă aceasta este suficient de mare.

Cerința de spațiu, accesibilitatea și protecția împotriva intemperiilor ar trebui să fie luate în considerare atunci când decideți unde să vă amplasați suportul pentru lemne de foc în aer liber.